Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מתקנים עוול בעוול.

מבחינתי שיעלו את הקנס בחנית נכים ל 5000 ש"ח ( הייתה הצעה כזו והיא לא התקבלה ), וגם ידאגו לאכוף אותה.

מי שרוצה להשתמש באפליקציה , יתנדב למשטרה, ואז אין צורך באפליקציה.

אהה אין לי זמן ,אין לי חשק ,

וכל מתנדב עובר הכשרה כלשהי ..

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צודק אז מעכשיו תתחיל להלשין על כל אחד שעובר על החוק.

א.המוסכניק שתיקן לך את הרכב בזול ולא הביא לך קבלה.

ב.הולך רגל שלא עבר בירוק.

ג.הילד שלך כשהוא לא חוגר חגורה ברכב.

ד.על חברי כנופיית הטיפולים שמתקנת רכב בחינם.

השאלה היכן נעצור?

פורסם

mark_Avn

אבל לא ענית על השאלה שלי: אם תראה בלילה אדם חשוד שמתעסק ברכב ברחוב של הבניין שלך, תגיד לו "שלום" ותלך לישון? או שתקרא למשטרה?

1. אם שילמת לו ולא לקחת קבלה, אזי אתה צריך לדווח גם על עצמך, כי אתה נקודת המוצא של הכסף השחור.

2. הולך רגל לא חייב לעבור בירוק. זה לא בסדר אם הוא עובר באדום לדוגמא, אבל שום דבר לא מונע ממנו לעמוד ליד הרמזור גם אם הוא ירוק.

3. אז תדווח גם עלי, כי אני מסתובב בבית בלי תחתונים וזה בטח פוגע ברגשות של הרבה אנשים.

4. שיתקנו, יש חוק שאוסר?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^

אם אתה קורא למשטרה כי ראית מישהו מנסה לגנוב והם מגיעים בזמן תופסים אותו, אתה לא צריך להעיד ולא כלום כי השוטר ראה את זה. אתה אפילו לא צריך להזדהות בטלפון.

אבל אם צילמת איזה עבריין ערס חונה בנכים ובאת להעיד במשפט כי אתה אזרח טוב, סביר להניח שהחיים שלך ידפקו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

SlowRide

אבל זה בדיוק הנקודה, שהאלפיקציה בדיון מונעת ממך את הצורך לבוא ולהעיד.

חוץ מזה אני לא בקיא בחוק יותר מידי, אבל בטח יש מצבים שהם אתה צריך להעיד גם אם היית נוכח בזירת פשע כלשהיא. האם גם במקרה כזה לא תעיד כי "החיים שלך ידפקו"? נניח וראית גנב ששדד בנק ואתה מסוגל לזהות אותו \ את כלי הרכב שלו, לא תעיד?

חוץ מזה, לא כל מי שחונה בחניית נכים הוא עבריין ערס שמנהל מפיה בעולם התחתון. לרוב זה אנשים שעושים מה שבא להם וכל מה שהם יכולים לעשות לך זה לציין בעל פה את המקצוע של אמא שלך.

לא צריך לעשות מכל "עבריין" תנועה - מפיונר עם קשרים בעולם התחתון. אני גם פעם חניתי בחנית נכים, פשוט כי מיהרתי ולא שמתי לב. אם היית מדווח עלי, אני מבטיח לך שהחיים שלך לא היו משתנים פרט לזה שתאבד 2-3 שעות להגיעה למשפט ולהעיד, למרות שזה לא היה מגיעה לזה, כי אני פשוט אשלם את הקנס שמגיעה לי.

עריכה אחרונה על ידי raiden
פורסם

הבדל גדול בין מה שאתה מתאר לבין מה שהאפלקציה עושה.

האפלקציה מאפשרת לאדם מבאר שבע לצלם רכב בחיפה חונה לא חוקי.

בשכונה כל השכנים מכירים אחד את שני ולכן במידה ומישהו עושה דבר שנראה כפריצה לרכב לגיטימי להעיר את השכן ולהתקשר למשטרה.

אבל כשאתה נוסע לאילת ואתה גר בבאר שבע מה אכפת לך מרכב שחונה בחנייה של הנכים בקניון "מול הים",אתה יכול להעיר לו ולהתקשר למשטרה במידה וזה מציק לך.

אבל לצלם ולשלוח ליישומון כמו איזה פחדן רק תוביל לאי אמון בין אזרחים(שלא לדבר על מקרי רצח).

