Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ישרא-הל 2016

סולל הדרך
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תטפל בנזק בעצמך?? חתיכת אמריקני לבן!

קצת נימוס מאדם זר וכבר שכחת מאיפה באת?

תבע לו תתחת!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

יש לי כוח להתעסק בזה? היה לי פנצ'ר והחלפתי את האוטו, אז זה? עוד שבועיים נחליף, הביטוח שלי מכסה ללא השתתפות עצמית או העלת הפרמיה.

haters will hate

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כי כל מה שקורה פה מזכיר מדינה נחשלת באפריקה ולא מדינה מערבית מתקדמת. על הכביש, בבנקים, בטיסות אלעל, ברחוב, בים... גן חיות, נשבע לכם שבעיניים של חוצן זה הזוי, אולי התרגלתם כבר ואתם לא שמים לב.

Sent from my E6853 using Tapatalk

טסתי אתמול אלעל, חוץ מהאיחור הקבוע של השעה ואיזה מבוגר שחשב שהוא יכול לקחת לי את המקום כי הלכתי להשתין לא היו אירועים מיוחדים.

וואללה אפילו השניצל עוף, האורז והשעועית הירוקה היו על הכיפאק :)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
על הכביש, בבנקים, בטיסות אלעל, ברחוב, בים... גן חיות, נשבע לכם שבעיניים של חוצן זה הזוי, אולי התרגלתם כבר ואתם לא שמים לב.

Sent from my E6853 using Tapatalk

אפשר להמשיך לספר שהכל בסדר, אבל אני יכול להעיד שכשאני בארץ, מפלס הלחץ עולה. רמת האגרסיביות מדאיגה.

מבאס אבל אני מסכים לגמרי, בביקורים שלי בישראל התחושות זהות.

סולל הדרך, אחלה טיימינג בהתחשב בזה שביום שלישי אני נוחת בארץ אחרי שנה ו-3 חודשים....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ואני ביקרתי בארץ לפני שבועיים, כולל השכרת רכב מבאדג'ט (יונדאי i10 מצו'קמקת בת 75000 ק"מ שהדבר היחיד שטוב בה זה המזגן - מקרר תוך 30 שניות ביום חם לאללה). להלן ההתרשמות:

1. כמעט רצחתי 3 רוכבי אופניים חשמליים שקפצו לי לכביש בלי להסתכל בכלל

2. כמעט התנגשתי במטומטמת שהאטה מאוד בתוך העיר ואז פנתה שמאלה בהפתעה בזמן שאני עוקף אותה

3. חטפתי צפירות על ימין ועל שמאל (ולא, לא עשיתי כלום, חוץ מפעם אחת שנסעתי קצת לאט כי ניסיתי לנווט)

4. נעקפתי מימין בברוטליות מספר פעמים

5. חתכו אותי כמה פעמים בשביל להגיע לפני ברמזור

6. נצמדו אלי מאחור מספר אינסופי של פעמים וצפיתי בהמון נהגים שנצמדים לנהגים אחרים במהירויות מסוכנות. פאקינג שיט, אני נהג מצוין ואני לא עושה את זה. מה הם חושבים לעצמם?

לסיכום, כבר הספקתי לשכוח כמה הישראלי הממוצע חושב שהכביש שייך לו. תודה על התזכורת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יונדאי i10 מצו'קמקת

מוסר ההשכל הוא מאוד פשוט - במזרח התיכון כמו במזרח התיכון, כדאי שתסע במרצדס \ ב.מ.וו. \ ג'יפ עם עדיפות למוזיקה מזרחית ברקע. אם לא - אופניים או אוטובוס יעשו את העבודה (זה מה שאני עושה בד"כ).

No worries 8)

פורסם

3. חטפתי צפירות על ימין ועל שמאל (ולא, לא עשיתי כלום, חוץ מפעם אחת שנסעתי קצת לאט כי ניסיתי לנווט)

אז זה היית אתה???? :roll:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אתה יודע, עוקפים מימין את מי שנוסע בשמאלי :roll:

