Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מגיע לרכב ואתה ממש אוהב אותו אז תשקיע במראה ובדברים אחרים, מערכת שמע, חישוקים, צמיגים עם אחיזה גבוהה וכו' וכו'...

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע אם בגללי. (וזה נראה שעיצבנתי אותך קצת שקראתי לרכב שלך גורטאה - סליחה:roll:) אבל אני שמח שירדת מהרעיון ההזוי הזה.

אני לא שמעתי לעצות שחברים באתר הציעו לי. ואכלתי אותה!!

פורסם
אם מגיע לרכב ואתה ממש אוהב אותו אז תשקיע במראה ובדברים אחרים, מערכת שמע, חישוקים, צמיגים עם אחיזה גבוהה וכו' וכו'...

השקעתי 8)

פורסם
לנסר 1.6 ידנית עושה פחות מ 8 שניות ל 100 ?

אולי על הירח :roll:

אני גם זוכר שבזמנו להורים שלי היתה כזו עוד שהיתה חדשה ולא זוכר תאוצה מהירה במיוחד לדעתי הרבה מעל ה8 שניות.

פורסם

לא על הירח, בירידה עם שיפוע של 4-5 אחוז.

אם יש לך 30,000 ש"ח - אולי אפשר לעשות משהו מעניין מהרכב שלך, מצד שני - אם היה לך 30,000 ש"ח לא היית קונה סופר לאנסר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חברים,אנחנו נמצאים בפורום שיפורים זה הפורום זו המטרה שלו להתייעץ בנוגע לשיפורים,זה שזה לא חוקי זה לא מעניין אף אחד.

תפסיקו להיות יפי נפש,אנשים בארץ כולל חברי פורום נוסעים על דברים הרבה יותר רציניים ולא חוקים מאשר לנסר עם מנוע 2000.

איך הוא יעבור טסט? לא חסרות דרכים וזה כבר עניין שלו.

זה הפורום זו המטרה שלו להתייעץ בנוגע לשיפורים אז חלאס לבלבל את המוח.

ולעניינינו,מנוע של גאלנט 1800 יושב בלנסר יפה,בשילוב עם גיר ידני מאמין שהתוצאה תהיה לא רעה.

השאלה היא אם אתה מוכן להשקיע סכום שכזה,כלומר לרכוש מנוע מיבוא/פירוק הערכה שלי סביבות ה5K למנוע,ועוד כמה אלפים להתקנה במידה והגיר מתאים למנוע בדיוק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אפשרי למדוד 8 שניות בסופר לאנסר מקורית! אבל רק אם המדידה נעשת באיזור עזריאלי.

בנפילה חופשית מהמגדל העגול...

האמת שיצא לי לראות בארץ סופר לאנסר גודשות, ולא אחת...

סביבות ה-250 כ"ס שזה נחמד מאוד.

לא יודע אם הן קיימות עדיין.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא כזאת בעיה לעשות מסופר לנסר משהו נחמד - הרי היו גרסאות איבו. זה פשוט עולה הרבה מאד כסף ודורש מישהו עם ידיים שרצוי שלא צומחות מהתחת.

לגבי שינוי מנוע למנוע גלנט או משהו דומה - לא מאמין שזה מסובך.

לגבי 8 שניות ללנסר 1.6 - כנראה כל אחד והשניות שלו, או ה-100 קמ"ש האישיים שלו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
כן עושה ובגדול.

אז אל תשדרג, זה יהפוך אותך ליותר איטי.

מנוע 2.0 עם תיבה ידנית בלאנסר ספורט עושה 9.5 שניות למאה לפי נתוני יצרן [תנאים אופטימליים].

תישאר עם ה-1.6 שעושה לך 8 שניות זה עדיף.

או תעבור ל2.0 מוגדש של איבו שם זה באזור ה6 שניות נדמה לי, לא זוכר.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...