Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגראנד פיקאסו, אגב, ממש נוח, מרווח ואפילו ממש לא רע לנהיגה. הדיזל גם סוחב כמו בהמה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

יכול להיות. אבל הוא סובל ממחסור חמור באמינות (המון תלונות על הדגם הקודם, תדפדף כאן בפורום) כמו הרבה צרפתיות, כך שגם תבקר במוסך וגם תמכור אחר כך ברבע מחיר, וזה חוץ מזה שהוא מכוער מאוד (הדגם החדש שיצא ממש עכשיו הוא חמוד אבל מלפנים יש לו תוספת מאוד מכוערת לשמשות והוא נטול פוזת הג'יפ האהובה)

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוצה לשמוע קוריוז? נכנס לי אאוטלנדר בקאוואליר מאחורה, לא שרט לי את הפגוש,לא קצה שלדה, לא תומכים... ואני שמאי סמוך עליי.

המעבה של אאוטלנדר הפך לקונדום של הרדיאטור.

פורסם

אהובה עליך, לא לכולם יש צורך לפצות. לגבי אמינות, לחבר יש את הדגם הקודם, ועוד רובוטי. הוא לא מתלונן. לגבי הדגם החדש לא שמעתי תלונות. המקום שאתה צודק בו זה שמירת הערך, אבל זה לא שהאוטלנדר באנקר. דווקא ה-FRV הצטיינה בזה.

לגבי עיצוב - חוץ ממך, כולם חושבים ההיפך.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
רוצה לשמוע קוריוז? נכנס לי אאוטלנדר בקאוואליר מאחורה, לא שרט לי את הפגוש,לא קצה שלדה, לא תומכים... ואני שמאי סמוך עליי.

המעבה של אאוטלנדר הפך לקונדום של הרדיאטור.

מאמין לך, זה נראה לי פח דקיק. אבל זה חיסרון שאני מוכן לסבול.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם מעבה המזגן נמצא בגובה פגוש אחורי של פרייוט אז הרכב לא כזה גבוה כמו ה"ג'יפ" שאתה מדמיין. או שהוא ממוקם ממש בתחתית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תבין רעיון-האאוטלנדר רכב נפלא בהרבה מובנים, אבל זה כמו שתגיד לי שלאנסר יותר אמינה מסדרה 3 מקבילה.

זה בסדר, בלי שום קשר לפער המחירים .

ג'יפון זה גם דבר מגניב לכשלעצמו- אבל אל תשווה לליגות הגבוהות.

יש לו חסרונות משלו, אבל היתרון הכי גדול שלו הוא 7 מקומות- ועל כך שסוף סוף יש תחליף שנראה טוב למאזדה 5.

פורסם
נתונים סטטיסטיים של חברת ביטוח זה הרבה יותר מ"מחקר" כלשהו. אלה עובדות שאי אפשר להפריך בשום צורה. אבל אני מסכים עם אלה שאמרו שזה תלוי מי האוכלוסיה שנוהגת על הרכב, אני לכשעצמי ציינתי את זה רק כקוריוז.

מה? לפחות תקרא את השיט שאתה מפרסם.

״במחקר אחד שנערך על ידי אתר השוואת מחירי ביטוח״

ה״מחקר״ לא נערך על ידי חברת ביטוח אלא על ידי אתר השוואות, ואתה אומר נתונים ״סטטיסטים״ אז שוב, איפה הם? ראית פעם איך מתפרסם מחקר? קראת פעם מחקר? זה לא כמה שורות בכתבה במאקו.. אם לא קראת את ה״מחקר״ אז אל תביא שום ציטוט כי לא בדקת את האמינות של הציטוט הזה ובכלל האם התקיים מחקר ולא סקר.

אבל תמשיך.. אל תתן לשום דבר להניא אותך מהעמדה שלך ומהאופן המגמתי שבו אתה בוחר לראות את הדברים.

פורסם

חבר'ה, מתנהל פה שיח חרשים, הבחור מבין שיש אופציות עדיפות על האאוטלנדר במחיר זהה, אבל! הם לא נראים כמו ג'יפון.

נכון שבגדול זו אותה תנוחת ישיבה ואותו גובה אבל אי אפשר להתעלם מזה שהאאוטלנדר יותר מזכיר ג'יפון מאס מקס ושות'.

