Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שרשור מגניב

לפני חודשיים רכשתי פיאט בראבו סנסיישן, מאוד מרוצה מהרכב, אבל הגעגועים לידני עזים...

התחזית המוטורית שלי:

הוטהאצ', יד2, ידנית, מוגדשת, אזור ה100-120K מחיר רכישה. המועמדות המתבקשות הן מגאן ופוקוס (נופלות מיידית על מראה), לאון ג'ולייטה וגולף GTI.

מניח שזה ייקח עוד מס' שנים, טווח שבין 3-5. בתכלס יותר נכון לומר 'מקווה' במקום מניח, מתחום האופניים אני יודע על עצמי שיש לי בעיית 'שדרוגיטיס', ובהתחשב בעובדה שאני יכול להרשות לעצמי הדבר היחיד שמחזיק אותי זה הקול הפנימי שאומר 'תהיה רציונלי'.

בתכלס כל עוד אני בלי חניה פרטית תחומה, אני אשתדל שלא לשדרג. יותר מדי כאב לב כשבני בליעל מחליטים להיות מאגניבים.

וואלאק איזו נוסטלגיה.....

ובכן, כן, זה קרה ועברתי לתלתן ירוק, ידנית. אעלק כמה שנים, איזה חלש אופי אני [emoji107]

חניה תחומה אין עדיין, תהיה בוודאות מוחלטת בבית הבא שארכוש. נקווה שהרכב יישאר מבריק עד אז

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא גולף GTI אלא לאון FR. נו בסדר, גם משהו.

אתה מסוגל לחשוב על הדבר הבא?

אעלק כמה שנים,

מכיוון שזה קורה אצלך מהר - מסוגל לתת כיוון לדבר הבא?

אני אנסה בערב לתת את שלי. יום טוב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לדעתי הרכב הבא של מי שמחזיק היום תלתן צריך להיות BMW235 או משהו בכיוון הזה.

אגב,לדעתי, מבחינה עיצובית, התלתן זה הרכב הכי יפה בארץ.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

קשה מאוד לתת כיוון.

עקרונית 235m זה ה"חלום" בהינתן שהחלום הקודם התממש, אבל אני לא רואה את זה קורה בפועל. ההפרש בין הערך המוסף שלה עבור השאיפות המוטוריות שלי, לעומת ההפרש בעלות באחזקה וב(חוסר)פרקטיות גדול מדי.

רכב אפשרי אחר הוא A45 AMG, אבל שוב - לא רואה מצב כרגע שזה יתאפשר מבחינה כלכלית, בשלושת השנים הקרובות ה"תחזית קריירה" שלי די ברורה, וכשמצרפים אליה אפשרות להרחבת משפחה זה נראה רחוק עוד יותר.

כך שמה שנשמע הגיוני יותר זה איזו סאלון עם שרירים, כזו שהתחזוקה שלה תהיה עוד בגדר האפשרי, ותציע פרקטיות על הדרך. אז אם אני צריך להמר עכשיו: סקודה סופרב 280 היא הראשונה שקופצת לראש.

רק שהפעם באמת יש טווח של 3+ שנים, but this time, I do mean it, this time!

תחזית יותר רלוונטית (ופחות מעניינת מבחינתי) היא המחליפה לבראבו: מתישהו זה יקרה. ההשערה שלי היא איזה suv משפחתי קטן.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
בהנחה שלא ייפול עליי סכום כסף מטורף:

1. סופר מיני.

2. ידני.

3. אירופאי כנראה. כנראה לא יהיה VAG.

4. מנוע טורבו דיזל אם הנסועה תשאר דומה לזו שיש עכשיו, ואם לא אז מנוע טורבו בנזין.

