Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה חשוך? אם אני חושב בצורה כזו, מנוגדת לתפיסה של האנשים "הנאורים" אז בהכרח אני חשוך? אתה מכיר אותי? אתה יוצא בהצהרות בלי להכיר וחבל. לא כל מי שלא חושב כמוך הוא חשוך ואתה הנאור.

כמובן שאין פה משהו אישי נגדך.

חשוב לי שהשרשור יהיה ענייני ולא יעבור לפסים אישיים.

אתה עדיין מתלהם.

תירגע קצת.

תיקרא שוב את מה שכתבתי. לא אמרתי שם שאתה חשוך. גם לא התנשאתי לך שם או אמרתי שאני הנאור מבין שנינו.

רק שתדע לך, שאצל בעלי החיים שאחת מהן מופיעה בצלמית שלך, התופעה גם רווחת, ושם הם לא נאורים במיוחד. להיפך, זה הטבע כפי שאלוהים שבשמיים ברא והם כולם לא-סוטים.

לגבי הרב המדובר, זאת לא הצהרה, אלא עובדה. הוא בור, פרימיטיבי, חשוך ועוד כמה דברים שכרגע אחסוך ממך ומהקוראים.

• תגובות 262
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כל הגדרה אחרת ("רוצים שיכירו בנו", "רוצים שוויון זכויות" וכיוצ"ב) היא לא יותר ממכבסת מילים.

קולטים?

יושבת מועצת ההומואים הארצית (כן מסתבר שיש כזו), כנראה בשת"פ עם עיריות שמממנות את הבורקסים בישיבות האלו של המועצה וגם את הקשתות עם הבולבולים שכל משתתף חייב ללבוש, וחושבת לעצמה "אוקיי טוב אז אנחנו רוצים לעודד תיירות לירושלים איך עושים את זה", ואז פאגי דהפאגפאג בא ביציאה מבריקה "חחחח אני יודע בואו נלך ברחוב ונגיד שזה בשביל שוויון זכויות והכרה בנו כאנשים נורמליים" וכולם כזה "LOL פאגי אתה גאון!!!11" מפה לשם הם שולחים הודעות פרטיות לרשימת התפוצה שלהם שמכילה אלפי להט"ב וסטרייטים (שהתחייבו לא להלשין) ואלו מפרסמים ברשתות החברתיות מה המצעד הזה אומר עבורם (בתכלס: בעיקר בורקס פיצה) בסוף בום יש מצעד ההכנסות הולכת למועצת ההומואים הם קונים בה מלא טושים זוהרים בחושך וקיה פיקנטו צבע פוקסיה ואז נגמר הכסף וצריך עוד מצעד וחוזר חלילה.

ואני לא נכנס אפילו לקטע הזה שהם מימנו לעצמם בחור חרדי שידקור איזה מישהי בשביל יחסי ציבור אבל זה היה טריק שיווקי מדהים נראה לי שמלמדים על זה עד היום במסלול לשיווק ופרסום בבי"ס ע"ש ג.יפית.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

רק שתדע לך, שאצל בעלי החיים שאחת מהן מופיעה בצלמית שלך, התופעה גם רווחת, ושם הם לא נאורים במיוחד. להיפך, זה הטבע כפי שאלוהים שבשמיים ברא והם כולם לא-סוטים.

לגבי הרב המדובר, זאת לא הצהרה, אלא עובדה. הוא בור, פרימיטיבי, חשוך ועוד כמה דברים שכרגע אחסוך ממך ומהקוראים.

אני לא רוצה לסטות מהנושא, אך זמן רב אני מתריע בפני חברי, שרובם מח"טים ומפקדי אוגדות בעבר ובהווה, שהמכינות הקדם צבאיות בעלי וכו', עלולות לגרום לצבא צרות צרורות.

ביום שהם ישתלטו על הצבא ועל העמדות הבכירות, המצב יהיה רע מאוד אם הם יקשיבו לרבנים ההזויים ולא למפקדים.

