Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מצאתי את הקישורים שרציתי, אך מצאתי משהו חלופי שבעקיפין מדבר על הנושא:

קישור לפוסט בפייסבוק - בדף של מדע גדול, בקטנה. למי שלא מכיר, אלו פרסומים שונים ע"י דוקטורנטים ופרופסורים באקדמיה מתחומים מדעיים שונים - כל אחד אחד על התחום בו הוא מתמחה.

http://on.fb.me/1TXlMSw

בפוסט שצירפתי קישור אליו, יש הפניה ל-2 קישורים:

1. הרחבה לגבי הומאופתיה של אחד ממנהלי הדף

http://on.fb.me/1OWvvRm

2. בלוג של גלעד דיאמנט חשיבה חדה:

http://bit.ly/1BwdYOZ

מעבר לכך - מי שרוצה להאמין בכך- שיבושם לו.

אני רק מניח את העובדות. מי שרוצה לקבל אותן - בבקשה.

מי שלא - גם בבקשה.

רוצים להאמין בפתרונות קסם כאלו ואחרות ? זכותכם. זאת הבריאות שלכם.

אין קשר בין לקיחת כורכום להומאופטיה, אתה מערבב מין בשאינו מינו

בהומאופטיה יש דילול של החומר הצימחי לרמה של מולקולות בודדות בטענה של "זיכרון" החומר, ואת זה הם תוקפים.

לעומת זה לקחת חומר מהצומח, כורכום או שום למשל, שלהם עפ"י מחקרים, בוודאי יש השפעה אנטי דלקתית, זה מעשה הגיוני, אם כי יכול להיות שלקיחת תרופות שנרקחו במעבדה, יהיה פתרון זול יותר.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתה תקופה שלקחתי כורכמין בקמוסות לטובת החלמה של דלקת במרפק, אחרי חודש של כמוסה ביום הכאבים עברו לחלוטין.

אבל קשה להגיד אם זה היה בזכות הכורכמין או בזכות זה שלא התאמנתי כל החודש הזה.

בכל מקרה מומלץ להזמין מ-VITACOST הרבה יותר זול מהארץ.

פורסם (נערך)
כל דבר שיש בו חיידקים יכול לעשות זיהום. כשאתה מאבד הרבה דם זה פשוט פחות קריטי מלעצור את הדימום.

כפראמדיק בהכשרתי וכאחד שעבד במיון קדמי - Just don't...

חוץ מהזיהום שזה גורם, זה מקשה אח"כ לנקות את החתך מהאבקה לפני שתופרים - כואב למטופל וכואב בראש למטפל. *

אם החתך הוא מספיק רציני כדי לגרום לדימום מסכן חיים - גם חצי שק כורכום לא יעזור.

פשוט מפעילים לחץ על אזור החתך, רצוי עם משהו נקי/סטרילי ככל האפשר, ופונים לעזרה רפואית.

* הנ"ל תופס גם לגבי קפה שחור, קפה נמס, חליטת פירות יער (גם ההילולים), חוואייג' וכל דבר אחר שאפשר למצוא על מדף התבלינים או בארונות המטבח.

עריכה אחרונה על ידי gorelshv
פורסם
כפראמדיק בהכשרתי וכאחד שעבד במיון קדמי - Just don't...

חוץ מהזיהום שזה גורם, זה מקשה אח"כ לנקות את החתך מהאבקה לפני שתופרים - כואב למטופל וכואב בראש למטפל. *

אם החתך הוא מספיק רציני כדי לגרום לדימום מסכן חיים - גם חצי שק כורכום לא יעזור.

פשוט מפעילים לחץ על אזור החתך, רצוי עם משהו נקי/סטרילי ככל האפשר, ופונים לעזרה רפואית.

* הנ"ל תופס גם לגבי קפה שחור, קפה נמס, חליטת פירות יער (גם ההילולים), חוואייג' וכל דבר אחר שאפשר למצוא על מדף התבלינים או בארונות המטבח.

JUST DONT מה?

לא המלצתי כלום.

הוא שאל האם גפרית או כל אבקה שסופחת נוזלים יכולה לגרום לזיהום.

עניתי שכל דבר שיש בו חיידקים יכול לגרום לזיהום.

אמרתי שיותר חשוב לעצור דימום חזק מאשר לדאוג לסטריליות.

אין כאן שום המלצה, רק תשובות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שום חומר כזה או אחר לא יעשה אתכם בריאים יותר.

מה שיעשה אתכם בריאים יותר זה מה אכלתם כל היום ומה לא אכלתם כל היום ורמת הפעילות הגופנית שלכם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
שום חומר כזה או אחר לא יעשה אתכם בריאים יותר.

מה שיעשה אתכם בריאים יותר זה מה אכלתם כל היום ומה לא אכלתם כל היום ורמת הפעילות הגופנית שלכם

לפי הגישה הזו אני מזמן הייתי צריך להיות מת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כמה אנשים אני מכיר שלא מעשנים,לא שותים, אוכלים נכון,עושים ספורט כל חייהם(אפילו משוויצים)

ומקבלים התקף לב או כל דבר אחר בגיל צעיר.

אני דוגל על איזון. לאכול בכמויות קטנות(לא אפרט כרגע) לגוון מאכלים, שותים? אז מעט

להרבות בנוזלים ועוד ועוד. והדבר הכי חושב? לא לקחת ללב. (משם זה מתחיל ושם זה נגמר)

פורסם

כמה אנשים שאני מכיר בטוחים שהם אוכלים נכון ולמעשה הם אוכלים כמעת הכי לא נכון בשבילהם.

כמה אנשים שאני מכיר בטוחים שהם עושים ספורט, הכמה האלו מתחלקים לרוב שבעצם לא עושה מספיק והשאר עושים יותר מידי.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לי הכורכום עזר נגד בהודרבנים בעקבים.

התחלתי לצרוך כורכום לאחר שניסיתי כבר בערך הכל. כולל משחות וכדורים וכאשר הייתי כבר חצי שלב מזריקות למקום. אחרי מספר שבועות עם כורכום הכאב נעלם לחלוטין.

פורסם

אתם מדברים על כורכום או כורכומין? כורכום לא ממש יעיל במינונים שבן אדם שפוי אוכל

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
הייתה תקופה שלקחתי כורכמין בקמוסות לטובת החלמה של דלקת במרפק, אחרי חודש של כמוסה ביום הכאבים עברו לחלוטין.

אבל קשה להגיד אם זה היה בזכות הכורכמין או בזכות זה שלא התאמנתי כל החודש הזה.

בכל מקרה מומלץ להזמין מ-VITACOST הרבה יותר זול מהארץ.

שלומי , אני חושב להתחיל לנטול את הכמוסות האלה , בדקתי ב-VITACOST , ובאמת הרבה יותר זול מבארץ , האם אפשר לסמוך עליהם? איך אני יודע שאני מקבל מוצר איכותי שאני מכניס לתוך הגוף שלי ולא איזה חרא מעורבב עם ה' יודע מה ?

דוד

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

ויטהקוסט הם מותג ענק פי כמה ממה שמיוצר בארץ. הכל בסדר. אם אתה עדיין מפחד תקנה של מותג now הוא גם מצוין

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...