Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 15000 ש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה לרכב עד 15 אלף ש"ח,

משנת 2002 2003 ומעלה.

שיהיה לי שקט ממנו ל 4-5 שנים לפחות.

ושלא יאכל לי המון דלק, לפחות 1 - 12 ומעלה.

תנו המלצות בבקשה.

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה אופי הנסיעות ומה הנסועה השנתית?

אם אתה תעשה 5000-6000 ק"מ בשנה, אין יותר מדי הבדל בין רכב שיעשה 1:10 ל1:12. אם אתה מתכנן לעשות 15-20 אלף ק"מ בשנה, אז ברור שיש הבדל גדול יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חבר רכש לא מזמן 206 שנת 2008.

ידנית, ולא מאובזרת (התקמצנו גם על כריות אוויר, והקצו רק שתיים. אין משענות ראש מאחור), ליסינג לשעבר, מעט ק"מ, רכש אותה בפחות מ-15 ונשאר לו ליישור קו (טיימינג כולל משאבה).

היינו צריכים לבדוק הרבה מכוניות עד שמצאנו מכונית בתקציב הזה, במצב תחזוקה ראוי.

יש עוד המון הצעות שנכנסות לתקציב הזה, אבל בכולן צריך לראות המון מכוניות במצב רעוע, עד שמוצאים אחת במצב סביר.

פורסם (נערך)

אוטומט.

אני מתלבט בין יונדאי אלנטרה, מטופלת יפה, 2004-2006

או

פאסאט 2003, 182 קמ, מנוע 1800T, מטופלת יפה במוסך מורשה

5 קלומטר גג כל שנה, נסיעות בעיקר מחוץ לעיר

עריכה אחרונה על ידי Maor Parizat
פורסם

ואיך בדיוק הרכבים האלו עונים לך על הדרישות?. בטח שלא בתחום הדלק.

אתה עומד לרכוש רכבים שגילם הוא בערך 10 שנים ומעלה אף אחד לא יכול להבטיח לך שלא יהיו תקלות, בטח לא בטווח של עוד 4-5 שנים (כאשר הרכב יהיה כמעט בן 15).

ראשית תנעל על איזה קטגורית רכבים אתה מעוניין, פאסאט ואלנטרה אלו שתי קטגוריות שונות. הפאסאט נמצאת בסגמנט מעל.

אתה רוצה רכב מה שיותר אמין מצד אחת ומצד שני אתה מסתכל על רכבי מנהלים מזדקנים עם מנוע טורבו?, זה לא ריאלי.

פורסם

אתה עומד לרכוש רכבים שגילם הוא בערך 10 שנים ומעלה אף אחד לא יכול להבטיח לך שלא יהיו תקלות, בטח לא בטווח של עוד 4-5 שנים (כאשר הרכב יהיה כמעט בן 15).

ראשית תנעל על איזה קטגורית רכבים אתה מעוניין, פאסאט ואלנטרה אלו שתי קטגוריות שונות. הפאסאט נמצאת בסגמנט מעל.

אתה רוצה רכב מה שיותר אמין מצד אחת ומצד שני אתה מסתכל על רכבי מנהלים מזדקנים עם מנוע טורבו?, זה לא ריאלי.

אני מחפש לפי תקציב, ומה אני יכול לקבל

אני לא מבין בסוגי רכבים, אני צריך שיכוונו אותי,

וגם עד טווח כספי מסויים.

ומה לגבי פוקוס 2002 130 אלף קילומטר שבקושי נסעו בה ?

זה יכול לענות על הדרישות ? יורד מהפסאט

פורסם

פוקוס אפשר למצוא גם 2005 בתקציב הזה.

בגדול אחלה רכב, אמין ועם אחזקה זולה.

אתה יכול גם להוסיף מיצובישי לנסר 2005-6-7 לרשימה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב שהקטילה לא במקום, אחרי הפרטים שנמסרו. 1:12 בנסיעה בעיקר בינעירונית זאת לא דרישה לא ריאלית, גם ממשפחתית גדולה.

