Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואלה, זרמתי איתך עד שגילתי פה לראשונה שבחו"ל באמת ה-595 קומפי הזאת עולה כמו 208GTI ומסתבר שבארץ היא מגרדת את הרבע מיליון מלמטה (מצאתי מחירים של בערך 230 אולי אני טועה).

לי בתור רוכש, של כל מוצר, זה היה גורם להרגיש אידיוט ושמזלזלים בי. לכן כל הרוקט פוקט וכו' לטעמי ממש לא רלוונטי, כי למרות הניסיון לצייר את זה ככה - היא לא נמצאת בואקום.

ואם היה הפרש כזה או אחר נורמלי לעומת חו"ל אז היה ניתן לתרץ בכל מיני סיבות עאלו או אחרות.

אבל שהמתחרות (שגם עליהן לא מפסידים) מתומחרות ב-140 וזאת מתומחרות משמעותית יותר, זה מאוד צורם לי כלקוח של מוצר מסויים.

• תגובות 851
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נקמיצ'י תחזור כמה עמודים אחורה, רשמתי את אותה ההודעה בערך, יש מצב שהגיהנום קפא?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אל תשאל, אני גם הסכמתי איתך בנוגע לשרשור ההוא של עלויות המחייה בארץ, שפשוט לא היה לי מה להוסיף על מה שכתבת.

לא נכנסתי לפורום יומיים בגלל זה :wink:

פורסם

אני איתך, אבל אני לא מחפש מה הייתי יכול לקנות באירופה -30 אלף יורו האלה, כי אני לא באירופה אלא בארץ המוגבלויות הבלתי אפשריות, וכאן יש מונופול על מכירת אבארת' שנמצא בידי סמל"ת, שאת דעתי על התמחורים שלה אתה כבר יודע.

כאמור לעיל, בטווח המחירים שציינת נמצאים רכבים שאותי אישית לא מעניינים כחדשים. האם הם לא VFM נפלא? בוודאי שכן, אותי הם לא מעניינים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

נהנתי מאוד מהכתיבה וכן,הרכב עשה רושם של קסם שרק בסיס גלגלים קצר

ומשקל קטן יכול לתת,נשמע כמו כיף אדיר.

אחלה קנייה יכולה להיות,אבל מצד שני אצלי נופלת במחיר קודם כל

וכרגיל סמלת לא מפתיעה בנושא התמחור ההזוי.

וכמו שרשמו פה חלק קטן ,גם בנושא הפרקטיות היא נופלת.

פורסם

כתוב נהדר! נשמע שסה"כ לא סבלת :)

בעיר הרכב סביר, עשו עבודה יפה עם הריקליינרים, ואומר את זה בחור שלא הצליח להכנס למושב של הפיאסטה ST.

בהזדמנות קח לך ניסיון שני, אחרי ריכוך של שנתיים+ מבחור לא צנום...

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם
אגב, לדעתי עם אבזור כמו בארץ הקומפי עולה יותר בחו"ל אבל אולי אני טועה.

עם מה למשל?

לפי המפרטים שאני קורא: ברמבו 4-בוכנות, קסנון, מושבי סאבלט, 180 כ"ס, חישוקים כמו ב-695, אגזוז מונזה, צג דיגיטלי, TPMS.

הכל במפרט הסטנדרטי.

בקיצור, בלי פוסט על האלפא שלך, זה לא יגמר טוב.

מצטרף.

אגב, אחרי הוידאו ששם אביה חיפשתי עוד כמה, ובכל אחד מהם הקומפי נראית אחרת מבחינת גימור ואבזור.

בסרטון זו ה-695 טריביוטו-פרארי.

וואלה, זרמתי איתך עד שגילתי פה לראשונה...

...זה מאוד צורם לי כלקוח של מוצר מסויים.

נקמיצ'י תחזור כמה עמודים אחורה, רשמתי את אותה ההודעה בערך, יש מצב שהגיהנום קפא?

