Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, הוא צריך ללכת הרבה, וכנראה שהכאילו סלומון לא מספקים אותו :roll:

יש לי חבילה מגירבסט שכבר שבועיים בסטטוס "נשלחה מהולנד". כנראה ש-BF גרם לקריסת הדואר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי הייתה חבילה שהייתה תקועה בסטטוס של "נשלחה מהולנד", מאז ה30 בנובמבר. לפתע, אתמול, קיבלתי הודעה ב SMS, שהחבילה מחכה בחנות למוצרי יד שנייה בעיר מגורי.

פורסם

1. האם הודעת ה SMS מחליפה את הפתק האדום או בנוסף אליו?

2. מישהו יודע להסביר למה חבילות שאני מזמין מאנגליה/ארהב מגיעות עד לביתי תוך שבוע עד 10 ימים ומהמזרח תוך מעל לחודש במקרה הטוב?

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
כנראה ש-BF גרם לקריסת הדואר.

קריסה טוטאלית.

שבועיים אחרי הBF נפסק זרם החבילות שלי ועד היום לא קיבלתי שום חבילה מאז.

יום טוב גם לך

פורסם
1. האם הודעת ה SMS מחליפה את הפתק האדום או בנוסף אליו?

2. מישהו יודע להסביר למה חבילות שאני מזמין מאנגליה/ארהב מגיעות עד לביתי תוך שבוע עד 10 ימים ומהמזרח תוך מעל לחודש במקרה הטוב?

1. כן (מחליפה )

2. קשור לבדיקה של מדדים מול העולם, ויש הטיה לטובת מדינות המערב.

התחרפנו שם בדואר?

אתה לא יודע ש buy2usa עושים את ההפצה בארץ עם שירות השליחים של דואר ישראל ?

או שאתה הולך לקבל חבילה של משהו אחר ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

החבילה שלי ואני יודע שהיא בדרך, ואני יודע ש BUY2USA משתמשים בדואר שליחים. התפלאתי על הניסוח התמוה של ההודעה. איזה כיף?!? אוטוטו?!? נראה לכם שפוי?

:turn-l:
פורסם

נשמע כמו הנציגים ב"פלאפון עסקי" לפני 10 שנים. דיברו אתי כאילו אני נער בתיכון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

להתמרמר בפורום זה סבבה, זה סוג של פריקה. אבל ב163 עמודים זה כבר מגוחך.

מגוחך אפילו יותר זו העובדה שעובדי דואר ישראל קיבלו העלאת שכר :shock:

חברים, אני מגיע לקצה הסיבולת שלי מול דואר ישראל והגיע הזמן לנער את המערכת.

חברי הפורום שסבלו בעבר ובהווה מהרשלנות והאימפוטנטיות של דואר ישראל מוזמנים לפנות אלי בהודעה פרטית בתקווה שיחד נוכל להזיז משהו. נתחיל ממכתבים לאנשים הרלוונטיים - מבקר המדינה, שר התקשורת, אשתו של שר התקשורות, אמא של שר התקשורת וכושלאמא של שר התקשורות, לתקשורת עצמה וכל מדיה רלוונטית. ומהנקודה הזו נתחיל לשקול את הצעדים הבאים.

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

מאיפה המידע על העלאת שכר? אגב, ממש לא מגוחך. חלק מהסיבות לשירות הגרוע זה עובדים בשכר מינימום או קרוב לכך שקורסים תחת עומס עבודה.

שר התקשורת? בהצלחה.

netanyahu.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא מכיר את המערכת, אבל רוב הסיכויים שאלה שמרוויחים מינימום הם עובדי קבלן, לא?

העלאה בשכר זה תמיד למנהלים שהם עובדי חברה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם אני רוצה לשלוח חבילה ששוקלת 2/3 ק"ג לב"ש, אורזים את החבילה בקרטון בסניף הדואר?

זה עולה לי 10 ש"ח, אני מציין את המחיר שעל הנמען לשלם בדואר כדי לקבל את החבילה?

פורסם

1. לגבי אריזה , אתה יכול לקנות קרטון בדואר , יש להם שלושה גדלים , זה עולה כסף

2. תשלום דמי המשלוח הם על השולח למיטב ידיעתי. יש בחברות שליחויות שירות שנקרא גוביינא שהם גובים כסף עבור המוצר ומעבירים לך את הכסף. בכל מקרה התשלום מתבצע על ידי השולח. התשלום עבור חבילה בין 0.5 ק"ג ל 1 ק"ג הוא בין 13.90 ש"ח למשלוח הזול ביותר (לא רשום ) ל כמעט 40 ש"ח - עם דואר שליחים.

http://www.israelpost.co.il/npostcalc.nsf/calculator2?OpenForm

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אין חובה (או הגיון) לקנות את הקופסה בדואר. השתמש בקופסת קרטון מתאימה כלשהי. מומלץ שהיא תהייה חלקה / עטופה בנייר חלק.

• תוכן חדש...