5. ההחלפה כנראה אחריי השחרור, או בזמן הקבע אם אני אצא לקצונה. (שזה אומר עוד כשנתיים וחצי - 3 שנים)

יכול להיות שזו תהיה קליאו דור רביעי, אם הנוכחית תהיה טובה מבחינת אמינות וכו'. (בנתיים כן)

ואם כן ייפול עליי סכום כסף מטורף איכשהו:

זה עדיין ישאר סעיפים 1-3

רק שזה יהיה רכב ספורטיבי, עם מנוע טורבו בנזין חזק.

אז כמעט 3 שנים אחרי, אכן לא נפל עליי סכום כסף מטורף, אבל רוב הדברים לא התממשו.

1 - לא, כי קניתי מיני.

2+3 - התממשו.

4 - לא התממש, כי קניתי אטמוספרית.

5 - קרה, פחות או יותר שנתיים וחצי אחרי פרסום ההודעה הנ"ל הרכב הוחלף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אם לא תתחיל שואה אטומית או משהו בסגנון, אני מתכוון להשאר עם הרכב הנוכחי שבחתימה לעוד הרבה זמן.

בגדול המטרה היא לסיים את התואר, להתחיל לעבוד בעבודה נורמלית ולחסוך לרכישת ושיפוץ וולוו 242 או 245 ידניות בלבד כרכב לסופ"שים, בנוסף על הגולף הנוכחית שתמשיך לשמש כ daily Beater.

כרגע בתכנון אין נישואין וילדים אז אין צורך ברכב מודרני ובטיחותי.

זה נכתב ב2013 כך ששנתיים וקצת זה לא מעט זמן.

אמנם עדיין לא סיימתי את התואר ומכרתי את הגולף אבל כן קניתי וולוו, אוטומטית. אחרי שאסיים לסדר בה את כל השטויות הקוסמטיות הקטנות והיא תראה כמו שאני רוצה, היא תהפוך לידנית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מניסיון, התחזיות שלי לא התגשמו פרט לנוכחית (156). התכנית ההגיונית תהיה משפחתית דיזל (פלואנס/מגאן סטיישן), אבל זה יבוא רק אם אוכל להצמיד איזו אלפא ישנה. אם לא - כנראה 159, או אולי לקסוס IS, אי אפשר לדעת.

מכל מקום, בהתחשב בפתיחת הפוסט, עוד כמה שנים בטח אחזור אליו ואגלה שאני נוסע במשהו אחר לחלוטין :lol:

תחזיות מוטוריות הן בבירור לא הקטע שלי.

בהתחלה רציתי אלפא 75, וקניתי מאבא שלי את האפלאוז שלו, מן הסתם בהנחה נכבדה. לאחר מכן רציתי 106 ראלי, וקניתי אלפא 146. לאחר מכן עוד פעם רציתי 75 ונשארתי עם ה-146. את ה-146 תכננתי להחליף ב-GTV 916, ובאה 156V6. אחריה באה עוד אפלאוז ואחריה האוטו היחיד, כמו שכתוב, שאשכרה תכננתי לקנות - 156 סלספיד. התכנון שבציטוט כמובן לא התגשם - 159 כבר לא תהיה לי וכנראה גם לא לקסוס IS, לפחות לא מהדור ההוא. מצד שני, אז לא חשבתי שאקנה רכב חדש וזה מה שקרה בסוף (הג'ולייטה).

מה הלאה? המטרות הן ג'וליה/ג'ולייטה שתבוסס על ג'וליה/235. מה יקרה בפועל? שאלה טובה...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
אתה מבקש כ"כ יפה, איך אפשר לסרב?!

אז עברה קצת יותר מחצי שנה והקורולה החזיקה מעמד בגבורה.

כיום היא עברה לשרת את אחי הסטודנט. כפי שחשבתי, המאזדה 6 של חמי עברה אלינו כי אשתי ממש אוהבת את הרכב הזה.

חמי החליף בהמלצתי לפריוס 2012 מליסינג. ההורים שלי העיפו את הגולף 2001, עקב כניסות מרובות למוסך, בתמורה לקיה סיד 2011 מלוקקת.

