Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי שמשלם מחיר יקר ביודעין לא יכול להיות פראייר.

לא מדוייק.

ג'ינס באלפיים דולר של קלווין קלין - לא פראייר.

ג'ינס ב 1000 ש"ח של דיזל - בהחלט פראייר.

טאג הואר ב 10,000 ש"ח - לא פראייר.

שעון גוצי ב 3000 ש"ח - בהחלט פראייר.

לכל תחום יש את מותגי הענק שלו ואת אלא שמנסים לרכב על הגל של "מה, יש אנשים שמשלמים 2000 דולר לג'ינס? בא נמכור להם כבר איזה קשקוש ונגיד להם שזאת "איכות".יש מותגים שמצביעים על איכות ויש מותגים שמצביעים על "אנחנו יוקרתיים", לא תמיד עם קשר כל שהוא לאיכות.

קטונתי מלהחליט לאן נכנסת הקומפטיציונה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכל דבר יש עניין של עלות תועלת.

השאלה אם יש משהו בסגנון של הפיאט ועולה הרבה פחות ממנה, אז כן יש ולא מעט.

מוזר שעם התמחור ההזוי של היבואן הוא דווקא מוכר לא מעט.

ומצטער שום דבר בפיאט הזו הוא לא יוקרתי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לדעתך. מסתבר שיש מספיק אנשים שחושבים שהקומפטיציונה, כדוגמא, שווה את המחיר בארץ.

ולא כולם רפי שכל, אני מניח.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יש בעלי אבארט שהרכב עבורם הוא תכשיט, יש כאלו שהוא רכב קרב לתקוף כבישים, ויש כאלו שזה פשרה בשבלהם.

מניח שיש סיבה כלשהי שאותם אנשים שהפרוטה מצויה בכיסם על מנת לקנות את הרכב הזה ( ומניח שגם רכבים יקרים יותר) בוחרים דווקא ברכב זה, בדר''כ אנשים שיכולים להרשות לעצמם רכבים שכאלו הם בעלי ממון, ובדר''כ לאומת הדעה הרווחת בציבור בעלי ממון לא אוהבים לזרוק את כספם, ככה שכניראה יש ברכב הזה משו שמצדיק את המחיר הגבוה.

פורסם

בוודאי שיש. לוקחים אותם למלונות, נותנים להם סיבוב, גורמים להם להרגיש חלק מחבורה שלחלקה יש את אותם אמצעי תשלום. יש שם גם מוכר שממש רוצה למכור ואוהב רכבים - והנה הם חלק ממועדון. בנוסף, הרכב כנראה גם נוסע לא רע. אולי לא בנוחות או בפאר, אבל נוסע טוב. כשהוצע לי לנסות סירבתי בנימוס משום שהרכב לא בשבילי. לא בתמחור ולא בנוחות או בשימושיות. הוא גם קצת מלחיץ אותי בגודלו, או בקוטנו, ונראה לי שלנסוע איתו באופן קבוע לחיפה במהירויות כביש 6 קצת פחות נוח ומרגיש קצת פחות בטיחותי (לי) מאשר עם רכב מקלאס קצת יותר גבוה, מה גם שלהסיע שם ילדים נראה לי מסוכן בכל נגיעה מאחור, וגם את זה אני צריך מידי פעם.

לגבי העובדה שהרוכשים מבוססים מספיק כדי לקבל החלטות "השקעה" ברכבים, הרי שראשית - לו כל האנשים עם כסף היו יודעים מה לעשות איתו - רק סטרט אפים מוצלחים היו מקבלים מימון, ולא רובם היו נסגרים. שנית, העובדה שיש להם את הממון - לא אומרת שהיבואן לא סוחט אותם, ונדמה לי שעל זה קצפו הכותבים פה. העובדה שיש מי שמוכן לשלם את זה - זו כבר בעיה ישראלית ידועה, שרק מעודדת את היבואן עוד. אבל היא נכונה גם לגבי מחיר הקוטג' והקולה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סוחט אותם? כאילו עומד עם אקדח לרקתם ומכריח אותם לקנות? פעם אחר פעם?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בר72, לי דווקא נדמה שלא מעט מהמגיבים כאן קפצו, כי הם ראו ביוטיוב או קראו באיזה עיתון שיש רכבים יותר טובים.

