Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתקשה להאמין למה שכתוב כאן.

פשוט משפשף עיניים.

שכרתי רכב לפני חודש בקל אוטו (החוויה המלאה תפורט באשכול מיוחד), התלוננתי על מזגן לא תקין מיד כשקיבלתי, למחרת החלפתי, ואופס, אחרי יומיים/שלשה טלפון, שיש מכה שפגעה ברדיאטור או משהו כזה, ואם יש לי מושג או אם עשיתי את זה.

נשמע כמו וואחד שיטה לעקוץ אנשים...

• תגובות 87
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
^^^

אז לשם מה המציאו את המנורה הזו?

כדי להגיד לך

נה נה נה נה

אתה נעצר באמצע הדרך

נה נה נה נה

לא, כדי להודיע לנהג: הגזמת. תדלק מהר, או שאני לא אחראי לתוצאות... :wink:

פורסם

הייתי דורש מקלוטו שני דברים:

1. הוכחה של הבדיקה במוסך.

2. חשבונית על שירותי הגרירה

אני מנחש שהם לא ייטרחו, ובזה ייגמר העניין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש דבר אחד שחייבים להתחשב בו:

15 ק"מ זה לא מהרגע שנדלקה המנורה אלא מהרגע שהנהג ראה שהמנורה דולקת, יש הבדל!!!

נוסע בפריוס 2008

פורסם
לא, כדי להודיע לנהג: הגזמת. תדלק מהר, או שאני לא אחראי לתוצאות... :wink:

מהר זה 15 ק"מ או 50 ק"מ אני מעריך שיותר לכיוון של ה 50 ק"מ.

ואם זה 15 ק"מ ואתה נמצא במרחק של 25-30 ק"מ מהתחנה הקרובה.

מה אז?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא שקל אוטו צדיקים , אבל תגובות לא הוגנות שבשורה התחתונה מנסות להתחמק מתשלום גורמות לאנשים במדינה הזאת ולחברות כמו קל אוטו להפוך גם לחשדנים.

יש פה בן אדם שמעבר לכל ספק טעה וצריך לקחת אחריות ולשלם על מעשיו ויש כאלה שמייעצים לו איך להתחמק מתשלום, פשוט בושה.

התגובה היחידה ההוגנת היא "שלם ובפעם הבאה תדלק בזמן ".

פורסם

בואו נדבר קצת מספרים.

קיבולת מיכל הדלק של הספארק היא 32 ליטר.

אני מוכן להמר אבל לא אומר מידיעה שהנורה נדלקת עם ה 2 ליטרים האחרינים האלה מה שמקנה לרכב נסועה דה פקטו של כ 24 ק"מ (עפ"י נתוני צריכת דלק שפורסמו למבחני דרכים ולא עפ"י נתוני יצרן).

אז הנהג שם לב לנורה אחרי כמה ק"מ שהיא כבר דולקת, גם 15 ק"מ אני לא בטוח שהמדידה מדוייקת אולי גם הרכב היה בירידה או עליה מה שהרחיק את מעט הדלק ממיקום המשאבה במיכל אבל בסה"כ בהחלט לא מדובר בסטיה גסה מהחישוב.

בקיצור, הכל בסדר, השרשור עומד נהדר בתקן הישראלי של 2016 של "אפס לקיחת אחריות אישית ותמיד להאשים מישהוא אחר במעשים הלא כ"כ הגיוניים שלך".

וסליחה גירי גירי שאני לא תומך ומחזק שחברת ההשכרה הם נוכלים, גנבים, רמאים, טייקונים חזיריים, זה לא פייסבוק כאן :wink:

מהר זה 15 ק"מ או 50 ק"מ אני מעריך שיותר לכיוון של ה 50 ק"מ.

ואם זה 15 ק"מ ואתה נמצא במרחק של 25-30 ק"מ מהתחנה הקרובה.

מה אז?

ישה,

מיכל ריק זה פנצ'ר?

"פיתאום" באמצע האווט-בק האוסטרלי היה לך מיכל מלא ונהפך לריק ואיך עכשיו תצא מהשטח?

