Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צריך גם לסטלס וגם לפודים בקורות.

אשמח מאוד אם תבדוק לי את המחיר הכולל כמות מספיקה של מאיץ שיספיק ל5 ליטר של פוליאסטר.

אתה מבקר בבאר שבע?

אם כן, יש מצב אביא לך כסף שתקנה לי? 8)

פורסם

פקקים כאלה נראה לי אדי כבר דיבר עליהם. זה יותר ל DOME MID. הנפח לרמקול הוא חשוב לי. פקק כז יגיע לאותו נפח כמו כדור.

חישוב של נפח הכדור 4pi*r^3/3 וכמובן חלקי 2 לחצי כדור. זה לא ישתנה דרסתי.

רומה,

אני לא מבקב הרבה בבאר שבע, אבל אני יבדוק עם חבר שלי, שגר שם.

אתה נמצא רק בירושליים?

מה שכן, אני מסתובב בכל הארץ מנצרת עד אשקלון ואם יש מקומות נוספים בארץ, אני יכול לעזור לך.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם (נערך)

לגבי פוליאסטר אפשר לבדוק גם פה

http://www.artouch.net/app/Showcontent.asp?ID=1430&Tipe=13&Sr=Yes&Sl=Yes&St=&Sb=Yes&S=144

רק אני לא יודע מחירים ולא קניתי אצלם

מה שטוב אצלם יש להם סיבי זכוכית בגדלים שונים, יותר עדין ויותר גס

עריכה אחרונה על ידי pavelnbc
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

משעממם לי? לא יודע. תמיד יש רצון לבדוק משהו חדש ולשפר את מה שיש.

בזמן אחרון התחלתי להתעניין להתקנות של תיבות באוקטביה.

בגלל מיקום גרוע של מידבאס, יש כמה וכמה אנשים שעשו זאת.

לא רציתי להכנס לבנייה מסובכת מדי, אז מצאתי בחור שבנה תיבות פשוטות והתקין מיני סאבים

http://www.parts-express.com/tang-band-w5-1138smf-5-1-4-paper-cone-subwoofer-speaker--264-917

נדלקתי על הרעיון. שניהם ניתן לקנות ב 600 ש"ח כולל משלוח. תיבה נדרשת של כ 5 ליטר. סביר ואני גם כן יכול להגיע לזה.

אבל יש לי רעיון נוסף. מה אני יעשה עם ETON שלי? לשים על המדף? יש לי שם מספיק. גם RF FNQ, גם DYNAUDIO MW160.

אתחלתי קצת לבדוק, ואיטונים עם Qts 0.69 פשוט רמקולים לדלת או FREE AIR. לפי תוכנה ב 160 ליטר הם על Qts 0.71. אז למה לא לבנות להם מקום מתחת למושב, כמו תיבה, רק ללא דופן אחורית.

לא אתם אומרים?

פורסם

אני בדיוק סיימתי פרוייקט היום בעבודה, מיום ראשון חוזר להסתובב בכל הערץ. אני יקפוץ אליך.

כן, משעמם לי בגלל שפשות מיקום גרוע ורשת מקורית מוסיפה לכך גם כן. מידבאס לא מתפקד כמו שצריך. אז אני מחפש פטרונות.

כרגע אני חושב על תיבה FREE AIR מתחת למושבים.

יתרון פה שלא צריך לסגור את הדלת בצורה מקסימאלית. כל הרעשים של מנעולים וכו' לא ממש יעניינו אותי בהמשך כבר. סאב עולה אוטומתית לדשבורד.

אם לא, אפשר להפוך אותה לאתומה ולהתקין בה רוקפורדים, שעבורם צריך משהו כמו 5-6 ליטר.

מחר כנראה אני ינסה את זה. לא ממש מצאתי משהו דומה ברשת כרגע. בכל זאת. רמקול עמור לעבור ב FREE, זה מה שהוא יקבל.

סתם מתוך סקרנות . לפי תוכנה קיבלתי תיבה של 160 ליטר )))

פורסם

אז ביום שישי הייה לי זמן קצת, הכנתי תיבות למידבאסים FREE AIR, כרגע זה תיבה ישרה עם כיוון אל הדוושות.

מהשמעה קצרה שלי וגם דן קפץ לבקר, הבנו שצריך לעשות זווית כלפי מעלה , כי מידבאס בתחום התחתון נשמע קצת סגור וחסום.

אחרי זה עשיתי קצת כיוונים עם פאזות וחיתוך אחר, זה נשמע יותר טוב, אבל עדיין, אם אני יכול לתת קצת זווית, אז למה לא?

נעשה את זה מקווה בימים הקרובים.

נכון להיום, גם מהשינוי הזה אני מרוצה. פלסטיק של דלת מרסן פשוט את הצליל והורג אותו...

יד יותר פאנץ במידבאס. מקווה שכיוון כלפי מעלה ישפר גם נוככות שלו.

בסופו של דבר, אני מרוצה כרגע.

מה עוד? מגרד לי להזמין צעצוע .

וגם תוכנה של 1/3 אוקטאבה. כנראה זה לא יהיה עכשיו.

תמונות יהיו בהמשך.

פורסם

הצעצוע הזה הוא חלום של כל איש סאונד:-)

הייתי נוכח במהלך העבודה ונכון,אחרי השמעה ראשונים המידבאס יותר "הורגש" שקיים ולא נשמע.

המיד low פשוט נשאר למטה, יכול להיות שגם התדרים הנמוכים יותר כמו 60hz נעלמים אך בגלל מיקום הסאב (בין המושבים) זה "מפצה" על זה.

מקווה לשמוע/לראות עוד עידכונים .

Scan Speak

פורסם

מה עוד? מגרד לי להזמין

צעצוע

.

וגם תוכנה של 1/3 אוקטאבה. כנראה זה לא יהיה עכשיו

אתה יכול להשתמש בתוכנת REW היא חינמית ומעולה. אני גם יכול למצוא לך מדריך בDIY פורום

ויש לי צעצוע בדיוק כמו בלינק צור איתי קשר בפרטי אם אתה רוצה אני יכול להביא לך עד שתגיע לתוצאה שאתה רוצה

phone

-> HELIX DSP PRO MK2 -> Mosconi AS100.4 -> ScanSpeak D3004 & ScanSpeak 12M

Mosconi AS200.4 -> JL ZR800-CW & JL 10W3v3

פורסם

אתה יודע שכתבתי כאן כמה מדריכים לגבי איך להשתמש בREW ובTRURTA כן?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברור!! יש לי את התוכנה, אך עדיין חינמית היא של אוקטאבה, אני ירכוש בקרוב את השליש אוקטאבה.

REW היא לטעמי יותר נחמדה.

אני נראה לי גם השתתפתי שרשור והשתמשתי בו. אבל עם מיקרופון זבל.

פורסם

לא יודע, לי יש רזולוציה מלאה וזה לגמרי בחינם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרכישה נדרשת ב

TRURTA. ב REW היא הכן חינמית מלא. בלבול שלי.

• תוכן חדש...