Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לוח פרספקס (פלסטיק שקוף) בעובי מקסימום 3 מילימטר גודל של לא יותר מחצי מטר על חצי מטר .

איפה ניתן לקנות או להשיג בתור עודפים אפילו כי ממש לא צריך משהו גדול .

ים long time no

פורסם
אויי שמר... אתה לא מפסיק להפתיע בתחומי ההיתענינות שלך...

מה עוד? סריגה? דוקים?

ממש איש אשכלות!

:roll:

סחטיין!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

מספיק טוב בתור התעניינות?

נו, אז? גם לי יש שומר מסך של דגים... אבל לי אין פלזמה...

סתם, סתם...

מגיע לך "תיסלם" גדול על ההשקעה! יפיפה! אפשר לשבת שעות ולהביט בזה...

למה אתה צריך שם CO2? להתסיס את הדגים :roll: ?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כיוון שהאקווריום של שמר (או שמא..?) הינו אקווריום צמחיה, בכדי שהצמחים יגדלו בצורה הטובה ביותר יש צורך במערכת CO2 אשר מספקת לצמחים את רמת החמצן הדרושה ועוזרת לשמור על רמת חומציות נכונה במים.

הנושא הרבה יותר מורכב ולכן אוותר על פירוט נוסף בנושא.

שמר, תן קצת פירוט על האקווריום, גודל, אוכלוסיה, צמחים, וכמובן עוד תמונות.

אגב, האקווריום נראה פשוט מהמם.

פורסם

יופי בדיוק נבחנתי על זה.

ה-CO2 מצוי שם כי:

צמחים משתמשים ב-CO2 לתהליך הפוטוסינתזה. אשר חיוני לצמיחה וגדילה בריאה של הצמח.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

תודה ,הוא הרבה פחות יפה מבחינת צמחייה עכשיו , כי קצת הזנחתי .

מצד שני - יש דיסקוסים , שזה דג המים המתוקים הכי מרתק לדעתי.

יש גם טטרות , ומנקים.

גודל - 1.80X0.60X0.70 - יוצא כ-650 ליטר.

עוד תמונות ?

http://photos.walla.co.il/radarjedi

פורסם
כיוון שהאקווריום של שמר (או שמא..?) הינו אקווריום צמחיה, בכדי שהצמחים יגדלו בצורה הטובה ביותר יש צורך במערכת CO2 אשר מספקת לצמחים את רמת החמצן הדרושה ועוזרת לשמור על רמת חומציות נכונה במים.

CO2 לא מספק חמצן.

הצמחים (כל צמח בעולם , לכן כ"כ חשוב לבנות ריאות ירוקות באיזורים מיושבים) הופכים את ה-CO2 (דו תחמוצת הפחמן) לחמצן בתהליך שנקרא ,כמו שכתבו - פוטוסינתזה (או דיפוזיה). תהליך זה דורש אור ו-CO2. כדי לעודד את הצמחים לייצר חמצן באק' (דרוש לדגים כדי לנשום) , מזריקים את הגז למים תוך פירוקו לבועות קטנטנות , והצמחים כבר עושים את תפקידם.

פורסם
CO2 לא מספק חמצן.

הצמחים (כל צמח בעולם , לכן כ"כ חשוב לבנות ריאות ירוקות באיזורים מיושבים) הופכים את ה-CO2 (דו תחמוצת הפחמן) לחמצן בתהליך שנקרא ,כמו שכתבו - פוטוסינתזה (או דיפוזיה). תהליך זה דורש אור ו-CO2..

שמר,

טעות בידיך.

דיפוזיה הינה מה שנקרא - פעפוע.

מעבר של חומרים דרך מחסום כלשהו. דוגמא:

בלוני ההיליום תמיד מאבדים מתכולתם, נכון?! זאת מכיוון שמתרחש מעבר של מולקולות הגז החוצה דרך הבלון. זה מתרחש מכיוון שהחללים בין המולקולות של רקמת הבלון הינם גדולים ממולקולות ההיליום.

פוטוסינתזה הינה תהליך ביולוגי אשר מתרחש בצמחים במקום שנקרא הכלורופיל (אני לא ירחיב על חלק - רק אוסיף כי נמצא בו חומר שנקרא פיגמנט, במקרה זה מדובר בכלורופלסט אשר אינו קולט כמעט את האור הירוק ולכן הוא מוחזר אלינו ואנו רואים את הצמחים בירוק).

בתהליך זה מתפרק גז הCO2 וH2O ליצירת מולקולת מזון (מוטמעים) אשר חיוניים לצמח, באמצעות אנרגיית האור.

להסברים נוספים לפנות לה"פ (אין לי כוח להמשיך לכתוב פה את ההסבר המלא).

נ.ב.

עד היום מדענים לא גילו את כל שלבי הפוטוסינתזה ואת כל תפקידיה והשפעותיה.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

שמר, תמונות מדהימות!!

ח"ח על ההשקעה המוצלחת.

אתה בטח צריך הרבה דגים מנקים (איך קוראים להם? משהו כמו פולקטוהזיס לא?):roll:

אמיר, שמזמן כבר זנח את האקווריום שלו....:?

• תוכן חדש...