Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב האחרון ראיתי הוא כבר הרכב השלישי שהוחלף בוא מנוע עוד בתקופת האחריות.

2 ליטר טיטניום.

אחד באזור ה 90 אלף ק"מ

ועד שניים באזור 50-60 אלף ק"מ

שניים מטופלים במרכזי מהיום הראשון

ידוע על איזה בעיות במנועים האלו?

נראה מעט מוזר.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מוכרים כיום אסמקס 2011 טיטניום 240 כס ב70 אשח? נשמע לי מאוד זול

70 זה היה המחיר הנמוך ביותר, יותר נכון 72.

לבסוף בעל הרכב נשאר עם הרכב ולא מכר.

רובם (עם כמה שכבר יש ביד 2 כן..) נסגרים סביב ה 80 אלף.

פורסם

פלג, שאלת את בעלי הרכב לגבי המנועים? אני מניח שלהם יש סוג של מידע.

באיזה שנתונים מדובר?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שלום שי.

המידע והידע של בעלי הרכבים שפגשתי מאוד מצומצם, אצל כולם זה היה במסגרת האחריות כניראה שזאת עוד סיבה שהם לא נכנסו לעומק העניין.

שניים טענו שהם נכנסו למוסך בגלל רעשים במנוע, אחד הוסיף גם את המילה בוכנה אבל לא יותר מזה.

אחד זקף זאת לזכותו שבגלל שהולחף מנוע זה כאילו אני קונה אוטו עם מנוע שעשה רק 30 אלף ק״מ, כמובן שאני לא רואה זאת כך באוטו צעיר.

עם אני זוכר נכון, זה היה בדגמים של שנת 2011.

הטורבו שהוחלף היה באוטו משנת 2012.

כמו שזה נראה בשנת 2011 נמכרו גם רכבים עם המנוע 2.3 ליטר טרנד/טיטניום

ובמקביל, מאמצע אותה שנה נמכר גם המנוע 2 ליטר בגרסת הטיטניום בלבד.

זאת הסיבה לדעתי שבשנת 2011 יש הרבה מדגם טיטניום עם המנוע והגיר החדשים.

משנת 2012 ניתן לראות גם את גרסת הטרנד.

פורסם (נערך)

תעשה חיפוש במשרתת תגלה שהיה פגם בצילינדר הרביעי שגרם לאט לאט לחוסר קומפרסיה וצלצולים.זה גם מה שמומלץ לבדוק במכון. במקרה כזה מוחלף כל המנוע והכל טוב. אין חשש לקנות אחד שעבר החלפה. מה שטוב פה שהיצרן לקח אחריות מלאה בלי להתחמק. ריקול שקט.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אוקיי

נצא מנקודת הנחה שהמנוע הוחלף לחדש באחריות, עד כאן הכל בסדר.

אבל אני לא קונה רכב חדש באחריות, אני קונה רכב כבן 5 לאחר תום האחריות ומתכנן להחזיק בוא עוד 5-6 שנים.

השאלה היא מה היה במשך הזמן שהרכב אצלי, אחריות כבר אין (אלה אם כן ש הארכה של אחריות לאיזה 10 שנים, שאלה?)

האם במנוע החדש טוענים שהבעיה נפתרה או שהחליפו מנוע כדי לסיים את תקופת האחריות?

כנראה שכאשר הבעיה של המנוע תיפול במשמרת שלי (ולפי מה שאני רואה בנתיים זה סיכוי של 90%) זה כבר לא היה מנוע חדש מהחברה אלה איזה מנוע מפירוק כנראה שמצבו לא ידוע.

עכשיו אולי גם מסתדר לי שבאחד מהרכבים (כזה שלא הוחלף בוא מנוע)היה כתוב בטופס הבדיקה הקדם תחת מנוע "לחץ קומפרסיה נמוך"

לא אחד מהמשפטים הקבועים .

פורסם

למיטב ידיעתי הבעיה נפתרה ב 2012.

היו לנו בחברה 5 כאלו שעברו כ150K קמ בשנתיים עד 3 בלי שום בעיית מנוע. מתוכם 2 טיטניום.

אצלי החליפו טורבו - אבל אני לא מדגם מייצג..

מעבר לזה אפס תקלות.

פורסם

היי

זה מידע אמין שמצהיר עליו היצרן?

או שזה מסקנה מתוך הסטטיסטיקה אצלכם בחברה?

מתוך 4 רכבים שראיתי בשלוש הוחלף מנוע, הרביעי נקנה מליסינג ולבעלים שהוא כבר יד שניה אין מושג מה היה לפני שהרכב אצלו, לפחות כך אומר.

כלומר זה לא רכב אחד ״לימון״

אם זאת באמת בעיה שטופלה, אולי אעלה עוד שנה בשנת הייצור, או אולי זאת בעיה שקיימת רק בדגם של הטיטניום עם ה 240 כ״ס.

