Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקצרה: עברתי תאונה לפני 3 חודש הכנסתי את הרכב למוסך פחחות סידר הכל, אבל הבעיה שהמחשב דרך ופנס ערפל אחורי לא עבדו מאז...בגלל המרחק משכתי את זה עד עכשיו ואני רוצה להגיד למוסך שיקח אחריות ויתקן לי את זה, האם זה אפשרי? בכל זאת זה נזק שהם עשו אז שישברו את הראש

PEUGEOT 206XS

פורסם

לבוא לשם ולשאול אתה יכול,

אבל מצד שני, שים עצמך במקום של המוסך. תיקנת אוטו ללקוח לפני שלושה חודשים. שלושה חודשים לא שמעת ממנו ציוץ, פתאום הוא מופיע עם תלונה שהאור ערפל והמחשב דרך לא עובדים. לא תחשוב שמלבישים עליך תקלה שצצה פתאום בשיטת "מצליח"?

אני לא יודע אם התקלה ארעה בעקבות התיקון או לא, אני יודע בוודאות שהיית צריך להגיע מיד ולהצביע על התקלות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפני אלפי שנים, שיטת ההתקשרות הייתה באמצעות תופי טם טם או מדורות על פסגות ההרים.

המינימום היה להתקשר עם המוסך מיד שגילית את הפגמים, ליידע אותו על כך, ולהגיע למוסך כדי להסדיר זאת בתיאום מול המוסך.

עדיין נסה את מזלך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון:

איך שסיימו עם העבודה ובאתי לקחת את הרכב, ישר שמתי לב שהמחשב דרך התחרבש ולא עובד טוב, אמרתי את זה למוסך הם לא ידעו מה להגיד לי, בקשר לפנס ערפל שמתי לב לזה רק לפני חודש וכן החלפתי 2 נורות ושתיהם לא עובדות הכל מחובר כמו שצריך, לפני כן זה עבד. מה שכן הם עשו עבודה חאפרית ולא טרחו אפילו לסדר את האגזוז שיושב בצורה עקומה באתי אליהם כמה פעמים ולטענתם אין מה לעשות עם זה וכל פניה עם אנשים מאחורה אני שומע את האגזוז חובט בברזלים מתחת לרכב.

אז המוסך מודע לכל זה ובכל זאת אין לו מה לעשות. מה הייתם עושים במצב כזה? אני לא מרוצה מהעבודה שהם עשו

PEUGEOT 206XS

פורסם

בא ומסביר לו בצורה אנושית... "חבר, בלתי נסבל ליסוע ברכב ככה... אולי נתייעץ עם המוסך שלידך? אולי תתן לו לפתור את הבעיה ותתחשבנו ביניכם? באמת מציק לי" .

פורסם (נערך)

גם ברכב שלי אחרי התאונה, הרכב לא שקט כמו פעם. הצביעה לא איכותית: נזילות, סדקים בדלת, קילוף צבע (ריבונו של עולם, מי צובע צבע אפוקסי על צבע אפוקסי?), והכי חשוב הטמבון רכב נופל.

הגעתי למוסך שלי כמה פעמים, הפועל התחיל להתעצבן. מנהל אמר אל תדאג, הכל יהיה בסדר.

מסקנה: לנסוע לאט יותר. כך הסיכוי לתאונה קטן.

עריכה אחרונה על ידי gbguy
פורסם

״לבוא בטענות ולהגיד להם שישברו את הראש״ אתה יכול גם אחרי 3 חודשים וגם אחרי 50 שנה.

אבל אתה מבין איך יתייחסו אליך. בצדק.

יש הבדל בין ״לבוא בטענות ולהגיד להם שישברו את הראש״, לבין לבוא ולהסביר ולבקש שיטפלו.

נראה לי שהגישה שלך לא תעזור, לא משנה אם זה אחרי יום, שבוע, שלושה חודשים או חמישים שנה.

נסה לשנות את הגישה ולבקש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

למה שלא תכנס למוסך גבע ותשאל כמה יעלה לסדר את הליקויים?

זה יכול להיות עניין של חיבור רופף, בוא נגיד שבשביל סכום של 200 שקל לא הייתי בא ומבקש "טובות" מאף אחד .

פורסם

באמת אני לא מבין את החשש לבוא למוסך ולהגיד שיש ליקויים. עשה עבודה לא טובה, שיתקן.

זו תופעה ישראלית טיפוסית, ואתה לא צריך להיות שונה בגלל רגשות אשם.

ולא, אי אפשר לשנות את המציאות הכוחנית של מי שצועק - מקבל.

• תוכן חדש...