אני כיום מתנייד ברכב ליסינג נדיר אך משעמם (דרישה של העבודה החדשה) וחולם על היום שאני מעביר את הליסינג לאישה ונוסע במנטה שלי במקום.

לצערי לא רואה באופק (3 שנים) את האפשרות לרכוש משהו מעניין.

אתם חייבים להפסיק להקפיץ את השרשור הזה, אנשים מזדקנים פה מהר!!!

המאזדה 6 של האישה נמכרה ושודרגה למאזדה 6 סטיישן. לא בגלל מחסור במקום (כרגע רק עם ילד אחד) אלא כי אני פשוט מאוהב ברכב הזה, ואני עוד אחד שלא מסתכל לכיוון של משפחתיות.

אני מתכוון להשאר עם הרכב 3-5 שנים אלא אם כן יעבור משהו מעניין במשפחה.

אני כרגע עם רכב ליסינג מהעבודה עם קצב של כמעט 40,000 ק"מ בשנה. הנתון הזה אפילו יותר מבהיל כשמוסיפים את העובדה שאני גר 15 דקות נסיעה מהעבודה עם פקקים.

לכן התוכניות לרכב מעניין ירדו כרגע מהפרק. עדיין מפנטז על טויוברו משומשת או מיאטה ND גג קשיח כשתגיע לייצור.

לאחר ההצלחה המסחררת של הסיד אצל ההורים שלי הוחלט לא לחדש את החוזה של הליסינג אחרי כמעט 15 שנים. החודש מחזירים את האופל והולכים על ספורטאז חדש או אוריס היברידית משומשת.

בנימה אופטימית זו, כנראה שזה השרשור היחיד שבו מותר לך לצטט את עצמך מבלי להרגיש שאתה עף על עצמך.

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אין תוכניות כרגע. אני מסודר בכל החזיתות (המוטוריות...).

אבל אם מסתכלים שנה מהיום, אז S-MAX תהיה כבר בת חמש וזה יהיה לאחר 8 שנים עם S_MAX (במצטבר). אז אין חוקים שחייבים, אבל זה בטוח יעלה מחשבות על מחליפה. מאוד קשה לחשוב על כזו כרגע, כי המכונית פשוט מצויינת. אני פשוט צריך להגדיר את הצורך מהמחליפה בצורה שונה, ואז כנראה יהיה קל יותר. אני מניח שזו תהיה SUV מסוג כזה או אחר.

ST לא מנוצלת ואני נהנה ממנה מאוד. היחצנות של ה RS הכניסה הרבה כאב ראש שהתרופה שלו היא תרוצים משכנעים כמו - היא דומה מדי, היא בטח לא נוחה, אין מי שיתן שירות, שיעברו מחלות הילדות. אבל, פאק, אם מה שבאמת היה חסר ל ST כדי לקפוץ ליגה זה הנעה אחורית, אז בטח פה עם רביעה חכמה יש את הנוסחה. אני עדיין מאמין שהדבר הבא יהיה שונה. ידנית/אחורית. נוסחה שאני חייב.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
קורולה רובוטית/סיויק 07-12/לנסר 1.8

אחרי קסנטיה אני עם מכוניות מיוחדות גמרתי. יותר כאב ראש והוצאות ממה שזה שווה.

לא זה, לא זה, ולא זה.

מונדאו 3.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בדקתי מה היה החלום שלי בשרשור הזה, באפריל 2013 בתקופה שהיתה לי פיאט פנדה והוא היה בגדול 500 אבארט.

אז עשיתי בנתיים שדרוג למשהו באמצע, ה500 twinair הזאת שהיא מאוד כיפית ועם כסאות עור וספויילר קטן כדי שאני ארגיש חצי אבארט.

