Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת פאסאט - עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרשות המשפחה שלי פולקסווגן פאסאט מזה ב-3 שנים. אנחנו היד השלישית (הקודמת עברה בין המשפחה). האוטו עשה 67,000 ק״מ, שנת 2006 במצב מעולה. מצאנו קונה (חבר של אבא שלי) והלכנו ל-AVIS לקנות רכב חדש. בהתחלה נסגרנו על סוזוקי קרוסאובר 2013 עם 70,000 ק״מ ב-54,000 ש״ח אך אחרי בירורים מסתבר שזה לא הדגם החדש (הגדול) אלא הישן יותר אז סגרנו על הונדה אינסייט 2013 עם 100,000 ק״מ ב-52,000 ש״ח.

היום אנחנו אמורים לקבל את האוטו אבל 100,000 נשמע קצת מרתיע. רציתי לשמוע את דעתכם בנושא ואף להיוועץ ברכבים אחרים בתקציב (כ-55,000 ש״ח) שיתאימו. אנחנו 5 נפשות במשפחה כשבפועל רק אני ואימי משתמשים ברכב אך נוסעים כ-70 ק״מ ביום (חוץ עירוני) לעבודה אז אנחנו צריכים רכב חסכוני (והפאסאט זללה דלק...).

תודה רבה!

2016 BMW M235i.

פורסם

המחיר קצת יקר בבאדז'ט הציאו לי אם מס' קמ' זהה ב 47000 לפני מיקוח

האם אתה מודע שהמזגן נכבה שהרכב בעצירה

וסתם כך הרכב חלש מאוד

במחיר הזה אתה יכול להשיג קיה פורטה 2012 שזה אחלה רכב לצרכים שלך

פורסם

אתה עדיין יכול להתחרט?

מה העבר של האוטו, ליסינג \השכרה? בדיקה עשית?

אם עשיתם נסיעת מבחן על האוטו והוא מתאים לכם, האוטו ס"ה בסדר, רק תבדוק שיש אחריות על המערכת ההיברידית.

פורסם
אתה עדיין יכול להתחרט?

מה העבר של האוטו, ליסינג \השכרה? בדיקה עשית?

אם עשיתם נסיעת מבחן על האוטו והוא מתאים לכם, האוטו ס"ה בסדר, רק תבדוק שיש אחריות על המערכת ההיברידית.

כן, ביטלנו את העסקה. האוטו הוא ליסינג יד ראשונה. עשינו בדיקה (הם עושים דבר שנקרא השבחה שזה בעצם בדיקה מקיפה שלהם כולל הכול לפני שהם מביאים את הרכב ללקוח).

טוב, אז האינסייט לא רלוונטי כי העסקה בוטלה.

עוד הצעות לתקציב ולשימוש?

2016 BMW M235i.

פורסם

בסוף ההורים שלי קנו הונדה ג׳אז 2013 יד ראשונה מפרטי 56,000 ק״מ ב-62,500 ש״ח - הגרסא ה״מפוארת״ יותר עם הגג הפנורמי.

מה דעתכם? פחות מתחבר ליפניות אבל גם עם זאת הג׳אז לא נראה לי בכלל... אולי אני טועה. פשוט נראה זול מדי...

2016 BMW M235i.

פורסם
מה פתאום נראה זול יש הרי גג פנורמי !

מזל טוב .תן להם להנות.

תודה, אבל מיותר לציין כי גם אני נוסע ברכב הזה אפילו יותר מהם בממוצע אז מעבר מהפאסאט המפנקת לרכב כזה קצת שוק בשבילי..

2016 BMW M235i.

פורסם

דרך אגב לא יודע למה מכרתם את הפאסאט. חוץ ממזגן שדורש החלפה מדי פעם היא סוס עבודה . איכות גרמנית שכבר לא קיימת כיום ולכן היה כדאי דווקא לשמר אותה למרות הגיל. אין לה את מחלות השנים האחרונות. תחת טיפול נכון היתה ממשיכה לסוע היטב והיא בכמה רמות מעל כל הונדה ג'אז שתמצאו

• תוכן חדש...