Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריקון מיכל עיבוי - פיג'ו 206CC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אשמח אם תגידו לי איך אפשר לרוקן את מיכל העיבוי בפיג'ו 206CC RFN.

המוסכניק שלי שם לי מים רגילים (אפילו לא מזוקקים!!) כי הוא אומר שבמנועים ישנים צריך לשים מים, כי נוזלי קירור הורסים אותו.

כמובן שאני יודע שזה לא טוב, ובגלל זה אני רוצה לעשות ריקון, הכל כולל הכל.

מה גם שאני נוסע ככה כמה חודשים, אז אני אשמח לדעת למה לצפות בגלל זה בעתיד.

אשמח גם להמלצות לנוזל קירור שמתאים לרכב שלי.

פורסם

נוזל קירור מקורי בלבד- גלון 5 ליטר במוסך מורשה או באתר JUSTMOTOR עולה 90 ש"ח.

רצוי לרוקן ע"י פירוק צינור הרדיאטור התחתון ושטיפה של כל המערכת עם מים נקיים.

לא לשכוח לנקז אוויר בסיום העבודה משני ונטילים- אחד על קיר האש והשני על בית התרמוסטט.

והכי חשוב- לא לשכוח להחליף מוסכניק. תגיד לו שלמוסכניקים ישנים צריכים להיכנס רק יפניות, כי הם הורסים צרפתיות.

פורסם

אם עכשיו אני אשים נוזל קירור עם כל הסבל שהמנוע עבר כשהיו בתוכו מים מהברז, זה יכול להזיק לחלקים?

פורסם

המוסכניק שלי שם לי מים רגילים (אפילו לא מזוקקים!!) כי הוא אומר שבמנועים ישנים צריך לשים מים, כי נוזלי קירור הורסים אותו.

המקום בו הרכב ניזוק הכי הרבה הוא במוסך. לצערי ישנם הרבה מוסכניקים שבטוחים שהם יודעים יותר טוב מהמהנדסים שתכננו את הרכב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
צריך לקחת למוסכניק שלך את רשיון העסק אם זה מה שהוא מלמד את הלקוחות שלו! בושה וחרפה!

בצע ריקון כמו שצריך ומלא נוזל קירור מתאים.

אני אשמח לכמה אופציות לנוזלי קירור.

ואם אפשר גם מדריך תמונות או וידיאו. אם יש לרכב שלי ספציפית אני אשמח.

פורסם

שאלת- קיבלת תשובה. אין כמה אופציות. נוזל קירור מקורי בלבד, חיסכון של כמה שקלים יעלה לך יותר מאוחר.

• תוכן חדש...