Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת החשמל בישראל יחסית לא יקר עד כמה שידוע לי. (מסכים איתך שזה מצחיק שחברת החשמל לא עומדת בעומס, אבל גם זה לדעתי לא דבר שלא קורה במדינות אחרות, בחופשת הקיץ שלי (שנה שעברה) הם היו במצב קשה עוד יותר עם תשתית המים המקומית)

• תגובות 3.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במקום זה , תן אפשרות לבעלי בתים פרטים / בנייני מגורים. להתקין מערכות סולריות על הגגות על חשבונם ולמכור את החשמל לחברת החשמל ללא צורך בפתיחת תיק במס הכנסה.

את חישוב המס תבצע חברת החשמל ותתן ללקוח הסופי את הסכום בנטו. רק במידה וההכנסה מיצור החשמל עולה על הצריכה. או עולה על אחוז מהצריכה

ככה הרבה אנשים יתקינו מערכות סולריות על הגגות , כיום כאשר צריך לפתוח תיק במס הכנסה , אני למשל לא נכנס לתחום הזה. לא שווה לי את ההתעסקות הזאת.

לא נכון, זה פשוט לא כלכלי.

-עלות קילוואט/שעה ממערכת סולארית יקרה יותר מזו של ח"ח

-אאל"ט, חברת החשמל משלמת ללקוח הסופי את הסכום עבור החשמל ממערכת סולארית רק במידה וההכנסה מיצור החשמל עולה על הצריכה.

פורסם

פשוט מאוד. כאשר ארגון הוא מונופול הוא לא פועל לשיפור השירות ללקוח אלא בשיפור התנאים לבעלי המונופול. במונופול ממשלתי מדובר על העובדים/ חלק מהעובדים

Sent from my Lenovo K50-T5 using Tapatalk

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

http://www.carscoops.com/2016/07/tesla-begins-retrofitting-of-larger.html

טסלה מוציאים סוללה חדשה לדגם הראשון שלהם ה Roadster והייתם מאמינים הם רוצים כסף מהלקוחות בשביל הסוללה.

לא כמו שלקוחות בטר פלייס שרוצים את הסוללה בחינם.

מדובר על 29000 $ על החלפת סוללה.

הרבה יותר מהמחיר ששילמו על מכוניות בטר פלייס

אייל

פורסם

מס' דברים מעניינים לפני שמישהו לוקח את זה לכיוון הלא נכון מסיבה כלשהי:

1. קיבולת הסוללה החדשה גדולה כמעט פי 4 מסוללת הפלואנס.

2. המחיר גבוה כי מדובר ביצור ידני איטי למספר מצומצם של מכוניות וכולל המון עבודה. אין קשר למחיר אמיתי של סוללה כלשהי שמוכנסת לרכב חדש בזמן היצור, למשל.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
http://www.carscoops.com/2016/07/tesla-begins-retrofitting-of-larger.html

טסלה מוציאים סוללה חדשה לדגם הראשון שלהם ה Roadster והייתם מאמינים הם רוצים כסף מהלקוחות בשביל הסוללה.

לא כמו שלקוחות בטר פלייס שרוצים את הסוללה בחינם.

מדובר על 29000 $ על החלפת סוללה.

הרבה יותר מהמחיר ששילמו על מכוניות בטר פלייס

זו לא סוללה תחליפית במקרה של תקלה (שמכוסה באחריות), זו סוללה משודרגת בקיבולת גבוהה יותר ב-40%, שמעניקה טווח של 540 ק״מ. אפילו מחליפים את הכיתוב באחורי הרכב. זה שקול להחלפת המנוע במנוע גדול יותר ברכב בנזין.

http://electrek.co/2016/07/08/tesla-roadster-3-0-battery-upgrade-r80

פורסם
במחירים שהם בדיוק ההיפך ממחירי מכוניות עירוניות קטנות, אלון מאסק הוא מאוד פיקח וממוזל. מפעל היצור שלו נרכש (פחות או יותר) מטויוטה, מה שחסך לו סכומים אדירים. הוא מוכר מכוניות למאיון העליון שפחות רגיש למחיר. רכבים חשמליים בארה"ב מסובדסדים וכו' בכל מקרה תסתכל על זה מנקודת מבט כלכלית, אם זה כל כך עדיף על המתחרים אז הוא ידחוק אותם מהשוק ובנתיים אני לא רואה את זה.

טסלה התחילה עם מכוניות למאיון העליון (רודסטר) עברה למכוניות לעשירון העליון (מודל S/X) ומתכננת ליצר מכוניות למעמד הבינים הגבוה. זו היתה התוכנית שלהם מאז ומתמיד וזה הגיוני מבחינת כיסוי עלויות הפיתוח. לגבי השוק, בשוק של המכוניות במחירים כאלו, טסלה בהחלט לוקחת מכירות מהיצרנים הגרמניים.

http://gas2.org/2016/02/15/tesla-model-s-outsells-mercedes-bmw-audi-and-porsche-in-us

פורסם

אבל רשת החשמל תקרוס...וירוצו כבלים פרטאצים ממרפסת למרפסת...גורדי שחקים יתלקחו מהקצרים...ילדים יתחשמלו מהכבלים בלאי שיתרוצצו בחניות הבניינים...

מה, לא?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כרגע מאשרים רק שקעים תעשייתיים.

זה אותם שקעים שאצלי בעבודה למשל משמשים לטעינה של מלגזות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גלגלי הבירוקרטיה מסתובבים לאט - אומנם אישרו הטענה לא מבוקרת, אבל הגבילו את זרם ההטענה ל-10 אמפר. למה? לא ברור. שקע תעשייתי לרוב עמיד בעד 32 אמפר, כל שקע בבית עמיד ב-16 אמפר, ואין שום בעיה לחבר תנור של 3500 וואט ללא התערבות חשמלאי. שקע מוגן מים בגינה גם הוא עמיד ב-16 אמפר. אבל בשביל לחבר רכב לשקע צריך להנמיך את האמפרז', שהטעינה תיקח כל היום וכל הלילה ואנשים לא יסכימו לקנות כלי רכב חשמליים. נשאר רק לקנא באירופאים שארגון התקנים מאשר להם טעינה עד 32 אמפר (כן כן, אותו EC61851-1 שגם ישראל מתבססת עליו).

פורסם

זה מה שקורה ברכב חשמלי כאשר ערך הסוללה עובר את ערך הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...