אני חייב לציין שבשנים האחרונות אני נוהג רגוע יותר ביומיום ומקפיד יותר לשוב לימין ולהיות מודע לתנועה, ומתעצבן הרבה פחות. תמיד יהיה את המקרה הבודד, כמו אותה אישה אתמול שחתכה אותי (כמעט דרכי) מימין לשמאל בהשתלבות אחת, כעבור 100 מטר חתכה משאית, 200 מטר בהמשך חתכה עוד רכב ואחרי עוד 300 עוד אחד, אבל בגדול - או שאני פחות מצעצבן במודע, או שבאזור שלי יותר רגוע (ולא ממש) או שהרוב עניין של פרספקטיבה. לא הפכנו לאיסלנד (גם לא בכדורגל), אבל שוב - עניין של השפקה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן אתה לא אמור להיות בתורנות ממש עכשיו? אתה שובר תורנות?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לשמור בלי לשבור...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אתה יודע, עוקפים מימין את מי שנוסע בשמאלי :roll:

אני חייב לציין שבשנים האחרונות אני נוהג רגוע יותר ביומיום ומקפיד יותר לשוב לימין ולהיות מודע לתנועה, ומתעצבן הרבה פחות. תמיד יהיה את המקרה הבודד, כמו אותה אישה אתמול שחתכה אותי (כמעט דרכי) מימין לשמאל בהשתלבות אחת, כעבור 100 מטר חתכה משאית, 200 מטר בהמשך חתכה עוד רכב ואחרי עוד 300 עוד אחד, אבל בגדול - או שאני פחות מצעצבן במודע, או שבאזור שלי יותר רגוע (ולא ממש) או שהרוב עניין של פרספקטיבה. לא הפכנו לאיסלנד (גם לא בכדורגל), אבל שוב - עניין של השפקה.

מן הסתם אני מדבר על עקיפות במצבים שבהם לא אמורים לעקוף. כשנוסעים בתנועה צפופה, למשל. הזכרת לי גם כמה מקרים בהם ניסיתי להשתלב בתנועה ונהגים רבים פשוט לא איפשרו זאת. נשמע לכולנו סטנדרטי, נכון, אבל סע כמה שנים בתנועה אירופאית ותבין ששם זה פשוט הפוך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

מניח שפשוט הצלחת לגרום לעצמך להתעצבן פחות, שזו הדרך הכי בריאה להתמיד בה.

הלוואי עליי :)

חתכו אותי כמה פעמים בשביל להגיע לפני ברמזור

לא יודע אם לזה בדיוק אתה מתכוון, אבל זה מצחיק אותי בכל פעם מחדש לראות כמה מאמץ אנשים משקיעים כדי להיות קצת יותר קרובים לרמזור. כולל סיטואציות בהן אני לבד על הכביש עם עוד נהג, אני עוקף אותו, ואז כשמגיעים לרמזור, הוא זז נתיב ליד כדי לא להיות מאחוריי. בעייני, התגלמות הפתטיות.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ואני ביקרתי בארץ לפני שבועיים, כולל השכרת רכב מבאדג'ט (יונדאי i10 מצו'קמקת בת 75000 ק"מ שהדבר היחיד שטוב בה זה המזגן - מקרר תוך 30 שניות ביום חם לאללה). להלן ההתרשמות: זה עבור נהג מתחיל

1. כמעט רצחתי 3 רוכבי אופניים חשמליים שקפצו לי לכביש בלי להסתכל בכלל

2. כמעט התנגשתי במטומטמת שהאטה מאוד בתוך העיר ואז פנתה שמאלה בהפתעה בזמן שאני עוקף אותה

5. חתכו אותי כמה פעמים בשביל להגיע לפני ברמזור

6. נצמדו אלי מאחור מספר אינסופי של פעמים וצפיתי בהמון נהגים שנצמדים לנהגים אחרים במהירויות מסוכנות. פאקינג שיט, אני נהג מצוין ואני לא עושה את זה. מה הם חושבים לעצמם?

לסיכום, כבר הספקתי לשכוח כמה הישראלי הממוצע חושב שהכביש שייך לו. תודה על התזכורת.

שכחת לנהוג ידידי

נקודות 2-4 אשמתך המלאה

נקודה 6 ברור שהם חושבים שהם נהגים מצויינים

נקודה 5 אתה חוסך בדלק לכן מאט כאשר אתה רואה אדום מרחוק , הם עם ליסינג, דלק על חשבון הברון, וכל נהג מירוץ מתאמץ להיות ב pole position

נקודה 1 יאללה נזרום איתך התווספו לרוכבי הדו"ג

ברומא תתנהג כרומאי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...