Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה RS - רואים שאם מדברים ואוספים מידע , החברה והיבואן כן נותנים פתרונות .

כאשר יש טכנולוגיה חדשה סביר שיהיו בעיות ראשוניות , ואם מדברים ומתייעצים , זה עוזר לכולם .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם מדברים על עידכוני תוכנה למנוע ולגיר כאילו זה היה עידכון OTA לאנדרויד. ברור לכם שזה לא מצב תקין, נכון?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

היי,

מצטער שאני מחיה את ה-thread הזה, אבל עברו כמה וכמה שנים מאז שהשאלה הזו נשאלה בפעם האחרונה, ותהיתי מה דעתכם העדכנית לגבי האמינות של השילוב הזה, 1.2TSI + DSG.

ספציפית, אני מסתכל כרגע על סיאט איביזה 1.2 TSI עם גיר DSG משנתון 2011, שהבנתי שהיה שנתון בעייתי במיוחד (כביכול החל מ-2012 הבעיות הגיר ה-DSG נפתרו ברובן). בגלל שלגיר אין כבר אחריות (אחרי 5 שנים), אני בהתלבטות קשה.

הרכב נחמד (מלבד הפלסטיקה הפנימית), המנוע והגיר מצויינים מבחינת זמינות כוח וצריכת דלק (אפילו שהדלק אמור להיות יותר זול בשנים הקרובות) וההתנהגות טובה. קילומטראז' נמוך.

העניין הוא שמדאיגה אותי המחשבה על תיקון של רכיב הטורבו (הבנתי שיכול לעלות 8000 ש"ח+) או של הגיר עצמו.

ברור שזה עניין של מזל, אבל מה נסיונכם עם האמינות של הרכבים הללו?

תודה רבה לכם.

Peugeot 306 XR '96

1.4l Petrol

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
ידוע לי שאתה עובד בחברת הליסינג שלמה סיקסט, לא צ'מפיון ולא סקודה [הם אותו הדבר, לא?] ולא טענתי אחרת.

לדעתי, להוציא שם רע לאמינות רכב שאתם מחזיקים בכמויות גדולות, ואשר מחר תהיו עתידים להציע אותו למכירה בשוק החופשי, זה אינו חכם, ובטח שלא יתרום כלום לעסק.

אם אתה חושב אחרת זו זכותך.

לגבי זאת שאתה מעוניין שנציגים של החברה בה אתה עובד יקראו את הדברים שלך ואולי יתעוררו, אני מניח שאתה מתכוון שיפסיקו את עבודתם מול קבוצת צ'מפיון עקב האמינות הלקויה וההשלכות של זה על העסק [אפילו שלרכב יש אחריות, זה יוצר לקוחות לא מרוצים והמון עבודה לשלמה סיקסט בכלל ולך בפרט],

אם אתה מעוניין, אני יכול לעזור לך להביא את הדברים לפתחו של איל גור.

לגבי הסופרב, טוב לדעת אך קצת מאוחר לי..

אגב, זה מנוגד לכמה וכמה שרשורים כאן בפורום.

תודה,

אז לדעתי מנועי TSI 1.8 שקיים אצלי בסופרב זה מנוע שרחוק מלהיות אמין.לאחר 53000 ק"מ הלך לי קולר שמן.רכב שכבר לא היה באחריות.מחיר קולר 2500 שח תוסיפו עבודה זה עוד 1500 שח תוסיפו שטיפת רדיאטור עם חומר אוגינלי של צמפיון זה עוד 400 שח ותוסיפו מי קרור G13 שזה עוד 85 שח ועל כל הסכומים האלה תוסיפו מע"מ.ברכב הזה החליפו פעמיים קלצ"ים ופעם אחת מחשב גיר שזה היה בתקופת האחריות.הרכב הזה מעולה כל עוד האחריות בתוקף.לאחר מכן תתכוננו להוצא אלפי שקלים ואולי עשרות אלפים.אני אישית לא מתכוון להתקרב לצמפיון.בהצלחה למהמרים

• תוכן חדש...