Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד אנגליה, אדומה וחמודה, לדעתי במצב מצויין, עומדת למכירה בדרך השלום בת"א. יש עליה מדבקות של "מועדון ה-5". דיברתי עם הבחור, שנשמע לי די חביב, לטענתו, באוטו מנוע 1200, אחרי שיפוץ, האוטו שנת 67', והוא רוצה 8K, ויש לו עוד אוטו לחלקים. אין לי שום קשר אליו, רק ראיתי היום את האוטו, שוב, נראה לי במצב טוב, אבל היה חושך יחסי, ולא ראיתי את כל הפרטים... הטלפון שלו (לאחר שאמרתי לו, שאני אפרסם) : 054-4988318, אין לי מושג איך קוראים לו... בהצלחה לחובבי הפורדים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה מנועים היו לוולוו 262 ?האם כמו ל 244? האם יש משהו מיוחד בדגם למעט תצורת הקופה?

אני יודע שלוובו הספציפית בתמונות יש נפח מנוע 2.7 ... מופיע בתמונות.

פורסם
פורד אנגליה, אדומה וחמודה, לדעתי במצב מצויין, עומדת למכירה בדרך השלום בת"א. יש עליה מדבקות של "מועדון ה-5". דיברתי עם הבחור, שנשמע לי די חביב, לטענתו, באוטו מנוע 1200, אחרי שיפוץ, האוטו שנת 67', והוא רוצה 8K, ויש לו עוד אוטו לחלקים. אין לי שום קשר אליו, רק ראיתי היום את האוטו, שוב, נראה לי במצב טוב, אבל היה חושך יחסי, ולא ראיתי את כל הפרטים... הטלפון שלו (לאחר שאמרתי לו, שאני אפרסם) : 054-4988318, אין לי מושג איך קוראים לו... בהצלחה לחובבי הפורדים!
אפשר תמונה ? ? ?

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם
איזה מנועים היו לוולוו 262 ?האם כמו ל 244? האם יש משהו מיוחד בדגם למעט תצורת הקופה?

מנועי ה-V6 שהיו גם בוולוו 264 ,פיזו 604 ו-רנו 30.

עד כמה שידוע לי, ה-262 מהדגם המצולם יוצרה בין השנים 75-77 והחליפה אותה ה-262 ברטונה.

המנוע,אגב,לא נחשב למוצלח במיוחד.

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

בוולוו 260 הותקן בתחילת מנוע שפותח בשיתוף פעולה בין פיג'ו רנו ווולוו המנוע נקרא ע"י הצרפתים PRV וע"י וולוו B27 והוא היה בנפח 2664 סמ"ק וכמו שנאמר כבר הוא לא היה "פאר היצירה"

ב-1980 הוחלף במנוע B28 בנפח 2849 סמ"ק שהמשיך גם ל-760 שהופיעה ב-82 וירשה את ה-260.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אפשר תמונה ? ? ?

SORRY, עברתי שם כשהיה כבר חשוך, וללא מצלמה... אבל ממה שראיתי, נראית לא רע בכלל. אם אהיה שם עם מצלמה, אצלם!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
בגבעת שמואל מאחורי הסופר עומד פיאט 128 1100

הרכב עומד הבי זמן אבל עם מספרים

פאר תוצרת יוגוסלביה וקומבינות סמל"ת.

:turn-l:
פורסם

ברחוב מזא"ה פינת מאלצ'ט בתל אביב, נצפתה פורד מדגם לא מזוהה (אני חושב מדגם קאפרי).

הרכב לא נסע כבר כמה שנים טובות, אבל ניראה לי שהוא במצב נסיעה.

PICT0274.jpg

PICT0275.jpg

PICT0276.jpg

PICT0278.jpg

פורסם
ברחוב מזא"ה פינת מאלצ'ט בתל אביב, נצפתה פורד מדגם לא מזוהה (אני חושב מדגם קאפרי).
לא קפרי, כי אם טאונוס, מסביבות שנת 1970.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לפי המדבקה הצהובה היה או שיש לרכב טסט עד 2005 (קשה לראות באיזה חודש הניקוב.).

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
ראיתם איזו לוחית רישוי מדליקה?

נפלאות העריכה באינטרנט...שם כבר יש "לוחית כפי בקשתך..."

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...