Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תגיד לי יוליאן, אתה אמיתי? אם זה לא היית אתה הייתי חושב שאתה צוחק עלי.

קראת את מה שרשמתי בכלל...?

אתה ממש לא מבין לאן אני חותר, אתה גם מגיב עם קשר רופף עד לא קיים לכוונת הדברים שלי, אולי הניסוח שלי מבלבל - לא יודע. בסה"כ אני לא רושם שורה אלא מפרט בדיוק בשביל שאנשים לא יוציאו דברים מההקשר, אבל איכשהו זה עדיין קורה. באסוש.

שוב:

אם, ורק אם, לפלוני הגיר הרובוטי אינו מהווה בעיה (יש כאלו אנשים)

אז כשאתה מסתכל על מכלול הרכב, אין לו מתחרות שאני מכיר* בתקציב/שנתון.

למי שהגיר כן מפריע, לא הייתי ממליץ לרכוש את הרכב אלא להגדיל תקציב / לרדת שנתונים

אני מזמין אותך למצוא הודעה שלי בה אני ממליץ למישהו לרכוש את הרכב בלי לבדוק התאמה לגיר. אני מזמין אותך למצוא הודעה שלי בא אני טוען לשלמות הרכב. תמצא, תצטט, ואני מזמין אותך ללימוזין. fair enough?

(*) בכל רכישה שלי אני מעדיף תמיד שתהיה יותר מאופציה אחת, קרי תחרות. לא אוהב להנעל על דגם ספציפי אלא רוצה ששני דגמים 'ילחמו' ואני אבחר באחד. לפני שנה כשחיפשתי רכב הפכתי את הלוחות מלמעלה עד למטה, עברתי ביד2 יצרן יצרן וחיפשתי מתחרה באותו תקציב ושנתון, ולא מצאתי. אז כשאני אומר 'לא מכיר' אני מתכוון 'חיפשתי ממש ממש בדקדקנות ולא מצאתי'.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כי אתה לא יכול לשים כזה דבר בצד,אותו דבר בוא נשים בצד את המנוע הטורבו ונשים לה 1.6 רגיל היא כבר לא תהיה מיוחדת.

אתה יכול לשים את עניין הגיר בצד, אם אתה מוכן לנהוג ידנית, ואם יש לך את הקואורדינציה הנחוצה.

אם אתה מחפש רכב אוטומטי, הבראבו לא יכולה להיות אופציה בשבילך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מאיפה הטון הקטגורי הזה? מבלי לטעון שהגיר הזה מושלם, 3.5 שנים נהגתי ב-156 סלספיד, רוב הזמן במצב האוטומטי. מספיק אנשים נוהגים ב-159 2.2 סלספיד, גם הם רוב הזמן במצב האוטומטי. אלפים רבים של אנשים נוהגים בקורולה, יאריס, 107/C1, ואין להם שמץ של מושג איך לתפעל את הגיר ידנית. כולם נהגי מירוצים? רחוק מכך. האם יש אלטרנטיבות טובות לרובוטי? אין ספק. האם אפשר לנהוג בו במצב אוטומטי ולא למות, חלילה? גם כן אין ספק. הגזמתם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מניסיון.

לא יודע איך סבלת את הסלספיד באוטומט... אני לא.

האמת היא שגם עם ה-DSG אני נוהג קוואזי-אוטומטי. כלומר, מתערב די הרבה ידנית. זה כבר טבע שני בשבילי, ואני עושה את זה בלי להיות מודע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רומן גם אני נוהג בבראבו על אוטומט. אבל אני מבין שאופן פעולת הגיר מפריע לאנשים מסוימים, ולכן בשביל לא להיות אחראי על קקה-המלצה אני תמיד מייעץ קודם לבדוק שהתפעול מתאים בנסיעת מבחן, ורק אחכ לשקול רכישה.

