Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם יהיה לכם קשר עם צ'מפיון בנוגע אליה, תשאלו אם הפעם מתכוונים להביא גרסת ליסינג מוזלת, בלי גג פנורמי ושאר הקישקושים המיותרים וגיר ידני וכמובן דפרנציאל מוגבל החלקה.

היה דיבור כזה לגבי הקופרה 280 שיובאה בהתחלה.

היה דיבור.

אנחנו דיברנו.

הם הנהנו בנימוס.

זה לא שצ'מפיון יכולים להחליט בעצמם. הם תלויים ביצרן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מסכים לחלוטין שלא "מעניינת" יותר לנהיגה אבל,

1. למי שמקפיד על נהיגה קלאסית ולמי שמתעניין בימי מסלול (בחו"ל) היא משלמת דיבדנדים רבים.

2. אתה יכול לרכוש תוכנת שליטה להאלדקס ולשחק עם היחסים כמעט עד להנעה אחורית מוחלטת (בדגמים מסויימים לחלוטין אבל אני לא יודע ברכב הזה) .

אתה רואה את הפוטנציאל כיף שאתה יכול להפיק מרכב שיכול לנוע מ 4X4 מוחלט ועד הנעה אחורית מוחלטת (או כמעט)?

1. בו-רינג.

2. זה רעיון.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
חוץ מצ'מפיון עצמם, שמכרו חבילות מהקופרה, באופן שהוא לדעתי די חסר תקדים למכירת מכוניות ספורטיביות בארץ.

אני חושב (ואולי אני טועה) שיבוא של קופרה כזו לא היה פוגע במכירות הקופרה האוטומטית אבל היה מוסיף עוד כמה עשרות רכבים לרשימת המכירות הכוללת של הקופרה.

חבר את זה עם העובדה שהרכב לא יותר מורכב ממה שמיובא כסטנדרט אלא דווקא ההפך (מה שהרבה פעמים מונע יבוא רכבים ספורטיבים לרכבים שכבר מיובאים לארץ כי היבואן לא מעוניין "להסתבך" עם מספר רכבים נמוך שידרשו הכשרות מורכבות ואחזקת מחסן חלפים יעודי) ואני חושב שהמסקנה היא שחבל שלא הביאו כזה רכב גם לצמפיון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
היה דיבור.

אנחנו דיברנו.

הם הנהנו בנימוס.

זה לא שצ'מפיון יכולים להחליט בעצמם. הם תלויים ביצרן.

נכון והם אמרו שהם יקחו את זה בחיוב, אבל כמו שאתה אומר.. הם לא יכולים להחליט בעצמם.

השאלה אם הפעם הם כן ינסו לעשות מאמץ כזה לפחות להביא עם גיר ידני במחיר של 10 אלף פחות מהDSG (אני מקביל את זה להבדל בGTI)

פורסם

סביר שהיצרן משפיע אבל אני לא מצפה שישתפו בכנות מלאה בשיקולים שלהם.

שיקולים שמשקללים משמעויות רוחביות בין המותגים שהם משווקים ולתגובת מתחרים.

הקשיבו, היו מנומסים ואולי גם לא שכנענו אותם שאנחנו רציניים כמו הקליינטורה המוכרת להם.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

באגירה,לא בטוח שהיא עובדת בדגמים החדשים.

ששאלתי לפני כמה חודשים נאמר לי שאין עדיין

אלדקס קונטרולר (או שהתכוונת למשהו אחר?)

לדגמים החדשים.

אבל אם יש אלדקס או משהו דומה,אז רכב הרבה

יותר מהנה יוולד מהחיבור בינם.

פורסם

20170222_114657.jpg20170222_114729.jpg

שנתחיל?

מהתרשמות ראשונית, אין הרבה שינוי בין הקופרה הקודמת לנוכחית.

שינוי קטן בטמבון האחורי והקדמי.

468af2b0b453f4bdd2136bcb2a49bb2e.jpg

0d3afff87a48e825a7641bdf99ed96a7.jpg

ועוד מספר שינויים מינורים שקשורים בעיקר למתיחת הפנים שבוצעה בלאון בסוף 2016.

