Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה איש יקר.

יכול להיות שנכנסתי לנתיב האישי הרשום על שמך בטאבו. אני באמת מתנצל. זה לא אישי. סך הכל רציתי לפנות שמאלה בפניה הקרובה. יודע מה, אני נהג חרא ולא נהגתי כמו שצריך. עזוב את זה שחיכיתי לרכב שהיה משמאלי שיעבור ואפילו חיכיתי לך, אך אתה פחדת לעבור אותי משמאל, ובכך חסמת לי כל אפשרות לעבור שמאלה, אבל באופן מפתיע, כאשר ראיתי שאינך מתכוון לעבור אותי, והחלטתי לעבור נתיב, אזרת אומץ, עקפת אותי על השול, חסמת אותי ויצאת מהרכב לקראתי להוכיח מי פה יותר גבר. עזוב, אתה יותר גבר וכמו שכבר אמרתי, אתה נהג מושלם ואני נהג גרוע, ולא מתורבת. כל האשמה עליי.

אבל חשוב מאוד שתבין דבר אחר לגמריי שפחות קשור לשאלה מי מאיתנו נהג כשורה ומי מאיתנו נהג מתורבת. ברגע שחסמת אותי ויצאת מהרכב מבחינתי אתה בא לתקוף אותי. אז את השוקר החשמלי עם כמה מיליוני וולטים וגז הפלפל שהצטיידתי בהם זה מכבר, שמתי כרגע בצמוד אליי וחבל שתאלץ אותי להשתמש בהם, כי אני לא מתכוון לריב איתך כי שנינו יכולים להיפגע וגם בסוף החוק לא יגבה אותי. ולא, אין לך מה לדאוג ממני, כי אחרי שתהיה מוטל על הרצפה ממכת החשמל, או שלא תוכל לתפקד מהצריבה של הפלפל, אני לא מתכוון לבעוט בך כשאתה שרוע על הרצפה או להכות בך בדרך כלשהי. לא כי אני לא רוצה אלא הסיבה לכך היא שאני אדם שומר חוק ואני (לעומתך כמובן), כן יודע שיש לי מה להפסיד. אני מסיים תואר ראשון ויש לי משפחה שאני רוצה לחזור אליה ולא להיות מותקף או לחילופין עצור על מעשה כזה או אחר. כנראה שאותך זה לא מטריד, ולך לא מפריע לא לחזור הביתה או לשהות במעצר, כי במקום להמשיך הלאה, אתה חוסם רכב אחר ויוצא להראות מי פה הגבר. תבין דבר פשוט, זה שלי יספיק לנטרל אותך, זה לא אומר שלא יהיו אחרים קצת יותר חמומי מוח שיעשו איתך כל מיני דברים. מנין לך לדעת מי הנהג שיצא לקראתך ? אולי אם מישהו עצבן אותך על הכביש מוטב שפשוט תמשיך הלאה כמו שרובנו עושים? לא חבל שתפגע? לא ממני כמובן כמו שאמרתי. יש רבים אחרים שלא יוותרו לך בקלות. אולי בכל זאת תלמד לשלוט על העצבים שלך? אז נכנסו לך לנתיב. להתעקש מבלי להתפשר, לעקוף על השול, לחזור לנתיב, לחסום ולתקוף? זה הדבר הנכון לדעתך לעשות?? אם אתה קורא את זה ועוד לא עפת לאיזו תהום בגלל העצבים שלך שלא הצלחת לשלוט בהם לפי שעה, אז לתשומת לבך.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר לשאול מה הוא אמר לך ? הרי אין שום קול בסרטון.

חמומי מוח לא חסרים על הכביש. לצערי אני אחד מהם, אבל בחיים לא ארד מהאוטו בשביל לעשות פוזות על מישהו או חלילה לפגוע.

מה שכן, ברברים שלא יודעים לנהוג מקומם בכלא.

פורסם

בתור אחד שהרבה על הכביש אנשים פשוט נוהגים זוועה ומזעזע ומלחיץ. בשום אופן אני לא מצדיק ירידה מהרכב כאחרון הפושעים אבל הסביבה פשוט לא יודעת לנהוג. הרבה פעמים יוצא שמוציאים עצבים על הבנאדם הלא נכון.

פורסם

צדקת כשאמרת כאחרון הפושעים, כי זה מה שנלמד מההתנהגות הזו. אגב נטית לבי היא שלא מדובר באיזה פושע. מדובר בבחור כנראה ממוצא רוסי שהיה חשוב לו שאדע מה הוא חושב עליי, או עוד אחד שחושב שהוא מנהל את העולם ויחנך את כולם. אבל כמו שאמרת, אובייקטיבית זו התנהגות של אחרון הפושעים והיות ואין בידי לצפות התנהגותו של אחד כזה, פעם הבאה כשנהג יצא אליי מהרכב בצורה הזו, הוא יקבל מכת חשמל משוקר, נטו מתוך רצון להגן על עצמי ולא חלילה לפגוע במישהו.

פורסם (נערך)

אני לא באמת יכול לדעת מה הוא ראה או לא ראה ומה היה שיקול הדעת שלו, אם יש אצלו דבר כזה שיקול דעת..

עריכה אחרונה על ידי dralukdorik
פורסם

אל תיקח את זה קשה, בטח אם החלטת שאתה לא מגיש תלונה או משהו. באלף מקרים היו צופרים לך ובזה זה היה נגמר, או לחלופין נהג אחר היה שוכח מהכעס, אבל הפעם פשוט אירע צירוף המקרים שאתה עם הנהיגה שלך פגשת אותו ואת המזג שלו. התוצאה בסרטון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הרי מה הטעם בהגשת תלונה. אני מכיר את מערכת האכיפה היטב. לא יעשו עם זה כלום. לא לוקח את זה קשה. טוב שזה קורה כדי להזכיר לי שהשוקר צריך להיות צמוד אליי. גם לא היה כל כך על מה לצפור, כי מצד אחד הוא נמנע מלעבור אותי למרות שהמתנתי לו ומצד שני מנע ממני להיכנס. תאמינו לי או לא תאמינו לי, היה די מקום ולא נכנסתי לו בפנים אלא הוא זה שצמצם את המרחק מהרגע שקלט שאני עובר. ושוב, גם אם הייתי צריך להתנהג אחרת ואני לא שולל זאת, עדיין לעקוף את השול, לחסום ולצאת מהרכב זה קצת יותר מידי. קרה לי עשרות פעמים שנהג נכנס לי מול הפנים וכמעט גרם לי להתנגש בו. האטתי, לפעמים צפרתי. אין מעבר לזה מה לעשות.

פורסם

אני תוהה כמה אנשים מחפשים את מספר הרכב שלהם בגוגל על בסיס קבוע או בכלל

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני תוהה כמה אנשים מחפשים את מספר הרכב שלהם בגוגל על בסיס קבוע או בכלל

אני תוהה, כמה אנשים עושים עכשיו חיפוש, בעקבות מה שכתבת?

• תוכן חדש...