ואז אחפש את גרסת הטרנד אם כל הצער שבעניין אני בטוח מעדיף ראש שקט מעוד כמה תוספות.

אבל אני באמת מעוניין במידע אמין.

אגב, ידוע על בעיות מסויימות בדגם של ה 2.3 ליטר?

אולי אחזור אחורה ואחפש משהו כזה.

אם הוא יתן ראש שקט אז לא מפריעה לי, בסה״כ למעט המנוע, פונקציונלית זה אותו אוטו.

אני לא רואה טעם להתקדם בשנים, לשלם כפול אם האמינות נפגמת.

אשמח לכל מידע

פורסם

במקומך לא הייתי קונה - זה באמת מבהיל. יחד עם זאת, אצלנו בעבודה לא מעט מקס טרנד (203 כ"ס) מ 2013 ו 2014, חלקן עברו את ה 100,000 ולאף אחת לא הייתה תקלה שחייבה החלפת מנוע.

פורסם (נערך)

ברור לך שכל ההבדל בין טרנד לטיטניום זה בתוכנה . לא במנוע פיזית. למעשה אתה יכול לקנות טרנד ולהוסיף לו 40 כ"ס על ידי צ'יפ שעולה איזה 600£.

נקודה שניה : אם בדיקת הקומפרסיה תקינה בהחלט כדאי לקנות. גם אם יתקלקל היצרן עומד מאחורי המנוע שלו וזה פלוס גדול. יחלפו ללא שאלות . חבל שאין עוד יצרנים שמטפלים ככה במנועים תקולים.

עריכה אחרונה על ידי save
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עדכון אחרון

לאחר שראיתי מספר רכבים גם מהשנתונים וראשונים וגם המתקדמים יותר החלטתי לחפש מהכל וללכת עם התחושה בסוף, לא הגדרתי ממש תקציב, זה לא שאין לי את הסכום או שהיה לי צורך באיזה אופציית מימון .

ההנחה היתה שפונקציונליות מבחינת המשפחה זה אותו רכב לכן היתה עדיפות קלה לדגם המעט ישן יותר, היה ניראה לי יותר ״בטוח״.

ביום שיש האחרון הגיע אליי בחור מאוד נחמד עם רכבו, סגרנו וביום שלישי נסעתי לאסוף את הרכב.

האוטו שנת 2008 עליה לכביש בנובמבר דגם טיטניום.

יד ראשונה ומטופל מיומו הראשון במוסך מרכזי.

האוטו עם ק״מ ממוצע, קרוב ל 170 אלף, לא פחות מהממוצע אם כי זה פחות מטריד אותי ברכב שמור ומטופל.

שמור בצורה מדהימה, פנים וחוץ, ללא שריטות או פגמים גם חיצונית וגם פנימית.

רוב ימות השנה (ראשון עד חמישי) האוטו היה בחניון תת קרקעי.

הותקנו מסכים, מערכת, עידן פלוס וכו׳, זה נחמד כי אלו הדברים שאני אישית לא היתי מוסיף לבד.

כל האביזרים המקוריים נמסרו עם הרכב, כמו משענות ראש מקוריות, רדיו מקורי, סגירת הבאגז, הספרות וכו׳

בנוסף זה הרכב היחיד שיצא לי לראות שיש לו ניתוק כרית אוויר, זה דבר שעוד לא ראיתי באף אחד מהרכבים שבדקתי כולל בדגמים החדשים יותר, מוזר.

במקרה יצא שגם אישתי ראתה את האוטו כי הוא הגיעה אליי הביתה.

פעם ראשונה שהיא רואה את הרכב הזה.

יצאנו לסיבוב, היא רצתה לשבת מאחור כי מה שחשוב מבחינת.

היא מאוד אהבה את הרכב והיא לא אחת שאיכפת לה באופן כללי.

את האוטו הזה היא רצתה, בכל זאת זה בשבילה.

לי היה מאוד קשה עם הצבע, אני תמיד אעדיף לבן ברכב שהוא לא צעיר.

ואבל פגשתי איש מקסים ואוטו במצב מצויין אז חרגתי ממינהגי.

היה לי תחושה כל כך טובה עם בעל הרכב וזה מבחינתי לא פחות חשוב.

המון תודה לכולם.

עכשיו אעבור לפורום הטכני, יותר מ 10 שנים שאני מטפל רק בטויוטות (לנד קרוזרים, היילקסים, ראב4 וקורולה) במשפחה עכשיו צריך לילמוד מחדש באיזה מוסך לקנות חלקים, אתרים של מקטי״ם וכו׳.

עריכה אחרונה על ידי פלג_
פורסם

תתחדשו ותהנו!

בהזדמנות העלה תמונות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...