Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על ההקפצה אבל רוצה לשאול משהו

היום ראיתי קורסה opc 2012 בטרייד מוביל והוא אמר שהוחלף לאוטו מנוע במסגרת ריקויל שהיה לקורסה לפני שנתיים,האם מישהו יכול לאמת את העיניין?

חיפשתי באינטרנט מידע עלזה ולא מצאתי

תודה

פורסם

אני "מת" על ההמצאות של אנשי מכירות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לא לא נשמע לי הגיוני בגלל זה שאלתי פה.

השאלה למה באמת מחליפים מנוע לרכב בן שנתיים

על מנוע של רכב ספורטיבי בד"כ מופעל יותר עומס, נהיגה בסל"ד גבוה יותר בתדירות גבוהה יותר מרכב פשוט.

זו לא בעיה כל עוד דואגים לשמור על המנוע, לבדוק שמן ולטפל בהכל בזמן. ברגע שבן אדם מזניח מכאנית מנוע ולוחץ אותו, זו רק שאלה של זמן עד שהוא יתפגר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
על מנוע של רכב ספורטיבי בד"כ מופעל יותר עומס, נהיגה בסל"ד גבוה יותר בתדירות גבוהה יותר מרכב פשוט.

זו לא בעיה כל עוד דואגים לשמור על המנוע, לבדוק שמן ולטפל בהכל בזמן. ברגע שבן אדם מזניח מכאנית מנוע ולוחץ אותו, זו רק שאלה של זמן עד שהוא יתפגר.

כן זה ידוע שמופעל יותר עומס על רכב ספורטיבי השאלה אם אתם הייתם קונים רכב שהוחלף לו מנוע?

והאם יש לבדוק אותו יוצר לעומק או באופן יותר חשוד מרכב רגיל

פורסם

תלוי כמה הנחה מהמחירון יתנו, תלוי אם ההתקנה בוצעה כמו שצריך... בקיצור יש פה הרבה ״תלוי״ כך שאתה יכול להבין שוודאי צריך לבדוק אותו ביתר חשדנות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

דבר ראשון זה שהסוכן ניסה לחרטט אותך עם "ריקול" כבר מעלה חשד. תבדוק אם יש תעודות איפה נעשתה ההחלפה ומה הסיבה, בדוק אם יש אחריות על העבודה וקח את הרכב לבדיקה מקיפה במקום שאתה סומך עליו ולא איפה שהסוכן יציע לבדוק.

אל תסמוך על שום דבר שנאמר לך בע"פ, כל מילה צריכה להיות מגובה בכתב.

פורסם

אלא אם מדובר על רכב יפני :)

המנוע שיש בניסאן 350Z יכול לסבול התעללות קשה, כל מה שצריך זה למלא ליטר שמן כל 4000-5000 ק"מ.

haters will hate

פורסם
לא לא נשמע לי הגיוני בגלל זה שאלתי פה.

השאלה למה באמת מחליפים מנוע לרכב בן שנתיים

כנראה חלק משגרת טיפולים של אופל [emoji2]

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אדיר בוא אני אסביר לך משהו על האוטו הזה - הוא לא עושה בעיות. אין סיבה להחליף מנוע. מה שכן, אנשים מרסקים אותן על ימין ועל שמאל. יכול מאוד להיות שהרכב התרסק כל - כך חזק שהיו צריכים להחליף מנוע. יש כבר מקרים של איזו אחת ספציפית שאנסו אותה, ריסקו אותה, עשו כמה תיקונים החליפו ג'אנטים ועכשיו היא מוצעת למכירה במגרש.

אתה מחפש רכב, רכב זה דבר יקר, לא הייתי קונה דבר יקר ממישהו שמתחיל את העסקה בשקר. וכן, זה שקר. באיזה ריקול לעזאזל מחליפים מנוע?

אגב, אשמח לקבל פרטים על אותו הרכב. אני אנסה לדלות קצת מידע במועדון שלנו, אולי יש תובנות לגביו.

פורסם
אלא אם מדובר על רכב יפני :)

המנוע שיש בניסאן 350Z יכול לסבול התעללות קשה, כל מה שצריך זה למלא ליטר שמן כל 4000-5000 ק"מ.

פה הבעיה, מספיק בעלים אחד שלא טיפל ברכב כמו שצריך, לא בדק שמן בכלל ונכנס לטיפול כל 15 אלף ק"מ לעשות וי, ויש לך מנוע גמור.

אני מכיר אנשים שביצעו החלפת מנוע למיאטה, אחד מהמנועים האמינים ביותר בשוק, רק כי היה חוסר שמן ולא בדקו בזמן.

מי שנוהג ברכב בצורה ספורטיבית נדרש לטפל בו בהתאם.

פורסם
אדיר בוא אני אסביר לך משהו על האוטו הזה - הוא לא עושה בעיות. אין סיבה להחליף מנוע. מה שכן, אנשים מרסקים אותן על ימין ועל שמאל. יכול מאוד להיות שהרכב התרסק כל - כך חזק שהיו צריכים להחליף מנוע. יש כבר מקרים של איזו אחת ספציפית שאנסו אותה, ריסקו אותה, עשו כמה תיקונים החליפו ג'אנטים ועכשיו היא מוצעת למכירה במגרש.

אתה מחפש רכב, רכב זה דבר יקר, לא הייתי קונה דבר יקר ממישהו שמתחיל את העסקה בשקר. וכן, זה שקר. באיזה ריקול לעזאזל מחליפים מנוע?

אגב, אשמח לקבל פרטים על אותו הרכב. אני אנסה לדלות קצת מידע במועדון שלנו, אולי יש תובנות לגביו.

תודה על ההתייחסות

פרטי הרכב

יד 3

מועד עליה לכביש מרץ 12

מספר רישוי 2596175

צבע לבן

אולי זה הרכב שדיברת עליו,אשמח לשמוע אם כן ואם לא

• תוכן חדש...