Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי להחליף את הרכב שברשותי.

סיטרואן סי 4 2011 דיזל רובוטית.

הרכב נקנה לפני כ3 שנים מלובינסקי טרייד.

הרכב עצמו שימש אותי נאמנה והיה חסכוני ואמין למדי.

בתמימותי חשבתי שאם אלך לקנות רכב חדש מאותו היבואן היא ישמח לגלות לקוח נאמן שכמוני שכבר קנה אצלו בעבר 3 רכבים בשווי כולל של כ400 אלף שח בשנים האחרונות .

ואקבל הצעת מחיר טובה וטרייד אין מכובד.

לצערי לא כך היה המקרה.

אתחיל באיש מכירות חובבני שלא ידע לתפעל את התוכנה של המכירות שאפילו לבצע פעולות בסיסיות היה גדול עליו, לא הסביר כלום והוציא לי פלט של מחשב בלי להבהיר כלום.

כשהסתכלתי על ההצעה חשכו עיני.

לא מספיק שאין דגם שמפורסם באתר גם במחיר הרגיל וגם במחיר מבצע, אין צפי ואין יכולת לקחת הזמנות, דבר שאיננו חוקי!

בנוסף בגלל שאני שוקל לעשות טרייד אין יש קנס לא ברור של 3000 חוץ מהצעת המחיר ההזויה עבור הרכב שלי.

הטרייד אין לקח את הרכב שלי שהמחירון שלו משוקלל ללא חודשי עליה החליט שהוא גם מוריד לי 8 אחוז כי לא בא לו לשלם לי לפי המחירון על מצב הקמ, ובנוסף הגיע לסכום המגוכח של 30 אלף ואם מחשבים גם את הקנס שאני עושה טרייד אין, יוצא שהם קונים ממני את הרכב ב27 אלף ובטח אחרי בדיקה יחליטו להוריד עוד.

עם כל הכבוד, יבואן שמכבד את עצמו ורוצה לשמור על לקוחות קבועים ראוי שיעשה בדק בית, בעיני זאת הדרך להרוס מותג וקהל צרכנים נאמן.

חבל שכך המקרה ואחרי למעלה מ13 שנה עם רק רכבים של לובינסקי, אאלץ לקנות רכב אחר.

ככה לא שומרים על לקוחות ככה הורסים מאגר לקוחות נאמן .

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אהלן חבר.

מחירון לא תקבל על הרכב שלך.

אתה חושב שאתה יכול למכור אותו ביותר מ-27?

בבקשה - תמכור ותבוא עם מזומן.

טרייד אין הם מרכזי עושק.

הבעיה שהלקוח הממוצע מוכן לתת את הרכב לטרייד במחיר נמוך מאוד - אך לא לאדם פרטי במחיר גבוה יותר אך עדיין נמוך. משהו פסיכולוגי. לא ברור.

אם כבר אני מוכר באופן פרטי אני רוצה לתת מכה ורוצה תוספת על זה ועל ההוא ועל הגאנטים המכוערים ששמתי ועל הדיבורית ועל עץ ריח.

פורסם

הכל בסדר ידידי ברור לי שהם לא שם לשם שמיים.

אבל רכב של היבואן עצמו שמרוסק במחיר על ידי היבואן עצמו פוגע גם במכירות של החדשות של אותו יבואן

פורסם (נערך)

טרייד אין הם מרכזי עושק.

לגמרי.

אנשים - תפנימו. ב-99% מהמקרים זו טעות מוחלטת לעשות טרייד אין. המחיר הלא אטרקטיבי שמציעים לכם בטרייד אין + ה״קנס״ על הטרייד אין (או חוסר היכולת לרכוש את הרכב ב״מבצע״) = חוסר כדאיות קיצוני.

היה פה לא מזמן, למשל, שרשור על אשה שהציעו לה בסוכנות עסקת טרייד אין שבגדול משמעותה היתה שהיא צריכה להוסיף כסף כדי שיקחו ממנה את הרכב.

מה שמדהים אותי הוא שכאשר המשתדרג הממוצע מפרסם ביד2 את הרכב הישן, הוא בד״כ לא מוכן להתגמש בכלל (או מעט מאוד), אבל במעמד הטרייד אין הוא דה פקטו מקבל עליו כל כך מעט, שאם היה מפרסם את הרכב במחיר דומה ביד2 היה נחטף תוך שעה.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם
הכל בסדר ידידי ברור לי שהם לא שם לשם שמיים.

אבל רכב של היבואן עצמו שמרוסק במחיר על ידי היבואן עצמו פוגע גם במכירות של החדשות של אותו יבואן

המחיר בגדול מרוסק לא ע"י היבואן אלא ע"י עם ישראל שזוכר יופי את מנועי הטורבו הראשונים (להלן 1.6 טורבו של הקונצרן), וזוכר יופי את הגיר הרובוטי האיכותי ביותר (כולל מוזרויות חשמל).

נראה שכרגע היבואן מנסה לשקם בעזרת גיר אוטומטי מוצלח ומנועים אמינים יותר.

צריל כבר להפנים טרייד אין עולה כסף והרבה, ומתייחס למחרי השוק (לא ללוי יצחק) ומשם הם מורידים את העמלה שלהם.

