Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי דייהו סופר רייסר 96 GLX

הרכב בעיקרון עובד מעולה מלבד המצבר שהתרוקן כי אני כבר לא עושה ברכב שימוש.

התקשרתי לכל חברה של פירוק / שליחה למתכת ובכולם יש אמרו לי ישר לא.

במשרד הרישוי אין להם שירות כלשהו שלוקח רכבים ישנים.

כרגע רישיון הרכב מוקפא והרכב סתם תופס חנייה עד שזה עניין של זמן ואני אקבל דו"ח שאני צריך להזיז את הרכב.

ביד 2 אין ביקוש בכלל לרכב מהסוג הזה ולא לחלקים שלו.

אז המדינה לא עוזרת ועסקים לא רוצים לקנות מה עושים?

פורסם

פעם גני ילדים היו לוקחים גרוטאות רכב לחצר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חפש בגוגל- קונה רכבים לפירוק

אני בטוח שתמצא אחד שיבוא לקחת

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הייתי קורע לה את הצורה, מנסה להגיע למנתק הצתה, מנסה להעביר הילוכים בידית תוך כדי נסיעה , נוסע עם שמן קנולה ומים תוצרת אסי את אסי , ואז מוכר לפירוק. גם ככה אף אחד לא רוצה אותה ואתה רוצה להתפטר ממנה...

פורסם
אתה יכול להעלות אותו לאינטרנט ולתת לאנשים לעשות עליו ביד. מי שיתן ביד הכי טוב יקבל את האוטו.

לפחות תצחק קצת בזמן שאתה מחכה לפתרון נורמלי.

וואי קרעת אותי באמת, אחי תשמע, זה לא נשמע טוב, ללא ניקוד. :p חחח ביד כאילו לעשות עליו ביד (כאילו הוא צופה בפורנו מכוניות :p).

פורסם

פעם היה כאן שרשור שבו מיטב הנוער נתן קישורים ל-XXX.

אבל ההנהלה דאז מחקה.

עכשיו יש לנו עורך רענן עם סמכות, והוא מקדם את הנושא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתה יכול להעלות אותו לאינטרנט ולתת לאנשים לעשות עליו ביד. מי שיתן ביד הכי טוב יקבל את האוטו.

לפחות תצחק קצת בזמן שאתה מחכה לפתרון נורמלי.

הבחור שם מחפש רכב אמריקאי ואתה מצפה שהוא יקנה דייהו?

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

אין דבר כזה שאף אחד לא רוצה לברזל.

יש דבר כזה לא חיפשת מספיק טוב

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני מוכן לקחת אותו ממך. שים לב, לא לקנות. לקחת. תוך יום אני מעיף אותו ונשאר עם 500-700 שח בכיס.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...