Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חברים, מישהי כתבה לי באפליקציית היכרויות מסויימת והיא נראית ממש ממש טוב.

משום מה בתמונות של הפרופיל שלי אני נראה ממש ערס+הרכב

לדעתי אני אגיע לשם והיא תמצא מישהו שנראה פחות מאיים וערס ואז אני אשרוף סתם דלק ושמן.

מה דעתכם ?

תעלה לפה את התמונות שלך שנשפוט.

haters will hate

פורסם
חברים, מישהי כתבה לי באפליקציית היכרויות מסויימת והיא נראית ממש ממש טוב.

משום מה בתמונות של הפרופיל שלי אני נראה ממש ערס+הרכב

לדעתי אני אגיע לשם והיא תמצא מישהו שנראה פחות מאיים וערס ואז אני אשרוף סתם דלק ושמן.

מה דעתכם ?

שאתה צריך לתקן את העניין של השמן :lol:

תסע ותנסה, גם אם היא תתאכז קצת מהמראה היא יכולה לאהוב דברים אחרים.

They are trying to ban me...

פורסם

כל עוד לא תשרוף את המועדון, מאמין שיהיה בסדר. ;)

פורסם
שאתה צריך לתקן את העניין של השמן :lol:

תסע ותנסה, גם אם היא תתאכז קצת מהמראה היא יכולה לאהוב דברים אחרים.

תודה על המחמאה.

האפליקציות האלו באמת טובות וחוסכות את "ההתחלה" פנים מול פנים אבל עד שבנות עונות...

פורסם

בוא תתחיל מלעשות חיפוש תמונות בגוגל על התמונות שלה..כי כלל אצבע - בחורות שנראות ממש טוב לא שולחות הודעות, אלא אם כן אתה דוגמן על

פורסם

אם התמונות היחידות שיש לה, צולמו בזווית הזויה, היא מנסה להגיד "היי, תראו כמה אני מיוחדת ויצירתית", אבל בפועל זה אומר שאלה התמונות היחידות שבהן היא נראית סביר.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואז בהתחשב בזה שאני רוצה מינימום גם בחורה יפה, חכמה, משכילה וכדומה,

מהמר שאתה ממש בררן.

אם כן, זה בסדר להיות בררן, כל עוד אתה מקבל את זה ומבין שיקח לך המון זמן למצוא מישהי (כמוני)

פורסם
^

לא כזה בררן. סך הכל רוצה מישהיא סבירה.

מה זה בחורה סבירה ? אחת שסיימה את לימודי התיכון בממוצע של 7+ ונראית כמו ציפי שביט ונותנת לאחר שבועיים ?

איזה כייף לי :)

פורסם
^^

הבעיה היא שבמציאות הנוכחית, המון בחורות לא יתנו לי את המספר שלהן סתם ככה. היו לי מקרים הזוים של בחורה שלא רצתה לתת לי את המספר שלה ורצתה שאתן לה את שלי ושהיא תתקשר אלי מחסוי!!

זה כי אתה לא בחורה, שצריכה להגן על עצמה ממטרידים כפיתיים (stalkers)

צריך להפסיק לשים דגש על שטויות, ולא לשים לעצמך כללים, שסתם יגבילו אותך.

אל תפסול על רשימת מצאי. תנסה... אולי דווקא זו שלא עונה טוב לצ'ק ליסט תעיף לך את הסכך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

מרק10

סבירה זו בחורה חכמה שלא תכתוב על עצמה "חיה את החיים כי חיים רק פעם אחת" או עוד כל מיני דברים בסגנון הזה. בחורה שיש לה שאיפות בחיים, אחת שעל שאלה "מה את עושה בזמנך הפנוי" לא תענה "בפאב ובים עם חברות". בחורה עם ידע כללי שנתעניינת בדברים הסובבים אותה (לא בהכרח בהכל, אבל שתפגין התעניינות), עדיפות לאחת שקוראת ספרים, ללא זיכה לשום דת, וכן, בחורה עם BMI נורמלי, לא חייבת להיות ספורטאית וגוף של דוגמנית, אבל אחת שכן שומרת על עצמה.

falou

אני מבין לגמרי! בגלל זה אני נותן פייסבוק תמיד, שתראה שאני אדם שיש לו חיים ולא איזה סטוקר או אנס. בגלל זה אני גם לא פוסל.

אבל לגבי הצ'ק ליסט, שמע קשה לי. יש דברים שאני מוכן לוותר, אבל לכולם יש סטנדרט, אני לא רוצה לצאת עם כל אחת, כי פשוט יש בחורות שאין לי משיכה אליהן וגם לא תיהיה. בסך הכל, אתה יכול לראות את הרשימה שנתתי למרק10. לדעתי האישית, אין שם שום דבר יוצא מן הכלל.

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

לא ראיתי את הרשימה.

ברור שאם מישהי לא מושכת, אז צריך לוותר. אבל מתמונה קשה לפעמים לדעת, גם אם מנסות לבחור את אלו שהכי טובות.

תראה, כשנפרדתי מאשתי לשעבר חבר שאל אותי אם הייתי יוצא עם מישהי שצעירה ממני ב-10 שנים או יותר.

עניתי לו שלא, כי אין לי עם בחורה (אישה?) בגיל הזה מספיק במשותף, ולגדל מישהי אין לי סבלנות. בילויים זה סבבה, אבל בת זוג צריכה להיות מישהי שהיא גם חברה.

בסוף היתה לי זוגיות של שנים עם מישהי שצעירה ממני ב-13 שנה... (הכרנו במקרה).

אז יש לנו קבעונות, לפעמים מוצדקים, אבל תמיד יש יוצאים מהכלל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou

הרשימה בתגובה מעליך, תגובה מספר 868

נכון, אני מסכים איתך. השאלה היא אבל על מה מתבססת התשובה שלך. אני נניח לא יכול לצאת עם מישהיא גבוה ממני, כי אני מרגיש לא בנוח אם הבחורה גבוה יותר, ואני רוצה שבחורה תוכל לשים עקבים. זה לא שהמצאתי את הסיבה הזאת משום מקום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...