פורסם

מתנצל על הציטוט העצמי פשוט עניתי לשאלה שלך ממש באופן ישיר:

חברים יקרים, אני מביע את דעתי ואני רואה איך אתם מתלהמים פה, ואומרים עלי שאני חשוך, פרימיטיב ועוד כהנה וכהנה מילים. למה כשמעבירים ביקורת על להט"ב, המעביר הוא פרימיטיב וחשוך, אבל אם להט"ב מעבירים ביקורת על אנשים אחרים מותר?

למה כשאני חושב שהם סוטים אתם קוראים לי חשוך? כי אני חייב לחשוב שהם לא סוטים? אני חייב לקבל אותם?

ואם אנחנו כבר נתפסים להגדרות, מישהו שמעלה את ה'תורה' כנימוק בנוגע לאיך אדם אמור לבחור את בן/בת זוגו לחיים, הוא אדם שקרוב יותר למנטליות פונדמנטליסטית של איראן/ערב-הסעודית, מאשר לדמוקרטיות מערביות. זו לא דעה, זו עובדה. המנטליות במדינות האלו לרוב נקראות ע"י המערב 'חשוכות', ולכן אני לא מבין איך זה הגיוני שאתה בסדר עם לקרוא לאדם 'סוטה' כי הוא כזה by definition, אבל נעלב כשקוראים לך 'חשוך' כאשר אתה מציג דעה כזו... by definition.

אם יש לך בעיה כשמכנים אותך בכינוי שהוא (אולי) נכון בהגדרה, אבל מגיע עם קונוטציה מאוד שלילית ולא נעימה -

אז תחשוב איך מרגיש בחור צעיר שנכנס לפורום ורואה בנאדם זר שמכנה אותו סוטה מין.

אז חלאס עם הצביעות.

אם חופש הביטוי אומר מבחינתך שזכותך לזרוק קקי על אנשים, אל תתפלא כשהוא פוגע במאוורר...

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אגב לא יודע אם שמתם לב אבל 'משטרת המחשבות של הלהט"ב' נהיה לאחרונה ביטוי שגור אצל כל מיני הומופובים. הומואים סופגים יריקות קללות ומכות ברחוב, אבל 'משטרת המחשבות' היא-היא האיום האמיתי על החברה (היא, ומשכב זכר, כמובן).

ומהי אותה משטרה? איך היא מבצעת enforcement? מי הלך לכלא בגלל?

רועי, מאחל לך רק בריאות ופתיחות, ושחלילה לא תגלה שיש לך חבר/משפחה/קולגה הומו (פיכסה), שלא יפגעו רגשותיך - חלילה.

אני ממש לא נגעל מהאנשים עצמם. אני נגעל מהסטיה. יש לי מכרים הומואים ולסביות, ועבדתי עם כאלה. כל עוד לא כפו עלי את המיניות שלהם לא היתה לי בעיה. ברגע שזה הגיע למצב שלפני מצעד גאווה הם היו עושים פרובוקציות שהגיעו למצב של משטרה, זה היה TOO MUCH כבר.

ולגבי המצעד?

פעם - גם אני לא הבנתי מה הקטע שלהם.

אח"כ נחשפתי לכ"כ הרבה סיפורים והבנתי שעד שלא נקבל את הלהט"ב כחלק מהחברה (תקח את עצמך בתור דוגמא, אדם שלא מבין למה לקרוא למישהו סוטה זה לא בסדר) - זו דרך אפקטיבית להעלות את המודעות. הנה תראה, פתחת שרשור בקארספורום ועוד כמה אנשים יוכלו לראות דיון עם "אדם לא חשוך שחושב שאנשים עם נטיה מינית אחרת ממנו הם סוטים".

ואם אנחנו כבר נתפסים להגדרות, מישהו שמעלה את ה'תורה' כנימוק בנוגע לאיך אדם אמור לבחור את בן/בת זוגו לחיים, הוא אדם שקרוב יותר למנטליות פונדמנטליסטית של איראן/ערב-הסעודית, מאשר לדמוקרטיות מערביות. זו לא דעה, זו עובדה. המנטליות במדינות האלו לרוב נקראות ע"י המערב 'חשוכות', ולכן אני לא מבין איך זה הגיוני שאתה בסדר עם לקרוא לאדם 'סוטה' כי הוא כזה by definition, אבל נעלב כשקוראים לך 'חשוך' כאשר אתה מציג דעה כזו... by definition.

