Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת כבוד מקהילת המיאטות ב-MIATA.NET!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שעולם המיאטות מוכר לו אפילו במעט ללא ספק מכיר את האתר הגדול בעולם לענייני מיאטות - www.miata.net.

האתר בוחר בכל חודש את מיאטת החודש שלו ומדפיס כמה תמונות יחד עם דברי הבעלים...well, מילאתי לפני כמה חודשים את הטופס שלהם עם סיפור קטן וכמה תמונות ושכחתי מזה לגמרי... היום אני מניע את המחשב ומוצא מספר אימיילים עם ברכות לרגל בחירתי למיאטת החודש!

קישור ישיר -

http://www.miata.net/motm/2005/moti.html

סחבק לא פראייר :wink:!

מוטי.

פורסם

כל הכבוד מוטי, קראתי בעבר על המיאטה המדהימה שלך, ממש מרשימה...:mm_yeah:

האלומיניום מאחורה (מתחת לטמבון האחורי), למה הוא משמש? ליציבות?

הייתה וולקן, היום יש קליאו ספורט MK1

פורסם
כל הכבוד מוטי, קראתי בעבר על המיאטה המדהימה שלך, ממש מרשימה...:mm_yeah:

האלומיניום מאחורה (מתחת לטמבון האחורי), למה הוא משמש? ליציבות?

למבנה של הפגוש האחורי ברוב המכוניות ובמיאטה באופן גרוע במיוחד יש צורה של מצנח מעצור, האויר שזורם מתחת לאוטו מגיע לפגוש האחורי ופשוט נתקע שם.

מה שעשיתי בשביל לשפר את המצב הקיים הוא קצת קיצוני אבל יעיל מאד -

לקחתי משור וחתכתי את רובו המוחלט של הפגוש האחורי, עד שהוא בקו אחד עם רצפת הרכב בחלקו האחורי.

משם המשכתי עם לוחות אלומיניום דקים והשטחתי את הרצפה ברבעו האחורי של הרכב.

כל זה הוכיח את עצמו באופן חד וחלק גם בשחרור האויר הכלוא בתוך הפגוש וגם במניעה של עילוי בחלקו האחורי של הרכב באופן מורגש מאוד... הרכב מאיץ במהירויות שמעל 100 קמ"ש באופן מהיר יותר בצורה ברורה.

אין לי את היכולת למדוד כוח הצמדה (Downforce) של הבנייה אבל להערכתי מדובר בדבר שולי ביותר, יותר חשוב עניין השחרור של הזרימה מתחת לרכב.

מוטי.

פורסם

תראה איזה הכנה הוא נותן לקוראים מפבואר

Just wait until you see March

מוטי,

המון, אבל המון, כבוד והערכה (אולי גם מעט הערצה).

פורסם
אהבתי את הגלגלים האחוריים שלך...

סליק ?

moti5.jpg

הצמיגים הנ"ל הם אכן Full racing slicks תוצרת גודייר (דגם G19 radial למי שזה מעניין אותו) במידה של 23.5X10.5R16 שמקבילה ל-275/35R16 במידות נורמליות.

הצמיגים מולבשים על גלגלי מירוץ custom של חברת Kodiak Racing במידה של 16X10... על התמונה כתוב שפתאום גלגלי 15X8 לא נראים כ"כ רחבים כי זה מה שמורכב מקדימה.. וה-15X8 הם מאוד רחבים בתור התחלה :wink: ...

הגלגלים והצמיגים בתמונה הם רק לניסוי התאמה בשלב זה לאוטו, עוד לא יצא לי להשתמש בהם כי הרכב עדיין עם הכנפיים המקוריות והם פשוט לא נכנסים מתחת להן... חלק מהתוכנית הוא להרחיב את הכנפיים בשביל להכניס את הגלגלים מתחת להן, והכל בשביל להוריד את הכח לכביש (וכמובן לפנות בהתאם - הגלגלים הנ"ל יורכבו גם מקדימה) מתי שבניית מנוע המירוצים שלי תצא לפועל... התכנון הוא על איזור ה-400-450 סוסי פרא בגלגלים האחוריים.

מוטי.

פורסם
מי שעולם המיאטות מוכר לו אפילו במעט ללא ספק מכיר את האתר הגדול בעולם לענייני מיאטות - www.miata.net.

האתר בוחר בכל חודש את מיאטת החודש שלו ומדפיס כמה תמונות יחד עם דברי הבעלים...well, מילאתי לפני כמה חודשים את הטופס שלהם עם סיפור קטן וכמה תמונות ושכחתי מזה לגמרי... היום אני מניע את המחשב ומוצא מספר אימיילים עם ברכות לרגל בחירתי למיאטת החודש!

קישור ישיר -

http://www.miata.net/motm/2005/moti.html

סחבק לא פראייר :wink:!

מוטי.

בשעה טובה!

אתרינו ה-ר-ב-ה יותר צנוע... בוא תצטרף אלינו. בכבוד!

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

סוף סוף הסיפור המלא שלך! והשם המלא שלך

:smile:!נורא סיקרן אותי... וואו ממש ממש ריספקט מוטי..

הגעתי למסקנה שאתה חי את החלום שלי :wink:

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

מוטי... ראשית ח"ח עצבני.... כל הכבוד!!!!

שנית.. התוכל להסביר לי בבקשה מה קורה בתמונה הזאת? איפה הדשבורד המקורי? לוח השעונים המקורי? הקופסה במושב הנוסע?

(אני ויתרתי על קריאת הכתבה מטעמי עצלנות, אז מצטער מראש אם התשובה נמצאת שם..)

moti6.jpg

• תוכן חדש...