Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבי מעוניין לרכוש רכב חדש מהחברה עד סכום 200 אלף, הרכבים שאבי מעונין רשומים בכותרת ופתוח להצעות נוספות, הרכב חייב להיות גבוה (בעיות גב) וללא נסיעה בשטח אז לא חייב 4*4

אשמח לקבל חוות דעת

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מניח שאתה לא חייב 7 מקומות ? אאוטלנדר נותן תמורה יפה למחיר מבחינת 7 המקומות כל השאר בסיסי פלוס ‚ הראב 4 סתם יקר ‚ בסכום הזה יש לך את הקיה GT המאוד מוצלח .

פורסם (נערך)

צריך לקחת בחשבון שה-cx5 וה-crv יוחלפו במהלך השנה. כך שהדגמים הנוכחיים ערכם יירד.http://magazine.icar.co.il/January-2017/%d7%a8%d7%9b%d7%91%d7%99-%d7%a4%d7%a0%d7%90%d7%99/

עריכה אחרונה על ידי shai_ka
פורסם

ה-CRV הנוכחי בינוני מאוד, רכב כבד ועצל, מכיר אישית ומקרוב שני רוכשים ששדרגו מהדגם הקודם וקנו כאלה ב-2015 והתאכזבו מאוד. הוצג כבר דגם חדש אבל הוא הולך לכיוון אמריקאי יותר עקב ההצלחה שלו שם בשנים האחרונות.

האאוטלנדר כמו שאמרו בא בחשבון רק אם צריך 7 מקומות, בשום פרמטר אחר הוא לא ממש מצליח להתחרות ברכבים האחרים.

ה-CX5 החדש כבר הוצג ולמרות שהנוכחי לא רע זה קצת מבאס לקנות רכב שעומד להתחלף.

הראב 4 נחמד אבל מרגיש קצת בסיסי בפנים.

הספורטאז' GT שהוצע כאן הוא בהחלט אפשרות טובה, מאובזר וחזק ונראה מעולה לדעתי.

גם ה-3008 בדגם הדיזל המאובזר יכול להיכנס לרשימת המתמודדות שלכם, גם דגמי הבנזין המאובזרים יתאימו.

אני הייתי בודק גם את סיאט אטקה מדגם סטייל פלוס ומעלה.

פורסם

אם יש בעיות גב תבדקו רנו קדג'אר רמת גימור זן . יש לו כיסא מצויין ,אפשר לקבל מנוע דיזל חסכוני מאוד ושקט ,מערכות בטיחות ו 5שנים אחריות על הכל ב 155k אז נישאר הרבה עודף בכיס (רכב לא למרוצים :-)). אני אישית קניתי אחד כזה אחרי בדיקה ש

פורסם

תודה רבה על התגובות המהירות,

עד עכשיו הספקנו 2 נסיעות מבחן הראשון על אאוטלנדר והשני על ניסן אקס טרייל, כרגע האאוטלנדר עדיפה על הניסאן ובמהלך השבוע נבדוק את ההצעות שהעלתם הפיגו והרנו יירדו מהפרק בגלל שוק יד שניה (מכר מאליבו ב40% פחות מהמחירון)

אשמח לעוד הצעות

פורסם

אם שמירת ערך חשובה לכם כל כך, תקבעו עוד שלוש נסיעות מבחן על טויוטה , מזדה ועל הונדה.

כל אחד ומה שהוא מתחבר אליו יותר. אגב,. לדעתי, בגלל ריבוי אאוטלנדרים בליסינג, מבצעים בליסינג 0 קילומטרים, הביקוש בעתיד ושמירת ערך עלולים להיות יותר נמוכים מג'יפונים יפניים אחרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא מבין מאיפה קלחתה את המספרים האלו של פיגו ורנו נמכרים ב40% פחות (בטח איזה סוכן חכם אמר לך ).

לדעתי סתם תפספס רכבים מצויינים ולא לשכוח שזה רכבי דיזל שלכם יש תמיד שוק טוב ובאירופה יודעים לעשות רכבי דיזל כי הכל שם דיזל .

בהצלחה

פורסם

נראה לי פוט"ש קונה סחירות ותו לא. ה rav4 תתאים לו. קצת עגלה וקצת צפופה אבל איזה סחירות ...תענוג רצוף! בכלל אם ימעט בנסיעות ביום אז בכלל יחסוך.

• מצחיק 1
פורסם

מי שמחפש סחירות שיפתח מחירון יד 2 וישווה בין מחיר משומשת לחדשה ולפי ההפרש ( הנמוך ביותר) שאותו יקנה.

צריך להיות נביא כדי לדעת איזה רכב ימכר בזמן קצר, בעתיד.

יש הרבה דוגמאות במהלך השנים שהרכבים שלהם "ירדו מגדולתם".

פורסם
מאיזו בחינה היא עדיפה?

מבחינת חווית נהיגה, ישיבה ונסיעה שקטה, אני אישית אהבתי יותר את הניסאן אבל לא אני בוחר וגם היא עם 7 מקומות, ל3008 אנסה לקבוע נסיעת מבחן אולי ישנה את דעתו,

• תוכן חדש...