אישית - אני לא מצליח להבין על מה המהומה. אז רכב מתנדנד קצת בראשון שני או להיפך, ביג פאקין דיל, הוא חזק בהרבה מהמתחרות שלו מאובזר תענוג ונראה מצוין. נדנוד פה ושם is small price to pay עבורי.

אבל אני מבין שלאנשים שונים יש העדפות שונות ולכן מנסה תמיד להתאים את העצה למבקש העצה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מניסיון.

לא יודע איך סבלת את הסלספיד באוטומט... אני לא.

האמת היא שגם עם ה-DSG אני נוהג קוואזי-אוטומטי. כלומר, מתערב די הרבה ידנית. זה כבר טבע שני בשבילי, ואני עושה את זה בלי להיות מודע.

הניסיון שלך ושל רוב מי שמגיב פה לא רלוונטי, כי אתה והיתר פשוט חושבים יותר מדי. הרוב זורקים ל-D או Auto, משאירים את זה ככה ולא קורה כלום. זה לא באמת נורא, גם אם זה בוודאי לא הכי חלק ונעים שבעולם. מתגברים על הרעידות ולומדים לנהוג סביב זה תוך כמה ימים. זה לא סרט, אם לא לעשות מזה סרט.

אם זה היה רק רכבי נישה, כמו אלפא או אפילו בראבו - ניחא. אבל כשיש עדרי טויוטות ומכוניות מיני שנרכשות על ידי אנשים שאין סיכון אמיתי שינהגו במוד ידני, כל הטענות האלה הופכות לבבל"ת של פיינשמקרים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שים לב עופר - אני מתייחס לדבריו של אסף, ולדברים שנאמרו לאחר מכן.

אתה מתייחס להשוואה ההגיונית והמתבקשת יותר (לדעתי).

בכל פעם שיש את הדיון הזה ומתעצבנים אנשים על ה"סגידה" לבראבו, אני שואל את אותה שאלה - מהי האלטרנטיבה...? למה כ"כ קשה להודות שאם שמים גיר בצד (יש כאלו שהגיר לא מטריד אותם) לרכב הזה אין אלטרנטיבה בלי להוסיף לתקציב 15K+ או לרדת שנתיים+ בשנתון?

זה לא עניין של הערצה, לא סגידה, ולא בלבולי מוח. מסיבות כאלו ואחרות (גיר לא מתאים לרוב האנשים / שיווק גרוע / תמחור לא רלוונטי / יבואן מאעפן / כל התשובות) הרכב היה כשלון שיווקי, וכיום דה פקטו הוא נמצא בודד בסגמנט כשמשקללים שנתון או מחיר למשוואה. כאן זה מתחיל וכאן זה נגמר. לא הערצה ולא בטיח, מי ישמע, זו פאקין פיאט(..!) זה עניין של מספרים והעדפות, סה טו.

והנה אתה עושה את זה שוב, דוקא שחשבתי שהבנת כבר..

איזו אלטרנטיבה יש לבראבו? הכל. כל רכב בשוק.

הבראבו לא מציעה שום דבר יוצא דופן משום בחינה.

לא מבחינת אבזור, לא איכות חומרים, לא אמינות, לא סחירות, לא מרווח, לא ניהוג, לא חסכון בדלק ולא מבחינת ביצועים.

היתרון היחיד שיש לה על פני המתחרות שלה באותו שנתון בלבד - היא מחיר נמוך לרכב טורבו, כי הואגיות יקרות יותר.

מצד שני אתה מקבל נסיעה קופצנית, דש בורד מתנפח ובעצם שום כלום נוסף.

אז כמו שלכל רכב יש יתרונות וחסרונות, לבראבו יש יתרונות וחסרונות, יותר חסרונות ובגכלל זה אף אחד לא קונה אותו.

אז מספיק עם הכל ה-VFM והשטויות האלו. אם הוא כזה VFM נהדר הוא לא היה עוד משפחתית כושלת שזוכה לתחייה בקארספוטרום עקב כמה גרופיס.

