Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לדעת מהוא השמן למנוע הכי טוב (המחיר לא משנה) לרכב פולקסוואגן גולף שנת 2007 MK5 מנוע 2000 FSI

והסתכלתי בספר רכב ראיתי שהרכב צריך שמן מסוג 15W40

אבל קראתי באחד מהאשכולות כאן לפני כמה שנים שצ'פיון קיבלו הוראה להשתמש בשמן סינטטי מלא ולפי מה שאני מבין 15W40 זה חצי סינטטי ?

מה עדיף / כדאי לשים ואיזה סוג שמן

תודה!

פורסם

15W40 ?

kiafu9t.jpg

אין סיבה להשתמש בשמן כזה. תמלא 5W40 או 5W30 סינטטי מלא שעומד בתקן VW502. בכל מקרה, מה דגם מנוע? אתן לך מסמך מדויק.

Stay Dirty

פורסם
15W40 ?

[ATTACH=CONFIG]453720[/ATTACH]

אין סיבה להשתמש בשמן כזה. תמלא 5W40 או 5W30 סינטטי מלא שעומד בתקן VW502. בכל מקרה, מה דגם מנוע? אתן לך מסמך מדויק.

זה מה שכתוב בספר רכב 15W40

דגם המנוע הוא BVY

פורסם
זה מה שכתוב בספר רכב 15W40

דגם המנוע הוא BVY

ספר הרכב תקוע בניינטיז. (ספר הרכב לא תקוע בשנות ה-90) אלו האופציות למנוע שלך:

זה שמן איכותי שעומד בתקן הדרוש:

http://www.justmotor.co.il/products/666915

תבדוק שוב פעם בספר הרכב מכיוון שלדעתי אתה טועה בהבנת הכתוב.

איזה כייף לי :)

פורסם

לדעתי סתם בזבוז כסף לרכוש 5 ליטר שמן מנוע ביותר מ-200 שקלים. יש מספיק שמנים מצויינים העומדים בתקני VW אשר ניתן לרכוש אותם ב-140-150 שקלים למיכל של 5 ליטר.

איזה כייף לי :)

פורסם

כל שמן בעל תקן VW 502 יעשה את העבודה עבורך, לא רואה סיבה לקנות את השמן הכי יקר. הסימוכין היחידי שאני מכיר לאיכות של שמן והתאמתו לרכב הוא תקן היצרן. במקרה של הרכב שלך הוא תקן VW502.

רצ"ב רשימת השמנים המורשים ע"י היצרן לפי תקן VW502

http://www.anciravolkswagen.com/blogs/949/wp-content/uploads/2015/05/Approved-Oil-List.pdf

בברכה,

אופיר רודניצקי

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

חברים, אתם לא קוראים, פותח השרשור רוצה את השמן כי טוב והכי יקר ולא המלצה לאיזה שמן יעשה את העבודה.

הוא מעוניין בפירוש להשקיע בשמן איכותי ויקר וזה סבבה ולכן ההמלצות על מוטול, שאגב מאושר לתקן של היצרן, היא במקום.

פורסם

ממליץ על קסטרול אדג' באריזת הזהב.

בניגוד למחירים הגבוהים שרואים באינטרנט, שיטוט ברח' המסגר יעלה אפשרויות לרכוש אותו ב150 ש"ח ליחידה.

(רכשתי בשנה האחרונה פעמיים זוג ב300 בלי יותר מדי מאמצים בשתי חנויות שונות - משתמש בו לכל רכבי המשפחה באשר הם)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...