זה לזכותי כל קירוב-הלבבות הזה? :-)

פורסם

אין לי מושג מאיפה המחירים האנגליים, אתם מוזמנים להכנס לקונפיגורטור האיטלקי abarth. It הרכב בקונפיגורציה הישראלית עולה קצת יותר מ29000 יורו. רק מדגים (שוב) כמה השוואת מחירים לחו"ל פשוט לא רלוונטית לארצינו.

פורסם

עמי למה אין מושג? שמתי לינקים בהודעה שלי... :כ

אם הגרסא הישראלית שונה לגמרי (מה לגמרי, 40 אחוז לגמרי) אז סבבה, ממה שראיתי זה היה "דומה מספיק", לא הגעתי לרזולוציה של בורג.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

גיגלתי קצת וראיתי שגם במוו סדרה 2 מתחילה בשלושים אלף ותראה מה מחירה פה.

זה לא העניין, העניין הוא שהרכב פגז אך יקר וכל אחד יעשה את השיקול שלו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אתם מוזמנים להכנס לקונפיגורטור האיטלקי abarth.it

אין לי מושג מאיפה המחירים האנגליים

Take a guess

הרכב בקונפיגורציה הישראלית עולה קצת יותר מ29000 יורו.

המחיר מתחיל מ-25. שיחקתי קצת ועדיין לא הגעתי ל-29. אבל אני לא משהו באיטלקית.

רק מדגים (שוב) כמה השוואת מחירים לחו"ל פשוט לא רלוונטית לארצינו.

לא רלוונטית לסמל"ת. רלוונטית מאוד לארץ.

פורסם

נקודה קטנה: אני לא מדבר על הפרש המחירים בין אנגליה לישראל, כן מדבר על ההבדל במחירים בין שני רכבים מסגמנט דומה בעלי תמחור זהה שם (למיטב הבנתי- אם זה לא המצב והלינק שצירפתי לא מדויק אז זה סיפור אחר), ו40% הפרש כאן

פורסם (נערך)
תודה על המחמאה, דבר ראשון.

מה לא מתומחר מופרז בחתך ספורטיבי? פולו, איביזה, 208, כנראה גם קורסה.

אני חושב שמחירו של רכב כלשהו, בשרשור העוסק באותו רכב, הוא די רלוונטי. בטח אם הוא תלוש מהמציאות.

בהתחשב במחירי הפולו\208\איביזה בארץ ובחו"ל - לא היית פוסל את הקומפטיציונה?

ממש לא כוון אליך. ציינתי שאני זה שהתחיל עם דיוני התמחור כי זה סקרן אותי ובעיניי זה הוביל לדיון מטומטם. גם אני תהיתי על התמחור מהתחת הזה, אבל זה עובד!

אגב, כל הרכבים שציינת מתומחרים באופן מופרז ביחס לאירופה. אבל, בוא נעזוב אותם: ידוע שאבארת' מתמחרים מופרז [כבר כתבתי לא פעם ולא רק בשרשור הזה]. ידוע שהם גם יודעים למכור את זה נהדר, אז אולי זה לא כל כך תלוש מהמציאות אם יש קונים.

אף אחד לא אומר שהיא לא מתומחרת יקר מאוד [גם כתבתי], אלא שכדי לקנות אותה לא צריך להיות פנאט של אבאראת'.

מי שרוצה לישון בנהיגה שיקנה פולו/איביזה/כל ואגית אחרת. ה-208 מכונית נהדרת וגם מתומחרת באופן מופרז ביחס לאירופה כמו כל מה שספורטיבי [פעם שנייה].

באופן כללי לא הייתי פוסל שום דבר לפני שנהגתי בו, למרות שכמו שכתבתי, בתקציב הזה כנראה שגם אני לא הייתי רוכש אותה [אבל בהחלט הייתי נותן הזדמנות בנסיעת מבחן], בעיקר כי אני פנאט של המגאן RS וכי בתקציב שלה יש מיאטה וטויוטהבארו ואולי אם ירצה אלוהי הרכב קרוב לתקציב הזה תהיה פוקוס RS [סתם צוחק, אין סיכוי].

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...