Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סשה המלך!!!

אני מכיר אותו שנים, מדובר על בן אדם יחד במינו, את כל המערכת חשמל שלי באוטו ובטרקטורון רק הוא נוגע!!!

אין עליו!

מומלץ בחום!

אושריקו - אין לו נורות לדים, הוא מוכר בעיקר רמקולים ומערכות אבל מתעסק בכל מה שקשור לחשמל ברכב, גם בפירוק לוחות שעונים ותיקון \ החלפת נורות.

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

בגלל שאסור לכתוב "חחחח" , אז אני אכתוב "חה - חה חה".

היום הייתי בנתניה ובדרך חזור אמרתי שאני אקפוץ למוסך שלו.

לא היה, חזרתי הביתה ונסעתי לכיון שלו שוב אחרי שעתיים בערך, עוד פעם הוא לא היה.

סשה נתקע בסידורים ואני שרפתי דלק.:-(

באסה.

בכל מקרה, הבחור סבלני בטלפון ומקבל בברכה, בתכנון שלי לבדוק אצלו מנורות לוח שעונים, מצלמת רוורס, אלטרנטור וכו'.

מתי שייצא לי ללכת אליו שוב ואני אבדוק הכל, אגיד לכם הצעת מחיר.

יום טוב!

פורסם

היום קפצתי לסשה וסוף סוף הוא היה!

שמעו, בחור זהב... מקצוען אמיתי, רגוע, אמין ביותר.

כבר עכשיו אני יודע מי יהיה החשמלאי רכב שלי.

החלפנו ללדים בלוח שעונים ובפנאל של המזגן הבחור בעצמו אמר לי שהפלסטיקה מאוד רגישה ושהוא לא יפרק סתם בלי להזהיר שיכול להישבר.

אז ויתרנו על העניין כרגע.

הבחור בדק לי את האלטרנטור והטעינה מושלמת עם כל העומס.

קיבלתי גם הצעה אטרקטיבית למצלמת רוורס.

אגב, סשה שיחרר אותי ואמר לי להביא את שאר הכסף פעם הבאה(נתקעתי בלי מזומן והוא לא לוקח אשראי).

הוא הודה לכם שוב על הפרגון.

בתקווה שלא יהיו בעיות עם הלדים , אעלה תמונות בערב.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון - הייתי אצלו שוב היום בשביל לשכפל שלט קוברה לאזעקה. הוא כבר לא בעוגן - פתח חשמליית רכב פרטית (מחוץ למוסך) בחדרה.

רחוב דוד שמעוני. לא זוכר את המספר... ליד הקניון.

תמסרו ד"ש אם אתם בסביבה :wink:

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

בעקבות ההמלצות שמצאתי כאן, המלצתי לחבר שהיה צריך להעביר מסכים אחוריים בין שתי מכוניות שלו על סשה.

סשה הגיע עד אליו לתל אביב וביצע את ההחלפה, בלי לדרוש שהחבר יגיע אליו עם שתי המכוניות ובמחיר מצחיק יחסית למתקינים אחרים.

החבר היה מרוצה מאוד מהעבודה ומהיחס.

פורסם

זאת הזדמנות להגיד שהייתי חייב לסשה 50 שקל למעלה מחודשיים!!

שתינו היינו מאוד עסוקים והיה קצת בלאגן. אחרי זה כשהבאתי לו הוא עוד צוחק עליי שלקחתי את זה קשה.

בחור זהב!

אגב, לא מתחייב אבל לפעמים הוא אמר לי שהוא יכול להישאר עד שעות הערב המאוחרות מה שאומר שזה יכול לפתור בעיות של זמנים בגלל העבודה אבל צריך לשאול אותו.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

בעקבות הממליצים על סשה בלמגיה: אכן, כל מה שנאמר עליו נכון!! אתמול קפצתי לעסק החדש שלו בחדרה (רחוב קל"ז 9). תוך עשרים דקות יצאתי משם מרוצה אחרי שהוא תיקן את החלון התקול (מאזדה5), ובמחיר בהחלט נמוך והוגן. לסשה ידי זהב ובנוסף, הוא יסודי מאד וזריז. חיסרון קל עבורי ועבור חלקכם: הוא לא מקבל כרטיסי אשראי ואני לא תמיד מסתובב עם כסף מזומן ובוודאי לא צ'קים. מצד שני, עבור היחס, המקצועיות, הטיפול המהיר במחיר ההוגן, אני מוכן להבליג

:lol:

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

התחברתי שוב כדי להגיד שוב פעם תודה רבה רבה לסשה התותח.

באתי אליו לקראת 5 אחרי הצהריים ולמרות שהבן אדם עבד על רכב וממש היה חולה , טיפל לי ברכב וסידר לי את הבעיה של המנורות שזה היה קונקטורים. החליף, סידר, החליף גם מנורה והכל בכיף ובסבלנות.

תותח אמיתי. ממליץ לכל מי שבאיזור ללכת אליו.

על הדרך זיהה שהקונקטרים לא היו מקוריים ולא היו בעבודה טובה. נחמד.

• תוכן חדש...