Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבת סטיישן ל 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. כל הספסלים המיוצרים ניתנים לפירוק - בדיוק בגלל הסיבה שעם הספסל הרכב לא עובר טסט.

2. בגלל העובדה שהספסל הוא תוספת לאחר הייצור לא בטוח שהעיגון שלו למרכב יחזיק מעמד בעת תאונה.

3. בכל מקרה חגורות הבטיחות הנוספות אינן מחוברות למערכות הבטיחות המובנות של הרכב (מותחנים) לכן יעילותן בעת תאונה תהיה פחותה בהרבה.

4. מכיון שהיצרן לא תכנן את הרכב כך שבתא המטען ישבו נוסעים איזורי הקריסה של הרכב בנויים כך שבחלק מהמקרים תא המטען משמש כאיזור ספיגת אנרגיה וקרס בעת תאונה בכדי להגן על הנוסעים בחמשת המושבים שהרכב תוכנן לשאת במקור.

במקרה שחס וחלילה ילד יפגע בתאונת דרכים כתוצאה מ"חסכון" כזה ההורה יסכים לשלם כל הון שבעולם לריפויו - לכן ממליץ מראש לא להכניס ראש בריא למיטה חולה, ולרכוש רכב שתוכנן ל-7 נוסעים במקור - כי מדובר בדיני נפשות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רוב האוטובוסים/מוניות/רכבי נוסעים על בסיס מסחריות וכו' מגיעים ללא מושבים והמושבים מותקנים בארץ.

יש בארץ לא מעט עסקים שמורשים להתקין מושבים וחגורות בטיחות לפי חוק ברכבים.

אם יש הכנה של היצרן (כמו בפג'ו 308 ) אין שום בעיה בטיחותית או חוקית להוסיף מושבים ע"י מתקין מורשה.

(דורש כמובן עמדה מס' 1 ולא מעט כאב ראש בירוקראטי)

ועם כל זאת, אני מאמין שעדיף למצוא רכב 7 מקומות מוכן.

רכבים מסחריים זה סיפור, וגם שם (בחסות החוק אמנם) יש התפשרות מסויימת על נושא הבטיחות.

לא כל רכב שיש לו גירסת 7 מקומות ניתן להסב מ-5 ל-7 מקומות, וגם לא מ-7 ל-9 (בסאניונג רודיוס למשל - לא ניתן)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

כתבתי "אם יש הכנה של היצרן"

הבחור שהזכיר את ה308 ציין שהיא כבר באה מהמפעל עם חגורות נוספות!

שום רכב שבוא הנוסעים קרובים לצידו האחורי לא באמת בטוח להם. כולל זה שהסמלון שלך.

אם היצרן מאשר הסבה כזו, כנראה שהוא יודע שאפשר.

Sent from my D5803 using Tapatalk

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני יעלה מספר תמונות להראות איך זה נראה אצלי בפיג'ו.

לגבי בעיות אמינות, הרכב שלי עבר כבר 99 אלף ק"מ, ולבנתיים אין שום בעיה (דיזל), פלוס של הרכב

שאפשר להושיב 7 אנשים, וצריכת דלק מעולה (משולב עם פקקים 5.2 ליטר ל100 ק"מ)

20160413_201518.jpg

20160413_201541.jpg

20160413_201545.jpg

20160413_201605.jpg

20160413_201744.jpg

פורסם
הפיג'ו לא מעניין עקב חשש של אמינות.

יש עוד רכבים שנמכרו עם 7 מקומות?

מאזדה 626 סטיישן נמכרה עם 2 מושבים הפוכים (עם הפנים נגד כיוון הנסיעה) בתא המטען

פורסם (נערך)

בא אגלה לכם סוד גם ברכבים עם 7 מקומות מהמפעל ,השניים האחוריים נמצאים באיזור הקריסה והספיגה. ראיתי במגרש C4 פיקאסו אחרי תאונת שרשרת . אבדן להלכה/מלא.

