Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Jeka.E, לא נתקלתי בבעיה בעת קנייה חודשית (עגלה מלאה). לקח קצת זמן ותכנון אבל הכל נכנס.

ישה, האם אתה מתכוון לקיפול מושב כמו שמקפלים כדי להכנס אחורה ברכב 3 דלתות, אם כן, מאוד לא נוח לנהוג כשהוא מקופל. הוא ממשיך לנוע על המסילה ומתרומם.

סיסטם x, אין לי ניסיון עם מיקרה. במקרים של מיטו וקליאו ניתן היה להתקין את הסלקל במושב האחורי ולשבת מקדימה. רק לא אנשים גבוהים.

מבחינת נסיעות ארוכות ב2 המכוניות היו סבירות, אישתי העדיפה בקצת את הרכות היחסית של קליאו מול מיטו.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהההמ

אז להזיז את המושב קדימנית טיפה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אכן עם סלקל אין בעיה כמעט, הכוונה היא לכסא בטיחות הפוך.

אנחנו עם כסא בטיחות מגיל 7 חודשים של הקטנה (דביבונית :-) ) ועד בערך גיל שנתיים היא צריכה להיות נגד כיוון הנסיעה שזה שנה וחמישה חודשים בעצם.

אם תרצה אתה מוזמן לנסות את הכסא בטיחות שלנו לראות איך זה מסתדר לכם.

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תודה על ההצעה

אני עדיין לא בדקתי את הכיסא שלנו. בקרוב מאוד יעלה עידכון

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם (נערך)

כתבת המשך [emoji6]

בכל מקרה אני לא שרדתי את הסרבול אבל מצד שני לא היו לי סיבות אמיתיות לנסות להשאיר את הרכב, המיקרה רחוקה שנות אור מהקליאו ולא היה תמריץ לנסות להשאיר אותה.

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
ישה, אכן לרוב לא תהיה בעיה. אם אין התנגדות להתקנת הסלקל במושב הקדמי בכלל כמעט ולא תהיה בעיה.

bar72, ההשוואה היא מול אותה הקטגוריה. אין טעם להשוות מול קטגוריות שונות.

נקמיצ׳י, אני אשמח לעשות מבחן המשך, תלוי כבר בעורך התוכן כאן :)

סיסטם x, אשמח להבין את הכוונה שלך.

לא ציינתי דגמים כי זה לא באמת רלוונטי. הגדלים שלהם ממוצעים לחלוטין.

לגבי מושב תינוק הפוך מאחור. גם באוקטביה זה לא עסק פשוט

אבל התקנת מושב בטיחות במושב הקדמי לא מומלצת ע״י אף יצרן ואף גוף בטיחות. הרבה יותר בטוח להתקין מושב בטיחות מאחור. אם לא אכפת מבטיחות, אפשר לשים את התינוק בתא המטען, זה הרבה יותר נוח מלקשור אותו למושב בטיחות.

פורסם

אתה צודק ולכן אני לעולם לא אתקין מושב מקדימה.

לצערי הרב, אין לי את הסמכות לקבוע לאנשים אחרים. אם מישהו מתעקש להתקין מקדימה - זה אפשרי והחיסרון לא יורגש

Renault Clio RS EDC 200

פורסם (נערך)
אם ממש רוצים אפשר להסתדר עם סופר מיני 3 דלתות ותינוק אבל זה באמת קשה. גיליתי שרירים בגוף שלא ידעתי על קיומם בנסיונות להשחיל תינוק למושב בטיחות במושב האחורי.

ואישתך?

אני הסתדרתי עם התינוקת, אישתי לא.

כמו שסיכמתי בכתבה, הכל תלוי בעומק השריטה ושיתוף הפעולה של בת הזוג.

עריכה אחרונה על ידי In Flames

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

אשה שלא מביאה בן זכר

אין לה זכות דיבור:-D

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש כאן שתי שאלות:

1. האם סופר מיני מתאימה כרכב למשפחה הצעירה של 2+1? כל זה ללא קשר לחמימותה (של המכונית, לא של המשפחה).

2. האם ניתן להסתדר עם רכב 3 דלתות וכסאות בטיחות במושב האחורי?

התשובה לשאלה הראשונה היא: תלוי. תלוי כמה נסיעות ארוכות עם ציוד מלא ללילה או יותר עושים. תלוי אם אתם מאלו שאורזים מעט ומסתדרים או מהסוג שצריך חצי בית איתו גם לביקור משפחתי במרחק חצי שעת נסיעה. אנחנו משתייכים לסוג השני (אלו שאורזים חצי בית) ואני לא רואה איך היינו יכולים להסתדר עם סופר מיני כרכב יחיד, מרגע הגעת הצאצא הבכור.

