Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רוצה להתווכח איתך אבל כל המקרים של בוטלופ שדווח עליהם (והיו הרבה, 16 עמודים ב XDA) היו עם נוגט, ובמוקדם או במאוחר הטלפון ימות.

בכל מקרה זה לא טלפון אלא רולטה רוסית ולא הייתי ממליץ עליו לאף אחד

ROOONEEYY

פורסם

כולם מתים בסוף.

השאלה היא (אין לי תשובה עליה), מה האחוזים שזה קורה והאם זה קורה יותר מבעיות אחרות של טלפונים אחרים.

איך שזה נראה כרגע אין אף טלפון כולל של apple שחף מבעיות פוטנציאליות משמעותיות.

פורסם
כולם מתים בסוף.

השאלה היא (אין לי תשובה עליה), מה האחוזים שזה קורה והאם זה קורה יותר מבעיות אחרות של טלפונים אחרים.

איך שזה נראה כרגע אין אף טלפון כולל של apple שחף מבעיות פוטנציאליות משמעותיות.

מוקדם או במאוחר זה אומר שנה בממוצע, לחלוטין לא מקובל.המכשיר פשוט מת ביום בהיר ללא שום התראה מראש, מבחינתי מכשיר כזה לא ראוי לקניה ולא ראוי להמלצה.

https://forum.xda-developers.com/nexus-5x/help/5x-bootloop-cause-fix-t3476794

https://www.google.co.il/amp/www.techtimes.com/amp/articles/186940/20161125/lg-cant-fix-nexus-5x-bootloop-issue-so-its-offering-full-refunds.htm

לא מכיר בעיות כאלה עם גלקסי s6, נקסוס 5 או 4, אייפון 5 או 6 למיניהם, lg g5 וכ"ו.

בכל מקרה, מה ההמלצה שלכם? במה להחליף את הנקסוס?

ROOONEEYY

פורסם

מישהו יכול לשפוך קצת אור על מימוש אחריות מגייקבינג?

ניתן לעשות רוט למכשירים משם?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
א. זול יותר בספרד.

ב. משום מה בUK זה 1GB RAM ואילו בספרד זה 2GB.

הזמנתי מספרד. אעדכן.

הגיע שבוע שעבר אחרי 3 ימי מנוחה במכס.

נשלח עם UPS.

2GB.

ללא חוברת באנגלית (גרמנית/ספרדית/צרפתית בלבד).

טרם הופעל.

אפשר לאמר שאמאזון.ES זו אופציה מתפקדת טוב.

משכנתא זה קל

פורסם

אפשר המלצה למכשיר שיהיה דיי זול בלי פער משמעותי מחו"ל (שלא ארגיש פראייר) .קנייה בארץ כפי שהבנתם.

מאוד קשה לי לרדת מהסטנדרטים של ה G4 , אז אם אפשר שיהיה קרוב אליו בהכל.

תקציב 1500 ואפשר לגלוש טיפה אם זה משהו טוב

Miata ND2

פורסם

השיאומי mi 5,הוא מכשיר דגל, נהנה ממעבד sd 820,המתקדם, מצלמה טובה, ומסך עדיף, ע"פ Redmi Note 4,שהוא מכשיר budget, לדעתי, לנוכח הבדל המחיר הקטן בניהם, עדיף mi5

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

פורסם

אין בעיה, אז ה NOTE ירד מהפרק.

לגבי ה LG 5,אני בטוח שהוא עדיף , האם LG התגברו ותיקנו את הבעיה? אם אקנה מכשיר עם אחריות לא מוכרת לדוגמא של BEST MOBILE הם יוכלו לתקן את הבעיה?

לפי מה שאני רואה ברשת גם תיקון של רונלייט יכול לגרום שוב לבעיה לחזור.

והבעיה היא אותה בעיה כמו ב G2, ממש לא הגיוני ש 3 מכשירים אחרי ה G2 הם חוזרים עם אותה בעיה :?

Miata ND2

פורסם

לא יודע אם משהו יכול לענות לך על זה ברצינות, נראה לי שתהנה גם משיאןמי מאוד, רק תקנה עם רום גלובאלי,

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

• תוכן חדש...