בעיניך התורה היא איכסה פיכסה ולא רלוונטית. בעיני התורה היא דרך החיים שלי, המהות שלי. אם אתה חושב משהו על התורה, זכותך. אבל אל תכריח אותי ללכת לפי הדרך שלך. מה שקורה עם הלהט"ב, הם מכניסים את עצמם לתודעה בכוח על ידי המצעדים הללו, שבעיני הם הזויים.

ניר - אפשר להיות נגד המצעד - כמו שאפשר להיות נגד חסימת ציר מכל סוג.

אבל מקריאת השרשור נדמה לי ש"קפצו" עליו פחות בגלל ההתנגדות שלו למצעד ויותר בגלל שהוא תומך באיש "חינוך" שמגדיר הומואים כסוטים, ותומך בהגדרה הזו בעצמו.

האם גם עם האמרה הזו שלו אתה מסכים?

אתה עדיין מתלהם.

תירגע קצת.

תיקרא שוב את מה שכתבתי. לא אמרתי שם שאתה חשוך. גם לא התנשאתי לך שם או אמרתי שאני הנאור מבין שנינו.

ירחמיאל, אני לא מתלהם. פשוט חורה לי שמיד אני מקוטלג כקיצוני וחשוך יאני לא חושב כמו כולם.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

make love not war.

כוסאמו כולם, שיחגגו איפה שהם רוצים כאן זה לא איראן בפעם האחרונה שבדקתי.

כן ירושלים לא ירושלים זאת לא הנקודה.

מחר ירצו לצעוד בצפת ואז יגידו ששם זו עיר סנהדרין .

יאללה תתקדמו .

פורסם

אם עוד פעם תכתוב כזה דבר, תורחק מהפורום.

אם יש משהו שאנחנו לא סובלים פה, זה גזענים. מכל סוג.

אז בוא נניח, רק נניח שאחד המשתמשים פה בפורום כתב "מצביעי ביבי הם בורים חסרי הבנה של המציאות" וזאת הכללה של 25 אחוז מבעלי זכות הבחירה בבחירות האחרונות במדינת ישראל.

הייתם מאיימים גם עליו בהרחקה מהפורום?

סתם סקרן, ואני מעולם לא הצבעתי ביבי למען הסר ספק.

פורסם
משה פייגלין רשם על כך משהו שהתחברתי אליו,אצטט אותו:

פייגלין הוא אדם מעניין, אבל קשה לקחת תוכנית פעולה ממי שבמהותו הוא על גבול האנרכיסט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

בעיניך התורה היא איכסה פיכסה ולא רלוונטית. בעיני התורה היא דרך החיים שלי, המהות שלי. אם אתה חושב משהו על התורה, זכותך. אבל אל תכריח אותי ללכת לפי הדרך שלך. מה שקורה עם הלהט"ב, הם מכניסים את עצמם לתודעה בכוח על ידי המצעדים הללו, שבעיני הם הזויים.

מצחיקול שכמוך -

"אל תכריח אותי ללכת לפי הדרך שלך": מהי הדרך שלי? לאפשר לאנשים ללכת ברחוב ולומר שהם *אנשים נורמליים*. בו, פאקינג, הו. מסכני, מקווה שהרגשות שלך לא ייפגעו באופן שיגרום לטראומה ארוכת טווח ):

זה אירוני במיוחד היות והדעות שלך הן הרי אלו שנכפות, אנשים עם הדעות שלך מונעים מאנשים עם הדעות שלי (חילוני) אינספור זכויות שלא מפריעות להם בשיט, ואח"כ עוד מעיזים לדבר על כפיה.

ביום שיאלצו אותך להתנשק עם גבר אני מבטיח לך שאני אהיה איתך יחד במאבק למניעת הכפיה.

ביום שיאלצו אותך לקבל חותמת מלהט"ב שמאפשרת לך להתחתן, גם אז אני אתמוך בזכותך להביע מחאה.

אבל כשאתה מגיע לפורום ומדבר על זה שסוטים צריכים להיות סוטים בבית שלהם ולא להעיז ללכת ברחוב כמו אנשים נורמליים, אז וואלה, צריך להתאמץ מאוד בשביל לא לדרדר את השיח לרמה של חבטות מילוליות.