מי אמר שבכלל ה-VFM הכי נכון זה לא לרדת שנתיים בשנתון ולקחת גולף TSI?

מי שאמר שלא נכון להוסיף עוד 15K ולקחת לאון מאותה שנה?

מי אמר שלא נכון לקחת קורולה/מזדה 3/308/מגאן/פלואנס/קרואז/I30? מי אמר החליט שהן לא VFM יותר טוב?!

פורסם
שזוכה לתחייה בקארספוטרום עקב כמה גרופיס.

אחרי הגל הראשון (שהיה די מזמן) הרכב זוכה לפרסום לא כ"כ בגלל הגרופיס, כמו בגלל ההייטרס, שמשום-מה חשוב להם להבהיר כמה הרכב חרא. הגרופיס כבר די הפסיקו לדבר עליו. רק אומר, כן? לי אין בראבו ואין הרבה סיכוי או סיבה שתהיה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם כבר בענייני המלצות, אמליץ להפחית באובססיה. זה כולה אוטו. עם יתרון יחסי (מנוע טורבו והתנהגות כביש טובה, מחיר זול כמשומשת ואחזקה לא יקרה) וחסרונות (מחיר יקר כחדשה, אבזור בינוני, גיר רובוטי חד-מצמדי ומותג "בעייתי"). זה הכל. אוטו. יש טובים ממנו, יש מחורבנים ממנו. אוטו, לא דגל אדום לשור. כולה פאקינג אוטו. לא משהו שצריך לקפוץ בשבילו לכל שרשור. טוב לך - תקנה. לא טוב לך - אל תקנה. אבל מכאן ועד הוונדטה שנהייתה סביב העניין...

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא מבחינת אבזור, לא איכות חומרים, לא אמינות, לא סחירות, לא מרווח, לא ניהוג, לא חסכון בדלק ולא מבחינת ביצועים.

באיזה מהפרמטרים שציינת הלאון מתעלה על הבראבו שהיא שווה תוספת של 15k?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

רומן ואור, תגידו לי, למה אתם בכלל מנסים? ברצינות. עוד לא הבנתם שלא משנה מה תגידו, מה תכתבו, מה תעשו או מה תפליצו, אנשים ימשיכו בדעותיהם?

מה שאתם מנסים לעשות, שקול ללנסות להסביר לבן אדם שחושב שרכב זה סך הכל להגיע מ-א' ל-ב' למה חשוב לעשות טיפולים גם לפי נסועה ולא רק לפי זמן (או להיפך), או למה צמיגים זה דבר חשוב מאוד וזה שהם עברו טסט לא אומר שהם בסדר.

די, חלאס, שכל אחד יעשה מה בZ*ן שלו, שיקנה איזה רכב שבא לו.

בדיוק בגלל שידעתי לאן כל השרשור הזה יילך, כתבתי את מה שכתבתי בתגובה מס' 7.

ברצינות, חבל על הזמן שלכם ועל השומן שהאצבעות שלכם משאירות על המקלדת.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

רומן, כל ה"הייפ" נוצר בגלל אותו גל ראשון כפי שקראת לו בעצמך, ולא בגלל אף אחד אחר מהפורום כאן. כל שרשור בזמנו הכניסו את הבראבו, גם בשרשורים שהנושא בהם לא היה בראבו או "רכישת רכב גודש עם מנוע 1.4 טורבו העונה לשם בראבו". כתבתי בשרשור אחר ואכתוב גם כאן - אין פה הייטרס לרכב, מה שיש זה בעצם את אותם אנשים שיצרו את ההייפ וגרמו לאחרים לסלוד מהרכב. זה הכל.

נ.ב

נסיעת מבחן פותרת הכל לכולם, תמיד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ברצינות, חבל על הזמן שלכם ועל השומן שהאצבעות שלכם משאירות על המקלדת.

15662595-Businessman-eating-while-using-a-laptop-computer-Stock-Photo-ipad-eat-man.jpg

התמונה להמחשה. GB לא נראה ככה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...