לענות על חלק מהשאלות שנשאלו פה.

מערכת ההנעה הכפולה היא אכן האלדקס, אי אפשר לשלוט עליה בצורה מוחלטת אלא דרך הגדרות שנקבעו מראש לפי מוד הנהיגה שנבחר, comfort, sport , cupra ואחרון, individual שבו ניתן לשלוט על האלמנטים השונים(גיר, הגה, בולמים ומנוע) לפי בחירה אבל לא על ההאלדקס.

ה dsg הוא dsq 250 למי ששאל.

המנוע שיגיע לארץ אכן יישאר ה 290 כי זה מנוע שיותר מותאם למדינות חמות.

מעבר לזה הקופרה מצויידת במערכות בטיחות של בקרת שיוט אדפטיבית, שמירה על הנתיב, סיוע בפקקים וכל מה שסטנדרטי בתחום.

אני עדיין לא יודע מה מהדברים האלה יגיעו לארץ, מנסה לברר.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם

סשן נהיגה קצר של 3 סיבובים על מסלול באורך של 4 קילומוטר הזכיר לי כמה הקופרה מהירה. במיוחד במסלול כזה שבו הפניות ארוכות ולא מאוד חדות.

היציאה מכל פנייה תוך כדי דריכה על הגז ושימוש בדיפרנציאל שיש באוטו מטיסה את הרכב מהפנייה במהירות מרשימה.

השינוי בהספק לא ממש מורגש לעומת הדגם הקודם. נתוני היצרן מדברים על 4.9 שניות מ 0-100 שזה נתון דיי מטורף למשפחתית קומפקטית שתימכר באזור ה 220k.

לאחר הנסיעה על המסלול יצאתי עם גירסת הסטיישן 4x4 לסיבוב קצר באזור.

לא סביר שהיא תגיע לארץ אבל זה בכל זאת עניין אותי מאוד.

מצטער מראש על הכאב בעיניים בשילוב הצבעים הזה

20170222_133627.jpg

20170222_133715.jpg20170222_133617.jpg

הנהיגה היתה באזור של כבישים מפותלים וצפופים. אחד הדברים הראשונים שמרגישים מייד הוא העובדה שהקופרה מרגישה אתלטית וזריזה בניגוד למראה השמרני של הסטיישן.

אין הרבה מה לחדש בכל מה שקשור בהתנהגות ותחושות. ההתנהגות מצוינת, התחושות שמקבלים מההגה יכלו להיות טובות יותר. דווקא התחושה שהשילדה משדרת טובה יותר ובהחלט ניתן להבין משהו ממה שעובר עליה.

המנוע מדהים, השילוב שלו עם הגיר מעולה בסוג נהיגה כזה. 38 קג"מ ו300 כ"ס מספרים את הסיפור לבד.

יש גרסאות של הקופרה שמגיעות עם performance pack. שזה חבילה של מערכת בלימה טובה יותר עם דיסקים גדולים יותר ומאווררים. מערכת אגזוז שונה, חישוקים שונים ועוד כמה פרטי עיצוב קטנים.

פרטים נוספים, בהמשך.

אם למישהו יש שאלות אתם מוזמנים.

פורסם

איזה מסלול זה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
נתוני היצרן מדברים על 4.9 שניות מ 0-100 שזה נתון דיי מטורף למשפחתית קומפקטית שתימכר באזור ה 220k.

הנתון הזה נכון רק לסטיישן DSG - היחידה שמגיעה עם האלדקס.

פורסם

תודה! נראה מסלול מעניין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מצטער מראש על הכאב בעיניים בשילוב הצבעים הזה

אלוהים, עם הג'אנטים ומראות בצבע כתום היא כל כך מכוערת שהיא פשוט יפיפיה.

לא היה פה מישהו עם איביזה קופרה כסופה עם ג'אנטים ומראות כתומות? שילוב אפילו יותר מנצח.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...