Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הסיפור שלנו מתחיל לפני כחודש ימים, לאחר שרכש חברי HU מדגם DEH-P9600MP קומפוננט מסדרת המילניום של מורל , שנשרף לאחר כמה ימי שימוש, ורמקולים אחוריים אקסייט, שלא שווים עוד פירוט, החליט להשתדרג. ארגנו סאב בניייה ביתית ומגבר אמריקני לא מוכר בכדי שיהיו בשימוש באופן זמני, עד שימצא את מבוקשו. ואם אתם תוהים אז כן שמעו מצויין והכל בזכות ה-HD המעולה הזה.

ריחרחנו בחנויות שונות חיפשנו את החיה שמושלמת, אחרי חיפושים, בירורים לגבי מחיר מצאנו את מבוקשנו, סאב מבית לאנזאר מסדרת אופטי,להן לינק :

http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=OPTI1232D

ובכדי שהחיה המטורפת הזו תפעל באופן אופטימלי הצמדנו אליו מונו בלוק גם כן מבית לאנזאר ומאותה סדרה, להן לינק:

http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=OPTI2000D

אחרי הסדרים סופיים הגיעו המוצרים, ואתמול, אחחח איזה יום , הותקנו.

מגיעים 4 חברים לחנות בה יותקנו, מחנים את הרכבים ומסתכלים על הצמד חמד מגיע לביתו החדש.

מתחילים לעבוד על האוטו, מעבירים חוטים מהמצבר, מסדרים חיבורים, פיוזים, כולנו מסתכלים בציפיה שהחיה תתעורר לחיים, מסתכלים ונהנים מכל רגע. לאחר כמה סיבוכים קלים ו3 שעות עבודה הכל מוכן לבדיקה הראשונית, המונו בלוק כוון בשביל לספק 25% , עדיין,הכל עובד בלי קבל ואף אחד לא רוצה להרוס כלום.כל מי שהיה באיזור התקבץ מסביב, הדיסק נכנס, כמה שניות של המתנה והמוזיקה מתחילה, בתחילה מוזיקה שקטה ללא באס, ולאחר כמה שניות החיה מתעוררת לראשונה לחיים!

אני עומד עם הראש בתוך הרכב ופתאום הכל רעד ומשב רוח ליטף את פניי, והוא ממשיך וממשיך וכולנו עם חיוך של מיליון דולר על הפנים פשוט נדהמים ממה שהוא מסוגל לעשות.

לאחר דקה נשרף הפיוז שחובר למצבר, הוא פשוט לא עמד בזה, ואנחנו עדין עומדים המומים מאותה יצירת מופת.

בודקים עוד כמה דברים ולבסוף הוחלט להזמין קבל של 2 פראד מבית היוצר של דראגסטר.

באותו הזמן חבר אחר התקין סט קומפוננט חדש, להלן לינק:

http://www.rockfordfosgate.com/products/ez2rockford/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10063558&CategoryDesc=Punch%20Component%20Systems

בנתיים עובד ללא הגברה, וברגע שיוגבר הוא עומד להראות באמת מה הוא מסוגל.

היום בבוקר חוזרים לחנות בכדי לסדר כמה דברים,בכדי הסאב והמונו בלוק יעבדו עד לקבלת הקבל, מכוונים את המונו בלוק כמעט על 15%, מכבים את הLOUD , מורידים באס, ומכוונים כמעט הכל ל-0 או למינימום. ושלא תטעו הסאב עדיין בועט, ועוד איך שהוא בועט....

ורק בשביל שתבינו פחות או יותר במה מדובר, החנות נמצאת בתחנת דלק, לאחר כדקה שבה הסאב פעל הגיע מנהל התחנה וצעק שהכל רועד ושנכבה את זה מייד!

בנתיים מחכים שיגיע הקבל ונהנים מכל רגע.

ואם אתם שואלים מה איתי, אז אני....אני עדיין מגייס כספים בכדי לרכוש HD חדש לאחר שהקודם נגנב לפני שבועיים :mm_cry: .

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה המגבר המונו בלוק עלה? והסאב?

תמיר

פורסם

הסאב הזה באמת מוצלח או שהוא עוד הגזמת נתונים של לאנזר...?

אותה שאלה תופסת לגבי המגבר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
Clarion Man

HU= head unit

איך צורך להגיד לי את זה, אלא אם התכוונת בהודעה הקודמת שלך לHARD DISK...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לאחר דקה נשרף הפיוז שחובר למצבר, הוא פשוט לא עמד בזה, ואנחנו עדין עומדים המומים מאותה יצירת מופת.

בודקים עוד כמה דברים ולבסוף הוחלט להזמין קבל של 2 פראד מבית היוצר של דראגסטר....

היום בבוקר חוזרים לחנות בכדי לסדר כמה דברים,בכדי הסאב והמונו בלוק יעבדו עד לקבלת הקבל, מכוונים את המונו בלוק כמעט על 15%, מכבים את הLOUD , מורידים באס, ומכוונים כמעט הכל ל-0

אני לא רוצה לבאס אותך, אבל הפעולות האלה לא מאפיינות מתקין מקצועי :mm_nah:

(מעניין איזה פיוז הוא שם ואיזה ערכת חיווט.)

ותתחדש:-)

פורסם
אני לא רוצה לבאס אותך, אבל הפעולות האלה לא מאפיינות מתקין מקצועי :mm_nah:

(מעניין איזה פיוז הוא שם ואיזה ערכת חיווט.)

ותתחדש:-)

א' כל המערכת לא שייכת לי, אלא לחבר.

ב' כל הדברים נעשו בגלל שחבר שלי ביקש שיעשו ולא בגלל שהמתקין המליץ, להפך.

ו-ג' תודה, ובקרוב אני יעלה תצלום של הפיוז השרוף (שמרנו אותו....:-) ).

• תוכן חדש...