החלום לאבארט עדיין קיים ורלוונטי מתמיד. רק שעכשיו לא תספק אותי אחת "רגילה", צריך אחת ידנית עם כסאות עור, ג'נטים מקוריים 17, רצוי bi-color :lol: בכל זאת צריך להשתדרג לא רק בכ"ס :roll:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אני דיברתי על VAGית ובסוף קרה מה שקרה וקיבלתי את הסוויפט הידנית שלי חדשה מהניילונים :lol: לפחות חלקית התחזית שלי התממשה

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם (נערך)
שתי אפשרויות:

1. בע"ה עם הרחבת המשפחה (כשתגיע), אני משאיר את היאריס-אולי יהיה אפשר להסתדר עם בוסטר/ערסל מאחורה כרכב אחד עיקרי.

2. רכב אחד לא מספיק-אז אני קונה רכב משפחתי גדול (כנראה יד שנייה בהתאם לתקציב).

משום מה אני חושב להוסיף למשפחה איזה סיטרואן ברלינגו או רנו קנגו שיכולות להסיע משפחה ולהתמודד בכבוד אפילו עם העברת דירה כשנצטרך לעבור. בנישה האוטומטית (כי לאישה יש רשיון לאוטומט)-מוכרים את היאריס (לצערי) וקונים קורולה מהשנתונים המתקדמים יותר (2010), או סיטרואן C5 (אישתי חולה עליהן..רחמנא ליצלן :roll: ) או יונדאי I30.

ובכן..קאצ'ינג! חבל שלא מילאתי לוטו :lol:

הפוסט מאפריל 2013. היאריס נמכרה באוקטובר 2015 עם 105 אלף ק"מ על השעון, והוחלפה ביונדאי i30cw מטרייד אין של כלמוביל, שנת 2011 עם 82 אלף ק"מ, שבהחלט ממלאת את כל הדרישות מבחינת הגודל וכו'.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם
הרכב הבא שלי בשאיפה יהיה גם הנעה אחורית, אולי 4 על 4 קבועה, אבל ממש לא הנעה קידמית.

או STI 2004, אולי משהו דו מושבי כמו S2000, ואולי RX-8, אם הייתי יכול למצוא כזו בארץ. אולי בכלל M3.

כרגע אני נוהג על BMW 328 ידנית ו 306 ספורטיבית.

ממ, אז השנה קניתי מיאטה שנת 2011 גג קשיח והספקתי למכור אותה ולהחליט שאני נשאר עם הבימר. :)

הפיז'ו נמכרה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
קשה מאוד לתת כיוון.

עקרונית 235m זה ה"חלום" בהינתן שהחלום הקודם התממש, אבל אני לא רואה את זה קורה בפועל. ההפרש בין הערך המוסף שלה עבור השאיפות המוטוריות שלי, לעומת ההפרש בעלות באחזקה וב(חוסר)פרקטיות גדול מדי.

רכב אפשרי אחר הוא A45 AMG, אבל שוב - לא רואה מצב כרגע שזה יתאפשר מבחינה כלכלית, בשלושת השנים הקרובות ה"תחזית קריירה" שלי די ברורה, וכשמצרפים אליה אפשרות להרחבת משפחה זה נראה רחוק עוד יותר.

כך שמה שנשמע הגיוני יותר זה איזו סאלון עם שרירים, כזו שהתחזוקה שלה תהיה עוד בגדר האפשרי, ותציע פרקטיות על הדרך. אז אם אני צריך להמר עכשיו: סקודה סופרב 280 היא הראשונה שקופצת לראש.

רק שהפעם באמת יש טווח של 3+ שנים, but this time, I do mean it, this time!

תחזית יותר רלוונטית (ופחות מעניינת מבחינתי) היא המחליפה לבראבו: מתישהו זה יקרה. ההשערה שלי היא איזה suv משפחתי קטן.

אני עושה צילום מסך ושומר. רק דבר איתי בבקשה ראשון כשאתה נפרד מהתלתן.

תודה.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

• תוכן חדש...