או שלחילופין מדובר במשהוא שלנהג יש 24/7 חיווי על כמות הדלק במיכל וכתוצאה מבחירה (שגויה) שלו הוא הביא את עצמו למצב הזה?

אבל בא נדבר במושגים שאני ואתה אוהבים, תהיה לרגע היועץ המשפטי של הממשלה, היית הולך עם הקייס הזה לבית משפט עם הטיעון המרכזי לחפותך שהוא "ברכב שבו נדלקת נורה אמור להיות נסועה לכמה עשרות ק"מ, לא יודע כמה, לא בדקתי, לא טרחתי, אבל כמה עשרות, זה בטוח..."

הרי או שהשופט יתגלגל מצחוק ויוציא אותך משם עם ה 585 שתשלם לקל אוטו או שירתח מזעם ויוציא אותך עם 585 לקל אוטו ו 5000 לקופת המדינה על השחתת זמנו של בית המשפט.

זכאי...מליון אחוז לא תצא!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
התגובה היחידה ההוגנת היא "שלם ובפעם הבאה תדלק בזמן ".

לדעתי לפי התגובות של פותח השירשור הוא לא הפיק שום לקח ומתבצר בעמדה ההתחלתית שלו, אז אולי זו לא הפעם האחרונה שהוא נתקע בלי דלק. לפחות בפעם הבאה אולי ימלא דלק במקום להזמין גרר. :roll:

פורסם (נערך)

אני מתקשה להאמין שמישהו מתכנן רכב ש-15 ק"מ בלבד אחרי הדלקות נורת אזהרה צהובה על חוסר דלק (שמשמעה בעייני, "המשך לנסוע ותדלק בהקדם האפשרי" ולא "עצור בצד והזמן גרר, כי בכל רגע המנוע עלול להכבות") יגמר הדלק בפועל. אף יצרן אולי לא יתחייב על המרחק בפועל, אבל 15 ק"מ נשמע לי מאוד נמוך. אולי תקלה במד הדלק, אולי מיכל הדלק ספג מעיכה והנפח שלו קטן, אבל לי זה לא נשמע תקין, ולא הייתי רוצה רכב עם נורת "אכלת אותה!".

מתוך ספר הרכב של הספארק:

Capture.JPG

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

אני מניח ש"קטן מ50 ק"מ" נקבע עפ"י צריכת דלק כפי שמוצהרת ע"י היצרן, רחוק מאוד מצריכת הדלק האמיתית.

כשאני חושב על זה, 50 ק"מ עפ"י צריכת הדלק הרשמית של היצרן, זה אכן 2 ליטר.

פורסם

עזוב בגירה

יובל תודה

הספידומטר מזייף כלפי מעלה, כדי שהיצרן לא יואשם

נכתב 50 ק"מ מעריך שזה לפחות ל 50 ק"מ על אותו משקל

תביא את זה לשופט לא בטוח מי יצחק.

מקווה שקל אוטו יתעשתו לפני זה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני דוקא מניח שלפי התצרוכת האמיתית בפועל או לפחות הממוצעת. המהנדסים לא מעוניינים שהלקוח "יתקע" בדרך, גם אם באשמתו, ולכן האזהרה צריכה להיות מוקדמת, ועדיף להתריע על מיכל ריק כשנותר עוד דלק ל-50 ק"מ מאשר ל-15 ק"מ. הנדסת אנוש נכונה צריכה להיות סלחנית לשגיאות המשתמש, שלא לומר IDIOT PROOF.

:turn-l:
פורסם

ולכן בדיוק הניסוח המאוד עורכדיני מצהיר על נסועה פחותה מ 50 ק"מ ולא על נסועה של 50 ק"מ.

פורסם

אתם מתייחסים לסימן המהבהב בתצוגת מרחק נסיעה צפוי כאילו יחד איתו ובו זמנית נדלקת גם נורת אזהרת הדלק. יכול להיות שכך הדבר, אך מידע כזה לא הוצג בפנינו.

פורסם

פחותה בעורכדינית זה 49.9 ק"מ

ולא 15 ק"מ.

כמובן לפי תנאי הדרך מידת הלחיצה ועוד, לכן ההגדרה, אבל בנסיעה סבירה זה יהיה בין 40-50 ק"מ

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...