ירחמיאל, אני לא מתלהם. פשוט חורה לי שמיד אני מקוטלג כקיצוני וחשוך יאני לא חושב כמו כולם.

אז לך שניה לפורום 'בחדרי חרדים', תגיד שאתה שונא את המצעד של סוטי המין בירושלים, תראה שאתה ממש לא קיצוני ובטח לא חשוך, תקבל קצת חיזוקים חיוביים ותרגיש הרבה יותר טוב.

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם (נערך)
אני מאחל לך שבת זוגתך (כדרך הטבע!) תכניס איזו אצבע למקום שבו השמש לא זורחת ותאהב את זה. (ואת אתה תיהיה סוטה! לא כטבע!)

ויש כאלה שמסניפים דבק מגע ואוהבים את זה. האם זה טוב ואומר שכולם צריכים להסניף דבק מגע?

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לבריאות.

איך מצעד מכריח אותך לא לחיות לפי ההלכה?

זה שהם מכניסים עצמם לתודעה, זו זכותם הבסיסית.

גם תומכי ההלכה, על כל גווניהם, דוחפים את עצמם לתודעה הציבורית, כל הזמן.

לא שמעת אותי מתלונן (ודעתי על ההלכה גרועה מדעת ההלכה על הומוסקסואלים).

פורסם
אז בוא נניח, רק נניח שאחד המשתמשים פה בפורום כתב "מצביעי ביבי הם בורים חסרי הבנה של המציאות" וזאת הכללה של 25 אחוז מבעלי זכות הבחירה בבחירות האחרונות במדינת ישראל.

הייתם מאיימים גם עליו בהרחקה מהפורום?

סתם סקרן, ואני מעולם לא הצבעתי ביבי למען הסר ספק.

בור חסר הבנה, זו אמירה נסבלת.

אתה יכול לטעון שמישהו שפועל באופן מסויים, הוא טיפש.

לאמר על מישהו שהוא "מגעיל", זו לא.

אבל אם הוא היה כותב שהמזרחים שמצביעים ביבי הם...

ברור שהיה מורחק.

פורסם
ויש כאלה שמסניפים דבק מגע ואוהבים את זה. האם זה טוב ואומר שכולם צריכים להסניף דבק מגע?

נשלח אותך לחינוך מחדש לבנצי.

שתלמד להנות מהחיים, באופן טבעי, בלי דבק.

פורסם

לא כי אתם בכלל לא מכריחים אחרים ללכת לפי הדרך שלכם.

תחבורה ציבורית בשבת? מקומות בילוי בשבת? חמץ בפסח? ביום כיפור? סרטים בטיסות של אל-על? פיצה פפרוני? צ'יזבורגר?

מה עם האלה שעומדים בצמתים ומפריעים עם הספרים שלהם? או אולי "צדיק חמש דקות תניח תפילין"? ומה עם הברסלבים שעושים פקקים עם הDJ VAN שלהם?

בצ פלז.

הדתיים ממש דוגמה טובה לחיה ותן לחיות, מה אני אגיד לך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הם מחייבים אותי להכיר בסטיה שלהם כמשהו נורמלי. אז זהו, שלא! סטיה זה לא דבר נורמלי. יודע מה? אני דתי ואתה יכול לומר שאני סוטה, כי על פי השקפתך הדת היא סטיה והתורה זה פטיש. סבבה זכותך! אני לא אגיד כלום.

אבל ברגע שתחייב אותי לחשוב שהדרך שלך היא הנכונה והנאורה והחכמה, ואני הוא הטועה והטיפש, והדרל שלי היא החשוכה והלא נכונה, אז אני אעמוד על שלי ואציג את דעתי כפי שאני רואה אותה בלי פוליטיקלי קורקט.

דעתי היא שכאשר הלהט"ב עוברים עם המצעד שלהם דווקא בעיר הבירה שמקודשת לשלוש הדתות, והוא מפריע לשלוש הדתות כאחת והם מחייבים אותנו לקבל את הסטיה שלהם כלא סטיה אז זה מפריע ולא נעים ואני אתקומם ואצעק שזה מפריע לי ולעוד רבים אחרים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...