גם כשאתה קונה יד שניה מהיבואן (מהפרייר שעשה טרייד) אתה לא מצפה לשלם מחירון.

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

צר לנו על התחושה שיצאת איתה מהסוכנות.

אם תרצה מעורבות שלנו, אולי נוכל לסייע שישפרו לך את ההצעה על הטרייד אבל לא באופן משמעותי, ובכלל לבחון איך אפשר לעזור לך להתקדם, נשמח לנסות לסייע.

בכל מקרה, כפי שציינו כאן קודמיי, תנסה למכור את הרכב שלך באופן פרטי, ואז לבוא ולבחון איזה רכב הכי מתאים לך עכשיו בנקודת הזמן הזו, לתקציב המוגדר שלך ולדרישות שלך מהרכב.

צוות לובינסקי

פורסם

הרכב שלך מסוף 2011, כלומר כבר יותר מ-5 שנים על הכביש.

לרכב שלך 156 אלף קמ, לא חריג ליזל ואפילו נמוך לדיזל אבל עדיין זה נראה הרבה במודעה.

מבין אותם לחלוטין. במקומם לא הייתי מציע לך יותר אם בכלל. תפקידם להרוויח כסף. זה שמדובר ברכב שלהם הוא הסיבה שקיבלת הצעה. יש לי הרגשה שאצל יבואנים אחרים בכלל לא היית מקבל הצעה.

אם פנית לטרייד אין אחרי שהמודעה שלך יושבת לפחות שבועיים בלוח אני מניח שלא קיבלת יותר מדי טלפונים. הם ינסו למכור את הרכב בדיוק לאותם אנשים שאתה מנסה, אין להם מכונות שמייצרות קונים פוטנציאליים.

אני לא מבין מה אתה רוצה ועל מה אתה מלין. התחלת את המודעה שלך עם מחירון משוקלל והכיתוב ״למבינים בלבד״.

לאחר מכן התפקחת מעט. הגיע הזמן להתפקח עוד, זו המציאות, או שתמתין לאדם שמחפש בדיוק רכב כמו שלך או שתוריד והרבה.

אם יהיה לך מזל תמצא את אותו קונה מיוחד, בסבירות גבוהה יותר מחיר המכירה שלך לא יהיה רחוק מההצעה שלהם. היתרון העיקרי הוא שמכרת לבד ואתה לא צריך טובות. תוכל לבחור איפה לקנות את הרכב הבא שלך וגם להתמקח יותר על המחיר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• אחראי פורום
פורסם

כשאני משקלל כמה נתונים (הנוחות בהחלפה ראש בראש, אי התעסקות עם מכירת רכב לבד, רכב עם שוק לא ידוע),

27 אלף זו לא ההצעה הכי מעליבה ששמעתי בטריידים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זו הצעה סבירה ביחס לרכב, ביחס לשוק וביחס למי שמציע. אצל יבואנים אחרים סיכוי גדול שבכלל לא היה מקבל הצעה.

עוד שאלה מעניינת היא בכמה פותח השרשור רכש את הרכב ביחס למחירון?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

להזכירכם

מדובר בסיטרואן סי 4 דיזל חורה חדשה גרסת ה PK. שמאוד מאוד מאובזרת. הרכב שהתעניינתי בו ה3008 בגירסה לא מכילה כזאת כמות אבזור.

קיבלתי מיבואנים אחרים 2000 שח פחות על הרכב לעומת לובינסקי.

ואצלהם מה שבטוח לאורך השנים ירידת הערך תהיה הרבה פחות גדולה.

מה שבעצם אומר שהיבואן לא מגבה את המותג שלו ובעקבות זאת כשאקצה שוב להחליף ירידת הערך של הרכב תהיה מאוד גדולה בגלל זה.

מה שבהכרח גורם גם לירידת

ערך הרכבים של אולו יבואן במגרשים שלו עם אלפי מכוניות.

פורסם

אני מחפש עכשיו רכב לאחי בתקציב של עד 20k. נכון שהרכב שלך דיזל אבל כמות הc4 שיש ביד 2 שמפורסמות במחירי שחיטה לא הגיונית. רכבים מ2009 מפורסמים ב15k כשבפועל אני די בטוח שאנשים יקחו גם 10-12 . למול זה, ויחד עם העובדה שטרייד אין כמעט תמיד פחות משתלם, המחיר שהציעו לך נראה סביר +++.

פורסם

העניין שאתה מסתכל על סי4 בנזין עם נתונים שונים לחלוטין!

מדובר פה על הטורבו דיזל עם מומנט חזק מאוד רכב חסכוני מאוד ואמין מאוד בניגוד לדגם בנזין שנמצא המון מליסינג שלי פרטי לחלוטין. אז זה שלשניהם קוראים סי 4 לא אומר בפועל הרבה.

מה שחבל לי שהיבואן הורס את המותג. מצחיק שדווקא קרסו מנסים למשוך אותי עם הצעה הרבה יוצר מכובדת על קאדג׳ר שלהם. ורק בגלל שאני לקוח ותיק של לובינסקי.

מי שאוהב צרפתיות נשאר לרוב נאמן.

פורסם

את זה אני יודע.אתה יודע.רוב אנשי הפורום יודעים. אבל לך תסביר את זה למחפש רכב ממוצע ביד 2 ששומע צרפתיה + דיזל.

• תוכן חדש...