Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא מתלהב מקלרקסון, כמו גם מאף עיתונאי רכב, בין שהוא ציורי כמוהו בין שלא. פשוט נהגתי על מספיק מכוניות שהחברים הללו קטלו ואני דווקא מאוד אהבתי. ולכן ומבחינתי בלבד אין טעם רב להתייחס למבחנים על מכוניות שאף אחד כאן עוד לא ראה, ודאי לא נהג. אבל לבגירה קצרה השעה, קשה לו מעט עם האפשרות שמדובר אולי, רק אולי, במכונית משובחת עם כפתורים מחורבנים ומנוע מחובר בפלסטלינה למרכב, כמו שמתבטא הססגוני האנגלי הזה, אז פשוט בכדי להפיס את דעתו אולי אפשר להסכים שמדובר באוטו בינוני עד מחורבן עד שיתכבד ויואיל להוכיח את ההיפך.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
  • תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יודע, אומרים באינגליזי:

IF YOU CANT TAKE THE HEAT,STAY OUT OF THE KITCHEN.

ממש לא אשמתי שבכל ביקורת של הרכב הזה מאזכרים כפתורים מאפנים, מדלדלים ומפלסטיק נחות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
IF YOU CANT TAKE THE HEAT,STAY OUT OF THE KITCHEN.

תודה, אני כבר אמצא איפה לצטט את זה :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
האם אפשר להסיק מזה משהו על התמחור בארץ?

או שסמלת חיים בעולם משלהם גם ככה?

אם ניתן להסיק מזה תמכור, אז הדגם הבסיסי יעלה כמו סדרה 3, רק היא באה עם מנוע חזק יותר. כלומר סביב ה250K+- (לפחות).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדעתי האיזכור של כפתורים באיכות נמוכה הוא בגלל שכתבי הרכב למינהם מחפשים מתחת לאדמה (או לדשבורד) מה להגיד לשלילה על הג'וליה. ראיתי את הג'וליה וישבתי בה. אם זו הבעיה שלהם, ושל כמה אנשים כאן בפורום, אז שיהיה להם לבריאות. מי שלא יקנה ג'וליה בגלל הכפתורים שלה, כנראה רוצה BMW בין כה וכה.

פורסם

כשאתה אומר את זה בהקשר של QV אני די מסכים איתך (למרות שאז נכנסת למשוואה השאלה "מה פתאום כפתורים מאפנים ברכב של 3/4 מליון שח?") אבל אם אנחנו מדברים על דגמי הג'ולייטה היותר עממיים, ממתי הדרישה לסלון איכותי בסגמנט הזה היא מוגזמת, מיותרת, פלצנית? (מחק את המיותר).

מעבר לחובבי המותג, כמה קונים פוטנציאלים לדעתך יסכימו לקבל את הכפתורים המאפנים מתוך ידיעה ש"לפחות יש דרייבפט מקרבון"?

פורסם

בגירה, תשב באוטו, תשפוט. נכון, הג'וליה היא לא סדרה 3 וכנראה גם לא A4, אבל, למשל, מרגישה טובה ואיכותית יותר מ-XE ולפחות לדעתי לא נופלת מ-Q50 (למרות שהיא, בתורה, נופלת לדעתי מה-G37).

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מקבל לחלוטין. בהעדר רכב באולמות התצוגה, נאלץ להסתמך על דבר המבקרים ובנושא הספציפי הזה, כמעט כולם בצורה זו או אחרת מאזכרים את הנושא וחבל.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

חבורת פאנבויז מושחתים. לדרג את הג'וליה מעל ל-M4? שיחדו אותם, בבירור. מבחן קיקיוני. כתבת יח"ץ.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

[ATTACH=CONFIG]469467[/ATTACH]

אם תשימו לב לכיתוב בעמוד הראשון, תראו מי המנצחת האמיתית.

אני שמח שהג'וליה מצליחה במבחנים בחו"ל, אני מקווה שזה ייתרגם גם למכירות בפועל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לבדוק סלון לעומת קופה, זה לתת למתחרים של הג'וליה יתרון משמעותי מראש. הם אכן כותבים את זה בהתחלת המבחן, אבל אני לא בטוח שכולם כאן באמת קוראים...

פורסם

[ATTACH=CONFIG]469467[/ATTACH]

אם תשימו לב לכיתוב בעמוד הראשון, תראו מי המנצחת האמיתית.

זה ברור. לא רואים אותה כי היא ברחה להם כל כך מהר לפני שהספיקו למלמל סרג'יו מרקיונה. מרכבת אלים שכמותה.

בראבו. פיאט בראבו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...