Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חייב להזהיר את חברי הפורום בכלליות מפני מתקיני מערכות שמנסים להגיד לכם מה אתם צריכים למרות שאתם יודעים מה אתם צריכים.

תמיד תעשו בדק בית ותבדקו מה אתם צריכים באמת.

יש קטע לבעלי המקצוע בתחום זה ספיציפי שהם בטוחים שהם יכולים להתנשא עליכם ועל ידי העלבת הבחירה הנוכחית שלכם נסות לדחוף לכם משהו שאתם לא רוצים

לי זה היה עם נסיון לדחוף לי מערכת אנדרואיד (כי זה הדבר שאתה הכי צריך) כי חייבים לקרוא מיילים ושאר אפליקציות על המסף

אפילו שאמרתי שאני מעדיף וויז על הטלפון כמסך ניפרד שלא יפריע לי עם הרדיו, הוא המשיך במסע השכנוע: "כזה מכרתי עכשיו, בוא כנס לרכב הזה תקשיב...."

ואז הוא הראה לי את הקורבן שלו (בחור מבוגר שהוא דחף לו מערכת ב 3600 שח)

בסוף עשיתי טעות, ולקחתי משהו, ומייד הצטערתי. טעות שעלתה לי כסף...

פורסם

זה לא חדש וזה נכון לכל תחום שיש בו "אנשי מכירות"

זה תחום קטן וסגור עם תחרות מטורפת - בעלי העסק מנסים, אפילו בכוח, למכור לך את מרכולתם ולצערי, לרובם כבר מזמן לא איכפת מהלקוח והצרכים האמיתיים שלו.

העצוב הוא שככה לא מוכרים דברים למעט לקוחות מזדמנים, ככה בעיקר מאבדים לקוחות ואמון קהל.

קשה למצוא בעלי מקצוע טובים בתחום הזה אבל ישנן גם נקודות אור פה ושם ואותם אני שומר בזכרון שלי היטב!

בכלל ולהבא, ממליץ להתייעץ גם כאן לפני רכישה או ביצוע התקנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קשה למצוא בעלי מקצוע טובים בתחום הזה אבל ישנן גם נקודות אור פה ושם ואותם אני שומר בזכרון שלי היטב!

אשמח לשמוע על כאלו בחולון,ראשל"צ, בת-ים אזור

פורסם

נתחיל מאלו שהם דיירי הפורום

יוסי אלפיין שנמצא באור יהודה ecaudio.co.il הטופ של הטופ.

וכמובן ג'וניור שנמצא כרגע באזור סירקין פ"ת JUNIOR66 חביב הפורום.

בראשל"צ יש לך את ספונסר פורום ארט-סאונד - כשאתה ניגש, תודיע שאתה מגיע דרך קראספורום.

ועכשיו לכאלו שהם לא.

בחולון יש את אבי מערכות - מתקין פשוט אבל מדובר בבן אדם טוב שאני מכיר דרך המשפחה - ממוקם באזור משרד הפנים.

בבת ים יש את רפי מערכות שמקבל חוות דעת טובות מאוד

לי באופן אישי היה נסיון טוב עם קיה מערכות בבת ים.

ושוב כאזהרה גורפת - לכולם יש אינטרס עצום למכור לך.

חלקם יהיו כנים איתך וחלקם יציגו את הסחורה שלך כ"זבל" אבל ללא יוצא מן הכלל לכולם כולל כולם יש אינטרס למכור - אתה צריך לעשות את שיעורי הבית שלך ולדעת בדיוק מה אתה רוצה ולמה אתה מצפה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בחולון יש את אבי מערכות - מתקין פשוט אבל מדובר בבן אדם טוב שאני מכיר דרך המשפחה - ממוקם באזור משרד הפנים.

.

בדיוק היום חבר סיפר לי שהוא שלח את אימא שלו עם הרכב סה"כ בשביל להתקין מערכת מולטימדיה ב-180$ שהוא קנה מהאינטרנט

והבנאדם לא הפסיק לטנף על המוצר ובו בזמן האכיל את אימא שלו סרטים. עשה הכל כדי לא להתקין אותה.

פורסם

שוב, כבעל מקצוע אני מכיר אותו כאחד שעושה עבודה טובה - אבל גם כבעל מקצוע אני לא מתפלא שהוא מנסה בכוח להתקיים ונאבק על חשבון האינטרסים האישיים שלו למכור.

אני לא יכול להגן עליו מלירות לעצמו ברגליים - בעיניי הגישה הנכונה היא לספק ללקוח גילוי נאות ולאמר משהו בסגנון:

"אתקין לך את הסחורה אשר בחרת לרכוש, יחד עם זאת אינני יכול לקחת אחריות מלאה על פעולתה באם תהיה תקלה לאחר הפעלתה אשר איננה תלויה בהתקנה - תיאלץ להתמודד מול הגורם מולה היא נרכשה, על העבודה עדיין אגבה ממך תשלום.

האם תרצה במקום לרכוש ממני ישירות סחורה אשר עליה אמליץ וגם אקח אחריות מלאה? "

אני חושב שזה משהו שלקוחות היו מקבלים בהבנה.

לא מבין את הנטיה של בעלי עסקים בארץ לזלזל באינטליגנציה של הלקוחות שלהם.

חבל.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...