Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשקר בחוץ וכל המים בדוד קרים מאד חצי שעה לא תספיק לדוד 150 ליטר. המים החמים שאתה מקבל לדקה-שתיים זה מים שנשמרים בתוך שרוול החימום המהיר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
1. אין מערכת סולארית.

2. לא מותקן מיקסר, דוד רגיל לחלוטין.

שירשור משעשע :-)

בנג'י - אמרת שאין מערכת סולארית - ולמעשה *יש* מערכת סולארית (לא קיים קולט בגג ודוד בחדר מדרגות בקומת הדירה שהם לא מערכת סולארית) ובנוגע למיקסר כבר אמרו לך :-)

אל תהיה נחרץ. אם אתה לא יודע משהו, עדיף שתצלם ותעלה לכאן תמונה אם אתה באמת רוצה לקבל תשובות מדוייקות ועזרה שבאמת תועיל לך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בתור תומך, אני סיגלתי לעצמי הרגל כזה:

מדבר עם הלקוח, מקשיב, מנסה להבין את הבעיה.

אחרי זה עושה Reset בראש, אומר ללקוח:

תוכל בבקשה לצלם עם הטלפון את הבעיה ולשלוח אלי?

לקוח מצלם ושולח וזה עושה את החיים שלי הרבה יותר קלים.

בחלק לא קטן מהמקרים אין הרבה קשר בין מה שנאמר בעל פה למה שרואים בתמונה [emoji1]

פורסם
שירשור משעשע :-)

בנג'י - אמרת שאין מערכת סולארית - ולמעשה *יש* מערכת סולארית (לא קיים קולט בגג ודוד בחדר מדרגות בקומת הדירה שהם לא מערכת סולארית) ובנוגע למיקסר כבר אמרו לך :-)

אל תהיה נחרץ. אם אתה לא יודע משהו, עדיף שתצלם ותעלה לכאן תמונה אם אתה באמת רוצה לקבל תשובות מדוייקות ועזרה שבאמת תועיל לך.

איציק

היי איציק, העלתי תמונה של החיבורים.

טוב לאחר שיחה עם מישהו שעובד איתי על הנושא ביצעתי ניסוי לפי המלצה שלו-סגירת הברזים שמגיעים מהמערכת הסולארית.

כנראה לאור העובדה שאני מתקלח מאוד מאוחר יחסית לשאר הבניין כאשר היתי מדליק את הדוד היתי מחמם את המים שעוברים בצנרת של הקולטים אשר בתוך הדוד לכן גם אחרי שעתיים לא היו מים חמים.

כרגע אני מדליק ל-60 דקות ויש מים חמים לשני מקלחות.

תודה לכולם!

בקיץ אפתח שוב את הברזים.

Got To love It

• תוכן חדש...