לידידנו הנושא הזה כל כך חשוב שהוא היה מוכן להתפשר על רכב בינוני ולא ללכת על הטופ שבהיצע המיניוואנים בתמורה לפוזה שמזכירה ג'יפון.

הוא מרוצה וזה מה שחשוב.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מה? לפחות תקרא את השיט שאתה מפרסם.

״במחקר אחד שנערך על ידי אתר השוואת מחירי ביטוח״

ה״מחקר״ לא נערך על ידי חברת ביטוח אלא על ידי אתר השוואות, ואתה אומר נתונים ״סטטיסטים״ אז שוב, איפה הם? ראית פעם איך מתפרסם מחקר? קראת פעם מחקר? זה לא כמה שורות בכתבה במאקו.. אם לא קראת את ה״מחקר״ אז אל תביא שום ציטוט כי לא בדקת את האמינות של הציטוט הזה ובכלל האם התקיים מחקר ולא סקר.

אבל תמשיך.. אל תתן לשום דבר להניא אותך מהעמדה שלך ומהאופן המגמתי שבו אתה בוחר לראות את הדברים.

נשמה, אתה סתם לוקח קשה. המחקר נעשה ע"י אתר השוואת מחירי ביטוח, והוא לקח נתונים בדוקים מחברות הביטוח של כלי רכב שהיו מעורבים בתאונות, ולקח נתונים בדוקים של כלי רכב שעלו על הכביש, ועשו השוואה יחסית בין כלי הרכב שנמצאים על הכביש לבין התאונות שהוא עשה.

זה לא "סקר" כמו שכתבת, אלא מדובר בנתונים יבשים שאין עליהם עוררין.

פורסם

בוקר טוב ניצנים!!!

אחרי שנים של חיפושים יש לפורום כוכב נולד חדש!!!

קבלו במחיאות כפיים סוערות את אאוטלנדר!!! גם הרכב וגם האיש שמאחורי שם המשתמש!!!

בראבו.

הבהרה,

בראבו כמו כל הכבוד, לא כמו פיאט, בלי ידיים, רק מדבר....

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בוקר טוב ניצנים!!!

בראבו.

הבהרה,

;)

כמו שאמרתי בתגובה #245 הוא כנראה השגריר מיצובישי(או של אאוטלנדר באופן ספיציפי) הכי טוב פה בפורום.

פורסם (נערך)

אני רק הערה קטנה: לפני שמספידים את מיצובישי, כדאי לזכור שהחברה הזו מייצרת מטוסי קרב, רק״מ וספינות. כן, אם חטיבת הרכב נפגעת אז זה לא נעים, אבל זה גם לא כאילו מחר סוגרים את החברה.

וגם: במה הניסיון להוכיח שרכב כבישטח/קרוסאובר/אחר הוא נחות כי א-ב-ג? זה נכון לגבי כל רכב. לכל רכב אפשר למצוא חסרונות (החל מצריכת דלק וכלה במחסור לתא משקפיים...). גם לשקודה פאביה שפורט יש חסרונות: אתם פשוט לא מבינים איזו צריכת דלק מטורפת יש לדבר הזה כשמעבירים לwarp speed

Carry on

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אאוטלנדר אם הייתי מכיר אותך באופן אישי כל דבר שהיית קונה הייתי מוצא ביותר זול סתם כדי לראות אותך מתפתל.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
בוקר טוב ניצנים!!!

בראבו.

הבהרה,

;)

סלח לי, אבל הוא לא נולד עכשיו

זה בדיוק אותו בחור שהיה מתוסבך קשות על הדייהו נובירה שלו

ווכחן בלתי נלאה!

אחינו היקר, אנא ונא, זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב.

אתה חכם, אתה צודק, אתה יפה, אתה מתוק, אתה מיצובישי.

אין עוד מלבדך.

תגיד, פעם החיים הוצאת מהפה את המילה "טעיתי"?

חברים שלך יכולים לנהל איתך דיון בכלל?

אשתך?

הילדים?

ההורים שלך?

השכנים?

אתה יודע הכל. אתה צודק תמיד.

איך אפשר? איך?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...