כשהגדול נולד הייתה לנו טויוטה קורולה (סדן, מודל 1994) והיינו אורזים תא מטען מלא ועוד ציוד נוסף על מושב הנוסע מקדימה (זוגתי והילד במושב האחורי). כך בכל נסיעה לביקור סוף שבוע אצל המשפחה. חצי שנה אחר כך הוחלפה הקורולה בקסארה פיקאסו (טורבו דיזל ידנית, הרכב המשפחתי הכי טוב שאני מכיר) ונשמנו לרווחה עם תא מטען של 550 ליטר. המושב הקידמי התפנה.

התשובה לשאלה השניה היא. אין שום בעיה, זה אפילו נוח יותר מרכב 5 דלתות. לפני כמה שבועות עברתי מפיז'ו 206XS, בעלת 3 דלתות (הייתה אצלי כמעט 8 שנים) לקקטוס. אין מה להשוות את הנוחות בחגירת הזעטוט (בן 3.5), במושב הבטיחות שלו, ב-206 לעומת אותה הפעולה בקקטוס. ב-206 הייתי פשוט מקפל את המושב הקידמי, נכנס כולי לתוך הרכב, כך שאני פונה מול המושב האחורי ותוך שאני נשען (חצי יושב) על גב המושב המקופל. במצב הזה אני מול הילד והמושב שלו וקל לי מאוד לחגור אותו. בקקטוס אני צריך לבצע את החגירה מהצד, מבחוץ. קשה יותר להגיע אליו והתנוחה שלי הרבה פחות נוחה. אותו הדבר היה כשהילדון היה בסל-קל. פשוט נכנסים עם הסל קל לתוך הרכב ומבצעים את כל החגירה כשנמצאים בתוך הרכב. בימי גשם זה בכלל עדיף כי נמצאים בתוך הרכב בזמן החגירה ולא נרטבים בחוץ. רק למען הסר ספק, אני לא חבר בנבחרת ההתעמלות הסינית ויש לי פריצת דיסק כ-15 שנים.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
אשה שלא מביאה בן זכר

אין לה זכות דיבור:-D

ישה רוצה טלפון של ''זכויות הגבר במשפחה''?

[emoji6]

Sent from my MX5 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
ואישתך?

אני הסתדרתי עם התינוקת, אישתי לא.

כמו שסיכמתי בכתבה, הכל תלוי בעומק השריטה ושיתוף הפעולה של בת הזוג.

לאישתי יש את האוטו שלה, וחוץ מזה היא קיבלה אותי עם רוטווילר שישן איתנו במיטה ושחור מתחת לציפורניים בגלל האלפות. מאז הכלבים קטנים יותר ויש לי פחות זמן להתעסק עם המכוניות כך שמבחינתה זה רק שיפור.

פורסם

אמיגר, כרכב שני לא חוכמה להחזיק ספורטיבית 3 דלתות. כרכב יחיד שבו גם אתה וגם זוגתך נוהגים לא חושב שזה אפשרי.

אורי מ., האם הxs הייתה הרכב הראשי?

באיזה תסריט ״פשוט נכנסים עם סלקל לתוך הרכב״ הוא פשוט?

במקרה יש לי ניסיון של 4 שנים עם xs ופתיחת המושבים שם רחבה יחסית. במיטו המצב לא כזה. בקורסה דור קודם למשל בכלל לא חושב שזה אפשרי.

לגבי הכנסה מתוך הרכב, מה מונע ממך להכנס מהדלת השניה?

איך אישתך ביצעה את תהליך הכנסת הסלקל לרכב?

Renault Clio RS EDC 200

פורסם

במקרה שלנו : ילדה בת שנה ושלושה חודשים - רכבים : אודי S3 בעלת 3 דלתות, וסיאט לאון 5 דלתות. הסיאט הייתה הרכב הראשי לנסיעות ארוכות שכל המשפחה יחד, ילדה בכסא בטיחות הפוך לכיוון הנסיעה במושב האחורי - הכסא ליד הנהג היה צריך לזוז קצת קדימה מה שעשה את הישיבה בו ללא נוחה. באודי, שהייתה שלי, הייתי מרכיב ומפרק פעמיים בשבוע מושב בטיחות זול וקל יותר מזה שבלאון כדי לקחת את הילדה לגן. לא יכול לדמיין אותנו משתמשים ברכב 3 דלתות בשגרה היומיומית של הסעת הילדה.

קודם כל לשים ילד חגור במושב בטיחות במושב האחורי ברכב שלוש דלתות זה לא להיט! אם חלילה יש תאונה, לחלץ את הילד מהמושב האחורי זה מורכב ויקח יותר זמן.

ולכן, אם אין רכב 5 דלתות שיכול לשמש את רב הנסיעות עם הילד, לא הייתי רוכש רכב 3 דלתות כרכב ראשי.

היום יש לנו 208 gti, שוב, שלי, לוקח את הילדה לגן יומיים בשבוע דווקא במושב הקדמי עם כרית אוויר מבוטלת כי אני לא מעוניין שהילדה תהיה קשורה במחשב האחורי ללא דלת.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...