Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכשיר GPS מומלץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חלק גדול מהבעיות קשור לנושא.

הנה, לדוגמה, שרשור שרץ במקביל על נושאים קשורים (היום קוראים לזה "מתכתבים").

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפורום היפה הזה מאחד בתוכו אסופת אנשים שהמשותף לכולם הוא אהבת הרכב והנהיגה.

מועלם לא שאלתי את עצמי ולא עניין אותי האם מי שעומד מולי הוא יהודי \ ערבי, גבר \ אשה, סטרייט \ הומו וכו' יש לכולנו אהבה אחת והיא זו שמובילה את הפורם הזה בכזו הצלחה ויופי ייחודי.

חבל מאוד שאשכול זה שנפתח בשאלה לגיטימית ועניינית הוסט אל מחוזות לא רצויים ולא נעימים.

אכן במקביל רץ שרשור אחר אך הוא נמצא בפורום אחר.

למען כולנו, בואו נמשיך לשמור על המאחד והמשותף שבינינו ולא נגלוש למחוזות אחרים

פורסם

אבל נראה שהסיבה האמיתית להגבלות שהרבנים מטילים על הגלישה באינטרנט זהה לסיבה שהטילו הגבלות על טלויזיה, או על אמצעי תקשורת אחרים: למנוע חשיפה של צאן מרעיתם לעולם. הדת היא אמצעי נפלא לשליטה באנשים, כולל שליטה כלכלית, וכל המנהיגים הדתיים - לפחות המערביים - מנצלים זאת היטב. הדוגמא הבולטת ביותר היא כנסיות מפוארות בכפרים עלובים ברחבי אירופה. אנשי הדת המוצצים את לשדם של האכרים העניים. מי שנחשף למשהו אחר עלול להפסיק לתרום!

וואו, הגזמה כבדה.

אני אפילו לא יודע איך להתחיל להסביר לך,

אבל פשוט אומר - אתה רק מכפיש ציבור שלם (ואת המנהיגים שלהם).

חבל שהחלטת לצאת על אדם שכל עוונו היה לבקש מכשיר GPS ללא רשת אינטרנט.

אגב, סינון אתרים באינטרנט קיים בכל העולם, בלי קשר לדת.

פורסם

קנה טאבלט אנדרואיד ולך למעבדה שיורידו לך את המודם, כמו שבחברות רגישות מורידים את המצלמה מהניידים.

פורסם
הפורום היפה הזה מאחד בתוכו אסופת אנשים שהמשותף לכולם הוא אהבת הרכב והנהיגה.

מועלם לא שאלתי את עצמי ולא עניין אותי האם מי שעומד מולי הוא יהודי \ ערבי, גבר \ אשה, סטרייט \ הומו וכו' יש לכולנו אהבה אחת והיא זו שמובילה את הפורם הזה בכזו הצלחה ויופי ייחודי.

חבל מאוד שאשכול זה שנפתח בשאלה לגיטימית ועניינית הוסט אל מחוזות לא רצויים ולא נעימים.

אכן במקביל רץ שרשור אחר אך הוא נמצא בפורום אחר.

למען כולנו, בואו נמשיך לשמור על המאחד והמשותף שבינינו ולא נגלוש למחוזות אחרים

כמה שאתה צודק.

כואב לי לקרוא בא בחור תמים ושאל שאלה. ואז מתוך דיון ענייני הדיון נהפך לאישי והבן אדם מותקף על כך שהשקפת עולמו שונה ממשתמש אחר.

זה ממש לא מתאים לרוח הפורום ומרתיעה משתמשים אחרים לשואל שאלה תמימה ולהיות מותקף על ידי אחרים.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם

תודה לכל מי שייעץ בעניין. רכשתי את המכשיר הזה, בעצת החברים. והוא נראה לי ממש לעניין. גם הקונים הרבים הגיבו שהם מרוצים מאוד ממנו.

(כנראה גם הסינים בחרו להישאר בעניין הזה עם המכשיר הישן והפשוט....)

תודה.

פורסם

קוביבוי - אני מקווה שתהנה ממכשיר.

שמח לשמוע שמצאת את המכשיר המתאים לדרישותיך,

מאחל לך נסיעה בטוחה וזהירה לכל היעדים המבוקשים ב-GPS.

לאחר שתתחיל להעזר בניווט במכשיר,

מקווה שתשתף את חברי הפורום

שבינהם ישנם כאלו שזקוקים למכשיר GPS במתכונת שלך.

פורסם

אין ספק שהיתרון נוטה למכשירים סלולרים כמכשירי GPS. היתרונות הגדולים הם יכולת העיבוד, המסך המשובח ויותר מכל, הקישוריות. בימינו אין שום סיבה לקחת מכשיר GPS שלא יודע להתחבר לרשת ולקבל עידכוני תנועה, מךכודות מהירות וכבישים סגורים.

מסקנה: WAZE על סלולרי מתקדם של כל חברה שהיא.

פורסם

אני השתמשתי כמה שנים במכשיר QUE שמיובא ע"י חברת ח.י (יבואנים של L.G) עם תוכנת IGO - עד שהמכשיר התקלקל (כל המשפחה נסעה איתו לחו"ל בזה אחר זה כמה פעמים בשנה)

ממליץ מאוד על המכשיר ועל התוכנה. הוא עשה את העבודה יופי. ואני ממש לא אוהב את Waze . חוץ מהיתרון של עדכון מפות המיידי אין להם הרבה מה להציע מבחינת איכות הניווט ואיכות המפות.

פורסם

אנא מכם אשמח לתשובה רק מבעלי נסיון, מבלי לסבך ת'עניינים יותר מדאי....... (לינק ישיר, והמלצה מאוד יעזרו)

אלף תודות. סליחה על ההפרעה.

אומנם הסמארטפונים די חיסלו את התחום, יחד עם נגני mp3 ומצלמות דיגיטליות פשוטות, אבל עדיין יש כמה שמצאתי:

http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=1129&siteurl=http%3a%2f%2fwww.palmnet.co.il%2fproduct.asp%3fPid%3d65755346%26Cat2Cat1ID%3d3781%26Cat2ID%3d6111%26aff%3dZap%26lang%3dhe&modelid=784185&prodId=1749151341&platform=2

ויש מבחר עצום של כאלה כאן (על חלקם יש אנדרואיד, ואני חושב שאפשר להתקין אייגו פרימו (ללא אינטרנט)

http://m.aliexpress.com/search.htm?keywords=gps+navigator

ויש לי מכשיר gps בבית, שאולי תמורת סכום נכון אוכל להיפרד ממנו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הוא כבר רכש מכשיר, דווח על כך בפוסט #38.

למה לקנות בארץ במחיר של פי 3? ב-200 ש"ח, גם אם יעבוד 3 שנים, שווה את המחיר. המכשיר הסיני שלי כבר עובד 5-6 שנים, וביקר כבר בכמה וכמה מדינות.

• תוכן חדש...