Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביואיק לה קרוס 2010/וולוו s80 2.5 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום בתקציב 65 k לערך, לאחר שכמעט רכשתי וולוו, הגעתי למסקנה שגם הביואיק באה בחשבון, אני אוהב את הלוק שלה הפנימי והחיצוני והגודל במיוחד בצבע פנינה, חשוב לי מאוד רכב סלון מפנק הכולל עור בהיר + עץ/ אלומיניום + גג נפתח ומסך מולטימדיה בתקציב מוגבל, שיהיה רכב מפנק כמה שיותר בתקציב . עלות דלק וביטוחים באה בחשבון, רק חשוב לי לא להשחט במחירי חלקי חילוף וטיפולים. בגדול- איזה דגם ביואיק מומלץ, האם יש העדפה לנפח מנוע מסוים בלה קרוס? מה הבדל בין רמת הגימור cx ל cxl ? האם 2010 שנת הכניסה, זהה ל 2011 או שהאחרונה הגיע משופרת יותר? ובכלל מה עדיף ביניהם מבחינת אחזקה כוללת ואיזה רכב טוב יותר הוולוו או הביואיק? תודה רבה לעונים כמובן אני מדבר על בגדול, ולא על דגם ספציפי ברור לי שזה תלוי במצב הספציפי של הרכב ומה הוא עבר וכו׳ אז נניח ששני הדגמים הוולוו והביואיק שמורים במצב טוב .

עריכה אחרונה על ידי מוטי 22
פורסם (נערך)

הביואיק מומלצת עם מנוע ה-V6 (ב-2010 מנוע 3.0 252 כ"ס). בארץ הביואיק שווקה בשני דגמים - CX עם מנוע 4 בוכנות (182 כ"ס) ו-CXL עם מנוע ה-V6.

מנוע ה-4 בוכנות פחות מתאים לאופי המכונית הזאת (והביצועים נחותים משמעותית) וכאמור הוא מגיע רק בדגם הפחות מהודר (אין מושבי עור ועוד צעצועים).

אני מכיר מקרוב את הביואיק (שנת 2010) - לחמי יש כזאת כבר 6 שנים ומעל 180K ק"מ.

האמינות לא מושלמת, אך גם לא קטסטרופאלית. עוד לפני שהיא גמאה 100K ק"מ הוחלפו בה אלטרנטור, משאבת מים ומדחס של המזגן. האמינות הבסיסית של המנוע טובה. הגיר מראה סימני הזדקנות לאחרונה עם מכות בהעברות בין 1 ל-2 לפעמים. הקונקטור שמחבר בין מחשב הגיר למחשב ניהול המנוע נדפק והוחלף (הסממנים היו שהגיר עבר ל-safe mode) לאחרונה. הגיר לא נחשב מוצלח יחסית מבחינת עמידות המכלולים, אך במקרה הספציפי של חמי הוא גמא קילומטרים רבים בנסיעה בין-עירונית. מכוניות שנסעו יותר בעיר, סביר להניח שיזדקקו לשיפוץ מוקדם יותר.

התנהגות הכביש + נוחות הנסיעה ברמה טובה ורחוקות שנות אור (במובן החיובי) מהאמריקאיות של פעם (פלטפורמת המכונית מבוססת על זאת של האופל אינסיגניה). רמת האבזור גבוהה מאד, אך איכות החומרים לא אחידה וחלק מחלקי הפנים מרגישים זולים. מושבי העור מזדקנים היטב, אך במקרה הזה המכונית חונה בחנייה מקורה.

צריכת הדלק בנהיגה משולבת באזור ה-8 ק"מ/ל'.

את הוולוו אני לא מכיר.

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

פירוט מעולה ממש תודה! אני לא מצפה לאמינות יפנית מושלמת אך גם לא לרכב בעייתי. בינתיים זה סביר אגב איך עלות החלפים ? האם יש בה עדיין גימיקים של דוושות מתכווננות התנעה מרחוק ומקרן לייזר בשמשה? האם זה רק התנעה ללא מפתח או גם כניסה ללא מפתח?

עריכה אחרונה על ידי מוטי 22
פורסם (נערך)

בדגם מ-2010 לפחות, יש הנעה ללא מפתח (ב-CXL), וכיוון מושבים חשמלי, אך אין כיוון דוושות, הנעה מרחוק או תצוגה עילית.

מחיר החלפים סביר. חמי מטפל במוסך המרכזי של UMI בראשון ומאד מרוצה מהרמה המקצועית שם. נראה שהם מכירים היטב את המכונית ויודעים לאתר מהר יחסית תקלות.

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לאבא שלי יש להקרוס 2010 למכירה במקרה.. כבר 6 שנים ומסרב להיפרד מימנה, כמו שנאמר לא שיא האמינות אבל מפנקת מאובזרת. אם תרצה פרטים על הרכב של אבא שלי בפרטי.

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לי יש s 80 2004 טורבו [גילוי נאות : למכירה]

רכב נהדר מכל הבחינות. אמין,זריז ובטוח .

אני חושב שיש הבדל מהותי בין רכב אירופאי לבין רכב אמריקני.

בדר'כ רכבי יוקרה אירופאים נהנים מהנדסת אנוש טובה,איכות נסיעה וכו..

רכב אמריקני הוא רכב בדר'כ בסיסי שנבנה לתקציב, ולקהל אמריקני עם העדפות שונות.

בסופו של דבר זה עניין של העדפה. כי כך או כך טיפולים \צריכת דלק\מיסוי יהיו יחסית יקרים.

הכי חשוב ברכבים כאלה לבדוק את הגיר שהמהלכים עוברים חלק ואין שהיה או קנאק בעליה של ההילוך או בהורדה.

• תוכן חדש...