Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חולני מה שקורה עם הגיר הזה. אצלי בגולף בת 13 חודשים המצמדים הוחלפו ב 20,000 ק"מ אחרי שב 15,000 התחיל רעש חריקה שהלך והתגבר. לא היו רעידות . נאמר שהבעיה מוכרת. חבר עם אוקטביה עם 60,000 גם סובל מרעש החריקה ואמור להחליף בקרוב. אני לא אתקרב יותר לגיר הזה. אני מעיד על עצמי כאחד שנוהג במצינות ודומר על הרכב, אבל מזדחל יום יום בפקקיים של איילון.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

איך יכול להיות שיש חברת רכב כזו כמו VAG, שנחשבת כאימפריה, עם יתרון שליטה מובהק בשוק הרכב העולמי,

ולא מצליחה לפתח וליצר גיר אוטומטי נורמלי כבר יותר מדי שנים.

עד כדי כך שהיו פותרים את הבעיה לו היו לומדים מאחת היצרניות הגדולות, פשוט לא ברורה הקללה הזו שרובצת לה על היצרן הזה.

פורסם

^

איך יכול להיות? האנשים ממשיכים לקנות בהמוניהם, אז מה איכפת להם? ככה הם ימשכו עד למעבר לרכבים חשמליים, נראה לי כבר לא ישתלם להם לפתח גיר חדש לרכבים רגילים וכאמור אין טעם (אנשים קונים).

פורסם

רכבי VAG לפרטי לא משתלם להחזיק בארץ במיוחד שאני רואה כרגע את הכתבה בערוץ 10, על חלק וטיפול הוצאות מטורפות במוסכים לעומת המתחרים.

פורסם (נערך)

דוד שלי מחזיק סיאט טולדו מ 08/2013. הוא רכש ישר כשיצא הדגם החדש לפני כשלש שנים. היום הרכב עדיין לא הגיע ל 60,000 ק"מ.

הוא שידרג מקורולה 2007 - שהיה איתה 5 שנים ללא אף תקלה, מלבד טיפולים שוטפים ופיוז שנשרף פעם אחת.

הוא הספיק להחליף מצמדים פעם אחת בין טיפול ראשון לשני והרעידות חזרו לאחרונה, הוא נתקע עם הרכב בקניות לפני שבת בשיא הלחץ אחרי טיפול שני - הלך מוח גיר - היה ללא רכב 3 ימים, מאוורר מנוע היה צריך תיקון משום מה זז מהמקום, בולמים מרעישים כשהרכב קר, בעיות עם המולטימדיה והחיישני רוורס פעמיים (התקנה של אוטו מילאנו).

אבל, למרות זאת, הוא טוען שנסיעה ברכב עם טורבו זו חוויה אחרת לגמרי, והוא לא יחזור למנוע אוטמוספרי בשפו"א. כשהיה בהמתנה עם הרכב במוסך בראשון לציון - שמע את הדעה הזו מעוד מספר אנשים שהגיעו עם תקלות דומות.

כשנתקע עם הרכב הוא דיבר על כך שלא יתקרב לעולם לצ'מפיון וכו'. היום הוא מדבר איתי על רכישת הרכב הבא - סקודה אוקטביה או סופרב.

מסקנת הדברים: לכל מטבע יש 2 צדדים, מה שלא מתאים ומקובל אצל האחד - לשני זה לפעמים משתלם.

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם
כשנתקע עם הרכב הוא דיבר על כך שלא יתקרב לעולם לצ'מפיון וכו'. היום הוא מדבר איתי על רכישת הרכב הבא - סקודה אוקטביה או סופרב.

לפחות שיקנה דגם עם DSG6, אחרת זו המחשה ברורה של זכרון קצר של ישראלים וצרכנות לא נבונה. ובכלל לא חסר היום בשוק רכבים עם טורבו שהם לא VAG. לפני מספר שנים המצב היה שונה.

פורסם
ואם האדפטציה מסתכמת ב " next -next-next " בלבד זה עדיין נחשב ?

אין אדפטציה של נסקט נסקט נסקט. זה מחשב מחובר לקאנבאס חייבים לנהוג 40 דק בערך עד שזה נגמר

פורסם

לאנשים יש נטיה לדכא את הזיכרונות הרעים, וזכור רק את הדברים הטובים.

היה לי כזה גם עם קסנטיה וגם עם מונדאו - ברגעים בין "כבר הוצאתי אלפי שקלים על תיקון תקלה" לבין "עדיין שום דבר חדש לא נדפק", הייתה לי את התקופת רוגע של "הנה, עכשיו יש לי אוטו תקין ואמין, לא צריך יותר מזה".

יופי יומיים אחר כך (לפעמים עוד באותו יום) היה הולך משהו חדש.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

הנושא פה הוא אחר.

הוא לא מדחיק את הסבל שהרכב עושה לו פעם בשנה, פשוט הוא מוכן לסבול קצת בכדי לנסוע ברכב כזה.

לי באופן אישי היה רכב רנו - והוא האכיל אותי מרורים בערך כמו המונדיאו של השמן, ואני לא חוזר לרנו יהיה מה שיהיה. אצלי הבעיה היא הפוכה.

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם
רכבי VAG לפרטי לא משתלם להחזיק בארץ במיוחד שאני רואה כרגע את הכתבה בערוץ 10, על חלק וטיפול הוצאות מטורפות במוסכים לעומת המתחרים.

איפה בכתבה יש התייחסות לרכבי VAG (או לכל יצרן ספציפי אחר)? ועוד ציינת "הוצאות מטורפות במוסכים לעומת המתחרים".

זה נחמד שאתה משפריץ ארס בכל שרשור שקשור ל-VAG, אבל לפחות תן ביסוס להשמצות.

כן, תחסוך לעצמך, אני ידוע כ-funboy שלהם.

• תוכן חדש...