Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני אמור לבדוק מחר רכב שאני שוקל לקנות, עכשיו לגבי נסיעת מבחן איך העניין עובד מבחינת ביטוח מה אפשר לעשות אם אני לא מבוטח על הרכב הזה, זה יוצר בעיתיות, אני מניח גם שהמוכר יהיה לו בעיה עם זה, מה אפשר לעשות ונהוג לעשות במצב כזה?

אציין שאני נהג חדש (שנה על הכביש) לכן יתכן שהביטוח של המוכר לא יתאים.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

לרוב האנשים יש ביטוח כל נהג, במידה ולא שהוא ינהג בדרך למכון בדיקה

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
לרוב האנשים יש ביטוח כל נהג, במידה ולא שהוא ינהג בדרך למכון בדיקה

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

לכן ציינתי את זה שאני נהג חדש כי זה לא בידוק כל נהג אני דיי בטוח שהביטוח יותר יקר לנהג חדש(לאוטו שבדקתי 8800 מקיף וחובה-מאזדה 3)

שאלה נוספת אז האם לקחת את הרכב למכון בדיקה או שעדיף למוסך שיבדוק העניין הוא כזה הרכב הוא מ2006 ובמכון בטוח יביאו כל מני ריגזקטים (כסתח) שמצד אחד יגיד לך האוטו לא חדש (ידוע) אבל איך אפשר לדעת מה באמת כסתח ומה אמיתי ואולי במצב כזה כבר עדיף ללכת למוסך שיתן חוות דעת על הרכב?

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לכן ציינתי את זה שאני נהג חדש כי זה לא בידוק כל נהג אני דיי בטוח שהביטוח יותר יקר לנהג חדש(לאוטו שבדקתי 8800 מקיף וחובה-מאזדה 3)

שאלה נוספת אז האם לקחת את הרכב למכון בדיקה או שעדיף למוסך שיבדוק העניין הוא כזה הרכב הוא מ2006 ובמכון בטוח יביאו כל מני ריגזקטים (כסתח) שמצד אחד יגיד לך האוטו לא חדש (ידוע) אבל איך אפשר לדעת מה באמת כסתח ומה אמיתי ואולי במצב כזה כבר עדיף ללכת למוסך שיתן חוות דעת על הרכב?

כל נהג משמע כל נהג, מגיל 17 או 21 או 24 כל אחד והביטוח שלו, אני בטוח שכל נהג מגיל 17 מכסה אותך יופי אם ובמידה ויש לו כזה ביטוח, אם לא אל תקח סיכון ושהוא ינהג.

לגבי הרכב, לא מכיר אותו וגם אני לא מומחה , מומלץ ללכת למכון בדיקה שאתה בוחר ולבדוק מה מצב הרכב, הבדיקה שלהם תהיה אמינה יותר מכל בעל מוסך

פורסם

הפוך גוטה . הפוך. מוסך מתמחה בדרך כלל מכיר את הרכב מכיר את המחשב שלו ,מכיר את נקודות התורפה וחשוב מזה : יוכל להגיד לך כמה יעלה לתקן את הרכב הנדון.

כמובן תבחר אתה את המוסך ולא המוכר.

פורסם

לגבי הביטוח - ביטוח חובה בנהיגה מזדמנת תקף תמיד.

לגבי המקיף / צד ג' - לפי הכיסויים שנרכשו. נהג חדש/צעיר בד"כ לא מבוטח אלא אם בקשו במפורש.

לגבי הבדיקה, מבחינת היסטוריה תאונתית עדיף מכון בדיקה, מבחינת מצב מכאני עדיף מוסך.

ולכן- הולכים למכון בדיקה, ואח"כ למוסך כדי להבין את המשמעות של התוצאות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הפוך גוטה . הפוך. מוסך מתמחה בדרך כלל מכיר את הרכב מכיר את המחשב שלו ,מכיר את נקודות התורפה וחשוב מזה : יוכל להגיד לך כמה יעלה לתקן את הרכב הנדון.

כמובן תבחר אתה את המוסך ולא המוכר.

אני מבין שנולדת אתמול אם אתה מאמין באמת ובתמים שרוב בעלי המוסכים יתנו עצה טובה ואמינה, קודם הולכים למכון בדיקה אמין, מקבלים דוח מצב, איתו פונים למוסך אחד או שניים כדי לקבל הצעת מחיר וכמובן שלהתייעץ עם בעלי ידע לא הזיק אף פעם, זו הדרך.

פורסם (נערך)

תראי לי מכון בדיקה שסורק את מחשב הרכב לתקלות היסטוריות. אולי יש אחד בארץ . לכל יצרן יש את הסורק שלהם. תראי לי מכון שיספר לך על ריקול שנעשה למנוע דגם X . ריקול שקט כזה שלא מדברים עליו. תראי לי מכון שיסתכל על הגרפים ויגיד : תשמע, הגיע הזמן להחליף שרשרת טיימינג ורק זה עולה ₪3200 ובמוסך שלי הוא לוקח את הרכב לרבע שעה נסיעה לשמוע גיר-מנוע בתנאים שונים.

אני אןמר לך מה כן אפשר לעשות במכון : בדיקת פחחות וסקירה חיצונית . אבל זה גם כל מוסכניק טוב יודע לעשות.

לא נאמר מתוך תמימות אלא מניסיון מר.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
תראי לי מכון בדיקה שסורק את מחשב הרכב לתקלות היסטוריות. אולי יש אחד בארץ . לכל יצרן יש את הסורק שלהם. תראי לי מכון שיספר לך על ריקול שנעשה למנוע דגם X . ריקול שקט כזה שלא מדברים עליו. תראי לי מכון שיסתכל על הגרפים ויגיד : תשמע, הגיע הזמן להחליף שרשרת טיימינג ורק זה עולה ₪3200 ובמוסך שלי הוא לוקח את הרכב לרבע שעה נסיעה לשמוע גיר-מנוע בתנאים שונים.

אני אןמר לך מה כן אפשר לעשות במכון : בדיקת פחחות וסקירה חיצונית . אבל זה גם כל מוסכניק טוב יודע לעשות.

לא נאמר מתוך תמימות אלא מניסיון מר.

קשה לי לדעת אם אתה צוחק או מדבר מניסיון, אבל מידע כזה לא תמצא אצל מוסכניק אקראי כשאתה באמצע תהליך רכישת רכב והמטרה העיקרית היא לבדוק תקינות מכנאית, אולי אם תשלם ממש הרבה ובמוסך מורשה תקבל את הבדיקות שאתה דורש, אבל תהיה בטוח שבעל הרכב לא ימתין איתך כדי לשמוע כמה הרכב שלו דפוק, אז כזה שקט נפשי עולה כסף ואם מעניין אותך מתי עשו ריקויל אז כדאי שתקנה רכב חדש מהחברה כי אתה מחזק את מה שאמרתי קודם על תמימות.

פורסם (נערך)

הבדיקה הנ"ל עולה ₪360. מוסך מתמחה . לא יבואן. וכן בבדיקת רכב אתה קןנה שקט נפשי בין היתר.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...