כמובן שגם המנוע עבר קריסה ... אבל שם זה פחות קריטי . אז במקרה שבו היצרן כבר הכין חגורות כל מה שנותר זה להשתיל את הכסאות , לחבר כבל חיישן. אם כל החלקים מקוריים מהיצרן אין צורך באישור נוסף.

אבל אל תשלו עצמיכם. אין הגנה של תא מטען עמוק כמו במכונית סדאן. אין כריות אויר ובדרך כלל אין גם מזגן.

בגלל זה אני מאד מעריך את מה שעשו בפורד גלקסי.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
1. כל הספסלים המיוצרים ניתנים לפירוק - בדיוק בגלל הסיבה שעם הספסל הרכב לא עובר טסט.

2. בגלל העובדה שהספסל הוא תוספת לאחר הייצור לא בטוח שהעיגון שלו למרכב יחזיק מעמד בעת תאונה.

3. בכל מקרה חגורות הבטיחות הנוספות אינן מחוברות למערכות הבטיחות המובנות של הרכב (מותחנים) לכן יעילותן בעת תאונה תהיה פחותה בהרבה.

4. מכיון שהיצרן לא תכנן את הרכב כך שבתא המטען ישבו נוסעים איזורי הקריסה של הרכב בנויים כך שבחלק מהמקרים תא המטען משמש כאיזור ספיגת אנרגיה וקרס בעת תאונה בכדי להגן על הנוסעים בחמשת המושבים שהרכב תוכנן לשאת במקור.

במקרה שחס וחלילה ילד יפגע בתאונת דרכים כתוצאה מ"חסכון" כזה ההורה יסכים לשלם כל הון שבעולם לריפויו - לכן ממליץ מראש לא להכניס ראש בריא למיטה חולה, ולרכוש רכב שתוכנן ל-7 נוסעים במקור - כי מדובר בדיני נפשות.

שכחת גם שבמקרה של תאונה, הנוסעים הנוספים לא מבוטחים.

פורסם
בא אגלה לכם סוד גם ברכבים עם 7 מקומות מהמפעל ,השניים האחוריים נמצאים באיזור הקריסה והספיגה. ראיתי במגרש C4 פיקאסו אחרי תאונת שרשרת . אבדן להלכה/מלא.

כמובן שגם המנוע עבר קריסה ... אבל שם זה פחות קריטי . אז במקרה שבו היצרן כבר הכין חגורות כל מה שנותר זה להשתיל את הכסאות , לחבר כבל חיישן. אם כל החלקים מקוריים מהיצרן אין צורך באישור נוסף.

אבל אל תשלו עצמיכם. אין הגנה של תא מטען עמוק כמו במכונית סדאן. אין כריות אויר ובדרך כלל אין גם מזגן.

מה עשו בפורד גלקסי?

פורסם

בפורד גלאקסי יש פתחי מיזוג מאחור.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

חשבתי שדברת מבחינת בטיחות.

אז אין רכבים 7 מקומות בטוחים בשורה השלישית?

פורסם
שכחת גם שבמקרה של תאונה, הנוסעים הנוספים לא מבוטחים.

במקרה של תאונה ברכב שעבר שינוי מבנה ללא אישור - אף אחד ברכב לא מכוסה.

פורסם

בוולוו הפסיקו בדור השלישי הנוכחי של הV70 להציע אופציה לשורה שלישית כי זה לא מספיק בטוח.

בBMW סידרה 5 מעולם לא היה, נדמה לי שרק בe class עדיין אפשר.

אחרי שנה וחצי עם גלקסי הגעתי למסקנה שעדיף לצאת לנסיעות המעטות עם כל המשפחה בשתי מכוניות רגילות - ככה יש גם יותר מקום למטען.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

שלום, אני הולך לקנות השבוע פורד פוקוס 2010.

מתלבט בין סדאן לסטיישן. האם אפשר להוסיף מושבים מאחור לגרסת הסטיישן?

אני יודע שזה היה אפשרי במאזדה 626 סטיישן לדוגמא.

תודה.

• תוכן חדש...