Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Volkswagen Tiguan 2010

MSound
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לאחרונה נתקלתי ברכב הזה במצב על פניו דיי טוב (שבוע הבא הולך לראות פיזית ובמידת הצורך לקחת לבדיקה)

רציתי לשאול את דעתכם בנוגע לעלויות האחזקה הצפויות או אם יש לכם הכרות עם הרכב יתרונות חסרונות שאולי פספסתי, תודה.

מדובר על הדגם הנל:[h=4]Volkswagen Tiguan sport&style[/h]שנת 2010 יד 1 עשה 88 אלף קילומטר

פורסם

מדובר על מנוע ה2.0 ליטר טורבו שמשודך לתיבת הDSG6

אין ממש לחשוש בעקרון, לא מדובר בשילוב הבעייתי של מנוע ה1.4 (עם מגדש העל) וDSG7.

פורסם (נערך)

הגיר בסדר.

המנוע ככה ככה. בעיות הצטברות פיח קלות .

מנקים עם תותח אגוזים לפי הצורך בטיפול שגרתי. כ ₪4000 לניקוי במורשה אז חפש חלופות.

כמובן שב 2010 היתה את בעיית המותחן . דורש החלפה.

חוצמזה המנוע שותה שמן . בעיה ידועה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

בקיצור, כמו הרבה מכוניות VW בשנים האחרונות מצב הרכב מאד תלוי באיכות הטיפולים והאם הבעלים הנוכחי החליף את כל הרכיבים הבעייתיים. אני מנחש שאתה תראה את זה בהיסטוריית טיפולים. זה משהו שאתה חייב לפני שאתה מתקדם . אחרת : המנוע עלות להיות אורגן קודי שגיאה במחשב . לא נעים. מנוע 2.0 ממש לא אמין אבל האוטו דווקא נחמד מאד כחבילה. אם אתה יכול,קח את הרכב למוסך רון בתל אביב לאבחנה פסיכולוגית ואז תחליטו ביחד.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

קודם כול המון תודה על העזרה!! הסוכנות האמת בנתניה מכירים מכון טוב שקרוב?

ובמידה ואחליט שאלך עליו אז לתת דגש לבדיקה של המנוע?

פורסם

מכון בדיקה לא יעזור פה. אתה צריך מוסך שמתמחה בוואגיות . צריך לחבר סורק למחשב רכב ועוד. הם כבר יודעים בדיוק איפה נקודות התורפה. תמצא מוסך מומלץ בנתניה כי אני לא מכיר.

פורסם

אפשר לקנות אמינות . כל טיפול שמים עוד כ ₪4000 חלפים ונקיונות זה ישמור על המנוע נקי וללא נזילות . אפשר לעשות גם טיפול חצי שנתי. בקיצור : לפנק את המנוע.

פורסם

תודה על העזרה, האמת היא שלא חשוב לי ג׳יפון או לא מה שכן חשוב לי זה איבזור וזריזרות, מנוע עדיף טורבו גג פנורמי מערכת נחמדה בקיצור רכב צעיר כזה חחח בתקציב של עד 110-120 גג(גיר אוטומטי), הג׳יפונים האלו ברמות האיבזור עם הגג הפנורמי וכו עוברים את המחיר.

• תוכן חדש...