Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מתגורר בצפון, הוחלט שצריך להחליף את הצמיגים של הרכב שלי, רכב פולקסווגן שנת 2013 טורבו דיזל, בינתיים אין תקציב שאני מוגבל בו, עוד שנתיים בערך מינוס פלוס מוכר את הרכב(רכב נכה), חשבתי גם על הדרך להחליף ג'נטים, אשמח לקבל המלצות על מישהו אמין ווישר ומחירים טובים מאיפה ניתן לרכוש ולהתקין(למרות שכל פנצ'ריה בצפון תוכל לעשות לי את זה בתשלום, ג'נטים וצמיגים עדיף באזור הצפון או חנות אמינה ברשת ואם אפשר קישור

בנוסף זקוק ליצרן ודגם, משהו טוב, איכותי,חשבתי האמת ללכת על איזה מותג סיני בזול רק מהסיבה שרוב הסיכויים שהרכב יוצא למכירה בעוד שנתיים,

פורסם

כמובן שישנה דרך, הבעיה שיש יותר ממידה אחת אפשרית.

כפי שאתה יכול לראות פה, יש שלוש מידות שונות שמאושרות על הרכב ויכולות להגיע מותקנות עליו.

הכי נכון יהיה לבדוק ברישיון הרכב.

פורסם

זה משנה מה אני אשים מבחינת גודל הצמיג, זה בעייתי? האמת היא שאני לא ממש שם לב למה רשום ברישיון הרכב וכנראה שזה מופיע גם אם אתה אומר

פורסם

כמובן שזה משנה, אתה יכול להתקין ברכב צמיגים במידה שמאושרת ע"י היצרן בלבד.

אם אתה מחליף גם ג'אנטים אתה יכול לשנות מידה לאחת מהמידות הרשומות בהוראת הרישוי שצירפתי לך,

אך תצטרך לאשר אותה במכון טסטים לאחר מכן.

פורסם

מידת הצמיגים ברשיון:

License_New.jpg

רכוש צמיגים מדגמים מומלצים.

שנתיים (וגם פחות מזה) זה הרבה זמן לסוע על צמיגים באיכות לא ידועה.

פורסם (נערך)

אפשר לקבל המלצות לחנות/פנצ'ריה/אדם פרטי שמוכר וכן יצרנים ודגמים, עדיף בצפון

אפשר בנוסף גם לתת קישורים לאתרים ידועים ואמינים באינטרנט, מקסימום ארכיב אותם בתשלום בצפון בפנצ'ריה וכמובן גנ'טים בבקשה, רק בינתיים להתסכל על אפשרויות דגמים ויצרנים ולהכיר חנוית ברשת ופנצ'ריות בצפון

עריכה אחרונה על ידי israeltomer
פורסם

צפון זה אזור גדול במונחים ישראליים. נסה להיות יותר ספציפי.

אם כי נדמה לי שרוב ההמלצות בפורום לגבי "הצפון" התרכזו יותר באזור חיפה. בצע חיפוש.

טיירקלאב - אתר יבואן, ספונסר פורום, הנציג בפורום הגיב לעיל. מציעים צמיגים וחישוקים שישלחו לצמיגיה שתבחר (מתוך אלו שעובדים מולם).

iTire - אתר יבואן, ספונסר פורום, דף הנציג בפורום (לשאלות ומתן קופון הנחה 5%). מציעים רק צמיגים כנ"ל.

טיירדיל - אתר המרכז צמיגים וחישוקים באופן כללי. לאחר רכישה הציוד נשלח לצמיגיה לבחירתך.

יד2/טיירס4יו - השוואת מחירים והזמנת צמיגים מול צמיגיות ספציפיות (וכך גם הסגירה הסופית). ממה שראיתי מציעים גם הזמנת חישוקים דרך רשת צ'ק-אפ.

יש עוד כל מיני אתרים כאלו, אבל נראה לי שזה ריכוז מספק.

פורסם

אם תזכרו בעוד אתרים בבקשה תגידו לי, אני גם מאוד מתלבט אם להחליף את הג'נטים, צמיגים זה על בטוח, הצמיגים שלי מראים מצבי שחיקה

פורסם

יש לי חבר שקנה שבוע שעבר 4 צמיגים משלין (1016טרי מאוד)אותו מידה בדיוק כמוך ליונדאי I30

350 שקל לצמיג כולל התקנה ואיזון, רק שהפנצריה נמצאת בבית דגן הגיע אליו דרך יד 2.

פורסם

רק כנראה שלקאדי הוא צריך צמיגים מחוזקים למסחריות ואם אכן זהו המצב אז המחיר יכול להיות שונה

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם (נערך)

ישראלתומר - עם האתרים האלו אתה אמור להיות מסוגל להסתדר. לפחות בכל הנוגע לצמיגים.

נאף - הוא לא ציין איזו מידה מבין השלוש האפשריות יש לו (אם כי ניתן להניח מהודעותיו שיש לו חישוקי ברזל ואז סביר שמדובר במידה 195/65R15 אם כי גם R16 קיים). כשאתה מזכיר שם של צמיג, ציין את הדגם המלא ולא רק את שם החברה (אם כי "למזלך" במידה הנ"ל קיים רק האנרג'י סייבר. טוב לא מדויק, יש את הרגיל ויש את הפלוס). הוא מבקש המלצות בצפון ואתה שולח אותו לבית דגן.

לגבי המחיר, הצמיג הנ"ל עם קוד מהירות V נמכר אכן סביב 350 ש"ח לפי יד2צמיגים.

עם קוד H, סביב 300 ש"ח ועם קוד T כפי שמופיע בהוראת הרישום לפחות (יש לבדוק מה מופיע בדיוק ברשיון) בפחות מ-300 ש"ח.

בתוך כך, נכון לכרגע לפחות יש מבצע באוטודיפו - קוד H 320 ש"ח, קוד V - 350 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

שלום, לפי קוד עומס 91 אין צורך בצמיג מחוזק, אפשר להרכיב צמיג לרכב פרטי.

לדעתי, לרכב שלך במחיר נוח אפשר לרכוש Kleber HP3

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=2832&cs=1&diameter=5&aspectRatio=15&width=17&area=25&type=1

או ברמה קצת יותר גבוהה, בתוספת כספית כמובן continental conti premium contact 2

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=2465&cs=1&diameter=5&aspectRatio=15&width=17&area=25&type=1

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...