מעשית, קשה לי להאמין שיש יותר ממגיב או שניים בשרשור הזה שהם לא פראיירים ברגע שהם קונים *כל* רכב ספורטיבי, שהוא קצת יותר מהיר ועצבני מספארק אר אס. ממילא אין איפה ממש לנהוג בארץ, ומעטים ביותר הם הנהגים שבאמת מסוגלים להביא רכב כלשהו למגבלות.

ואגב, גם לחשוב שאתה היחיד שהוא לא פראייר, זו בעיה ישראלית ידועה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הבנתי, אז בר72 ונקמיצי החליטו שהרכב לא טוב בשבילם, אחד כי צרכיו אחרים והשני כי כנראה הוא ממש לא בתקציב שלו, ומכאן הם מסיקים על שאר הרוכשים.

נקמיצי עוד טוען שהרוכשים נדפקים... נו באמת. אני חושב שקצת קשה לך עם אנשים שלא מחפשים איך לקנות מציאות בכל מחיר.

יופי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא יודע למי התכוונת באיזה אופן, אבל הרכב הזה גם לא בתקציב שלי וגם לא מתאים לצרכים שלי.

אבל בלי קשר, מה שאותי מדהים, זה שכל פעם בה מישהו אחר - טרול/אחד שלא מבין/לא תקציב/לא צרכים ואומר שמשהו לא מסתדר עם היחס בין איכות הסחורה למחיר אצל היבואן הזה.

אחר כך אותם 3-4 אנשים קבועים אומרים לו שהוא לא מבין כלום מהחיים שלו.

אז לא יודע.

פורסם

אל תקצין. באים אותם אנשים שלא מבינים את חווית הבעלות על אבארת, ומטיפים למי שעשה את כל השיקולים והחליט לרכוש אבארת, מדוע הבחירה שלו אינה ראויה על בסיס אמפירי כלשהו (מחיר, ווליו פור מאני, איכות הנהיגה ועוד כהנה).

Winston S. Churchill -

פורסם
כמספר הרכבים שיוצעו לשוק על ידי היבואן.

סתם צחקתי.

איפה היית 10 עמודים שניסיתי להסביר למה לא חייבים להיות "פריק" של אבארת' כדי לקנות את הרכב הזה במחיר הזה.

אני מרגיש נבגד.

אגב, שאלה שמסקרנת אותי: מה זה חוויית הבעלות של אבארת'? במה זה בא לידי ביטוי?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא יודע למי התכוונת באיזה אופן, אבל הרכב הזה גם לא בתקציב שלי וגם לא מתאים לצרכים שלי.

אבל בלי קשר, מה שאותי מדהים, זה שכל פעם בה מישהו אחר - טרול/אחד שלא מבין/לא תקציב/לא צרכים ואומר שמשהו לא מסתדר עם היחס בין איכות הסחורה למחיר אצל היבואן הזה.

אחר כך אותם 3-4 אנשים קבועים אומרים לו שהוא לא מבין כלום מהחיים שלו.

אז לא יודע.

כי זה בדיוק העניין - אתה מנסה לשפוט מוצר בערכים שלא רלוונטיים לו. המוצר מראש לא פונה למי ששופט בערכים שלך. הוא לא VFM טוב אמפירית, הוא לא הכי מהיר, הכי אוחז, או הכי נחשב. לא תראה אותו מנצח מבחנים השוואתיים. לא תראה אותו מככב ברכישת השנה. מי שקונה אותו עושה זאת משיקולים אחרים - וזה מה שאתה מתקשה לקבל. לא כל דבר מדיד, לא כל דבר חייב בהסברים, לא כל אחד חייב לרכוש את מה שנחשב להכי טוב או הכי מוצלח.

מה שאני באמת לא מבין זה למה אם מישהו רכש אבארט (וכידוע אני לא בעלים של אבארט ולפחות בטווח הקרוב כנראה לא אהיה) זה כ"כ כואב לאנשים שהם חייבים להסביר לו שהוא פראייר ודולבויוב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כלומר, אין לך 230 אלף שקל, אבל אתה יודע לבקר את מי שכן יש לו ובוחר להוציא את זה על אבארט', כי "מי שנדפק פעם אחת לא יכול להגמל מזה".

סלח לי, לא מכיר אותך אישית, אבל נראה לי שאתה דוגמא מעולה למה שכתבתי בתגובה הקודמת שלי כאן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...