Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שהיא ניראית טוב. :p

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני בכוונה העתקתי את זה ממעקב משלוחים כפי שזה מופיע, לכן גם במרכאות. יפה ששמתי לב. :lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

החבילות עם ירידת ערך בדרך כלל באות מירושלים. אני מקווה שזו תיהיה אחת מחבילות שאבדו בחודשים האחרונים.

פורסם

פריט שהוזמן מסין בנובמבר 2016 הגיע היום.

אכן שיפור משמעותי.

(מענין אם מישהו מהנהלת הדואר המפואר שלנו עודכן אי פעם בשרשור הזה, וכמובן גם הציץ בו. מענין).

פורסם
סטטוס חדש או שגם את הדבר הבסיסי של מיספר מדף הם החלו להסתיר וכעת חייבים לחכות (לפעמים לעד) לפתק בתיבה?

ב25/01 הופיעה הודעה שהגיעה לדואר הראשי בראשון לציון ועקב מישקלו יועבר ליחידת הדואר סניף מסירה ליד הבית, ואתמול פיתאום זה השתנה לזה, כמובן פתק בתיבה עדיין אין.

[ATTACH=CONFIG]480691[/ATTACH]

טוב, אז הייתי בסניף המסירה של הדואר לאסוף חבילה אחרת ושאלתי לגבי המעקב הזה, הוא בדקה במחשב ואמרה שזה בדרכו מהדואר המרכזי בראשון לסניף שלהם ועדיין לא הגיעה(אהם מויין), בחיי מישלוח בינלאומי במדינות מתוקנות לוקח פחות זמן מאשר העברת חבילות בין סניפי הדואר במרחק 2 ק"מ.

כמובן בסניף יש המון שקים סגורים שצריכים למיין, לא מאשים את העובדים כי יש רק 2 והם גם צריכים לשרת את הלקוחות וגם למיין ולסדר.

כל השיטה של הדואר בארץ דפוקה וגם כוח האדם שהם מגייסים גם את זה בקושי מבצעים אז מערכות מתוחכות אין להם סיכוי לתפעל.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
החבילות עם ירידת ערך בדרך כלל באות מירושלים. אני מקווה שזו תיהיה אחת מחבילות שאבדו בחודשים האחרונים.

למה ?

מגלגלים אותן מהקסטל ?

alfa 156 2.5.

פורסם

לא יודע מה מגלגלים, אבל בסופו של דבר הסתבר שזה דבר טוב. :)

פורסם

סיכום שנה חלקי , מחבילות שהוזמנו ב 2016 (מאיביי ועלי אקספרס בלבד )

הוזמנו 40 משלוחים דרך דואר ישראל 3 לא הגיעו מעולם.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אלה שלא הגיעו היו רשומים או לא רשומים?

לי יש חבילה מאוקטובר (דואר רשום עם מספר מעקב) שנעלמה לגמרי.

פורסם

הזמנתי כמות גדולה בהרבה, וכחמישה אחוז לא הגיע.

בזמן האחרון, בגלל העצבים שלי על הדואר, אני מרבה להזמין הזמנות קטנות בדולר - שניים וגם אותן אני לעיתים מפצל.משכפל בין כמה מוכרים, גם לצורך פיזור סיכונים והקטנת זמן ההמתנה, וגם כדי שיחנקו שם בדואר...

:turn-l:
פורסם

אלו ההזמנות רק מאיביי ומעלי אקספרס שהגיעו דרך דואר ישראל.

אצלי האחוזים הם כאמור 7.5 אבל זה מדגם קטן מדי כאמור.

אלו שלא הגיעו כולן ללא מספר מעקב.

יש עוד מאתרים אחרים ויש כאלו שהגיעו עם שירות המשלוחים הבינלאומי של איביי או שירות כתובת אמריקאית שאותם אני לא כולל כמובן.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

2 הזמנות ממוכרים מאנגליה הוזמנו בעלות נמוכה וללא מעקב ב 4 וב 5 לדצמבר

אתמול ב 31 לינואר נחתו ביחד לתיבת הדואר שלי

למדתי להיות סבלני בלית ברירה, וחשוב מכך לא לדפוק את המוכרים על שירות אימפוטנטי של דואר ישראל.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...