אם אני מבין נכון, אין כוונה להשתחל עם הרכב לחניות עירוניות צפופות. במקרה הזה גם פורד מונדיאו תעשה את העבודה, תאכלס את כל המשפחה עם המטען, ותסיע אותך בנוחות הוגנת מחוץ לעיר. היא חזקה יותר מהפוקוס, שרובם 1.6 (2000 נדיר מאוד למצוא), ולא יקרה הרבה יותר לאחזקה.

המשפחתיות הגדולות "סובלות" מביקוש נמוך כמשומשות, ולכן תוכל למצוא משפחתית גדולה חדשה יותר ממשפחתית קטנה באותו תקציב.

פחות משנה מה דגם הרכב, יותר משנה מה מצב הרכב הספציפי, ואיך תוחזק.

פורסם

מציע לך להתמקד בצרפתיות 5 דלתות (זה לטובת חיסכון בדלק, הן מעט יותר קלות), 1,600 אוטומט.

תתעקש על אחת מאוד מאוד שמורה ומטופלת, שנראית טוב מאוד פנימית וחיצונית, שלמוכר יש את ההיסטוריה המלאה שלה ותצא עם מכונית בטיחותית, חסכונית, אמינה ונוחה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
אני מחפש לפי תקציב, ומה אני יכול לקבל

אני לא מבין בסוגי רכבים, אני צריך שיכוונו אותי,

וגם עד טווח כספי מסויים.

זה יכול לענות על הדרישות ? יורד מהפסאט

אתה יכול לקבל הרבה דברים ב-15 אלף. אפשר גם לקנות רכב סאלון ב-15 ואפשר לקנות טרנזיט או משאית.

מלבד הגדרת תקציב, כמה אנשים בד"כ נוסעים ברכב?, האם יש צורך במשפחתי או שרכב קטן יותר יספיק?

פורסם

סך הכל כתבתי שהקטילה שלך לא במקום, והסברתי למה אני חושה ככה.

הבחור כתב שהוא מתלבט בין אלנטרה לפסאט משנתונים שונים, הם אכן משתייכות לקטגוריות שונות, אבל הסברתי למה הגיוני להתלבט בינהם בתור רכב דל תקציב. אל תכניס טרנזיט למשוואה. גם לא משאית.

פורסם
אוטומט.

אני מתלבט בין יונדאי אלנטרה, מטופלת יפה, 2004-2006

או

פאסאט 2003, 182 קמ, מנוע 1800T, מטופלת יפה במוסך מורשה

5 קלומטר גג כל שנה, נסיעות בעיקר מחוץ לעיר

ולגבי יונדאי אלנטרה 2005-2006 יש טעם ?

אין ולא היה לעולם שום קשר בין פאסט לאלנטרה.

הפאסאט רכב מנהלים, האלנטרה משפחתית פשוטה.

מבחינת אמינות אני מאמין שהיונדאי תנצח, אבל נוחות? פאסאט.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
סך הכל כתבתי שהקטילה שלך לא במקום, והסברתי למה אני חושה ככה.

הבחור כתב שהוא מתלבט בין אלנטרה לפסאט משנתונים שונים, הם אכן משתייכות לקטגוריות שונות, אבל הסברתי למה הגיוני להתלבט בינהם בתור רכב דל תקציב. אל תכניס טרנזיט למשוואה. גם לא משאית.

פאסאט עם 1.8T, בתור רכב דל תקציב?!, אולי בקניה הראשונית. הרכב הזה רחוק מלהיות זול לתחזוקה ופוטנציאל הנזק שם גדול מאוד(בעיקר בשנים המדוברות עם גירים אוטו' רגישים, טורבו וכו').

בדיוק כמו שבאותו מחיר אפשר לרכוש גם s60 t5, אפשר גם להתבלט בין אלנטרה לבין זה.

• תוכן חדש...