כן יש חוק שאוסר על כך.

פורסם

mark_Avn

תן לי להבין. אם אתה לדוגמא חיפאי והגעת לבאר שבע, ואתה מבלה לילה אצל חבר \ חברה \ בבית מלון, וראית אדם חשוד שכבר כמה דקות מנסה, כמו שנראה להערכתך, לפרוץ לרכב - לא תתקשר למשטרה כי אתה חיפאי?

מה זה "אחוות העיר שבה אני גר"?

וד"א - גרתי בעשרות דירות בכל מיני שכונות. השכנים לא היו מעניינים אותי. הכרתי בפנים רק את וועד הבית.

פורסם

דרך אגב - פתרון מצויין לכל מה שנאמר פה הוא שבמהלך השנה הראשונה / 3 עבירות ראשונות שדווחו (המוקדם מבניהם) - תתקבל אזהרה בלבד (מכתב רישמי בדואר שאומר ש"רכבך צולם בתאריך XX עובר על עבירה YY") ורק אחר כך להתחיל עם קנסות.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
צודק אז מעכשיו תתחיל להלשין על כל אחד שעובר על החוק.

א.המוסכניק שתיקן לך את הרכב בזול ולא הביא לך קבלה.

ב.הולך רגל שלא עבר בירוק.

ג.הילד שלך כשהוא לא חוגר חגורה ברכב.

ד.על חברי כנופיית הטיפולים שמתקנת רכב בחינם.

השאלה היכן נעצור?

mark_Avn

אבל לא ענית על השאלה שלי: אם תראה בלילה אדם חשוד שמתעסק ברכב ברחוב של הבניין שלך, תגיד לו "שלום" ותלך לישון? או שתקרא למשטרה?

1. אם שילמת לו ולא לקחת קבלה, אזי אתה צריך לדווח גם על עצמך, כי אתה נקודת המוצא של הכסף השחור.

2. הולך רגל לא חייב לעבור בירוק. זה לא בסדר אם הוא עובר באדום לדוגמא, אבל שום דבר לא מונע ממנו לעמוד ליד הרמזור גם אם הוא ירוק.

3. אז תדווח גם עלי, כי אני מסתובב בבית בלי תחתונים וזה בטח פוגע ברגשות של הרבה אנשים.

4. שיתקנו, יש חוק שאוסר?

כל התשובות שלך לא נכונות חלקן על גבול השטויות בלשון המעטה, פרט ל2 שכוונת השאלה הייתה שהוא עובר באדום. והתחכמת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

יש לי רעיון לפתרון של חניית נכים: לשים מצלמות שמזהות מספרים, אם המספר רשום על נכה במשרד התחבורה - אין קנס, המספר לא רשום על נכה, נשלח אוטומטית קנס. קל ופשוט, בלי הלשנה ובלי מעורבות אנושית. כמו מצלמות על נתיב התחבורה הציבורית.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין שום בעיה לשים טיימר. אם המצלמה רואה את הרכב בחניית נכים למשך יותר מ30 שניות - קנס.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
mark_Avn

תן לי להבין. אם אתה לדוגמא חיפאי והגעת לבאר שבע, ואתה מבלה לילה אצל חבר \ חברה \ בבית מלון, וראית אדם חשוד שכבר כמה דקות מנסה, כמו שנראה להערכתך, לפרוץ לרכב - לא תתקשר למשטרה כי אתה חיפאי?

מה זה "אחוות העיר שבה אני גר"?

וד"א - גרתי בעשרות דירות בכל מיני שכונות. השכנים לא היו מעניינים אותי. הכרתי בפנים רק את וועד הבית.

איך אתה משווה פריצה לרכב לחנייה בחניית נכים.

עם כל הכבוד לקהילת הנכים ויש כבוד ואני לא ממעיט בערך של חנייה בחניית נכים לא חוקית.

אבל להשוואת את זה לפגיעה ברכוש היא קצת מוגזמת.

זה כמו לתת למעלים מס גזר דין של רוצח ראש ממשלה.

פורסם
אין שום בעיה לשים טיימר. אם המצלמה רואה את הרכב בחניית נכים למשך יותר מ30 שניות - קנס.

או! חיכיתי לתשובה הזו.

זה מראה שלא צריך למהר לקטול רעיונות. שווה לתת לאפליקציה שבנידון השרשור הזדמנות. מקסימום לא יעבוד. זו לא מבצע פלישה צבאי...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...