Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיגש לוולטה חנות מפעל\שירות, 460 שקלים מצבר 62 נכנס שם יפה (כולל החלפה והרכבה), אל תשלם יותר (חבל).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

בדוק היטב את החיבורים של המצבר (קטבי המצבר וגם לאלטרנטור ול"מינוס").

אם יש לך מכשיר מדידה, בדוק שהמתח על הקטבים כשהמנוע פועל הוא 13.5-13.8V.

המצבר צריך ככל הנראה טעינה ארוכה עם מטען מצברים.

אם לאחר טעינה ארוכה הוא לא מחזיק עומס, תחליף אותו בחדש.

פורסם

היום החלפתי מצבר לאחר שאתמול הרכב לא הניע פשוט מת, והמצבר גסס כבר הרבה זמן

לא רציתי לקנות משהו ישראלי כמו שנפ או וולטה (היה לי וולטה שנתיים וחצי עד עכשיו) כי הם מצברים שמתנפחים ומתמלאים בקורוזיה עשה לי צבע כחול מתחת לבית מצבר עם החומצה.

רכשתי היום מצבר של בוש 60A עם 24 חודשי אחריות ב600 ש"ח בענק המצברים ואפילו התקינו לי את זה בבית.

אחלה שירות!

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם

ואני קניתי ווארטה ב 400 שקל אצל איציק, הוא כם ניקה לי את הקורוזיה ומרח שמן שרוך למניעת קורוזיה בעתיד.

באמת שירות טוב ! וגם המחיר זול ללא ספק

פורסם
ואני קניתי ווארטה ב 400 שקל אצל איציק, הוא כם ניקה לי את הקורוזיה ומרח שמן שרוך למניעת קורוזיה בעתיד.

באמת שירות טוב ! וגם המחיר זול ללא ספק

:mm_yeah:

אין על איציק. אמין, זול ועבודה נקייה.

המצבר שקנית זה סטארט-אפ/פאוור-אפ או וורטא כחול?

פורסם

היום מדדתי את המתח במצבר, הוא עמד על 13.8, מה יכול להיות שגרם לאזעקה באוטו להפסיק לעבוד? אני רוצה לפתור את הבעיה היות וזה כולל גם מנגנון של הרמת שמשות

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
איציק מצברים ברחוב פיק"א בראשון לציון.

הכי זול ושירות מעולה.

מצברי power up, ומצברי start up הם אותם מצברים בדיוק וזהים לחלוטין לוורטא (מיוצרים ע"י ורטא). ההבדל ביניהם הוא באחריות (12 חודשים או 20 חודשים) והמחיר שונה בהתאם...

אמין ישר זול מקצועי .

פורסם

באמת שירות טוב ! וגם המחיר

פורסם

חשמלאי רכב בדק, לטענתו יש מתח. הוא הצליח להפעיל את האזעקה דרך החוטים מתחת להגה, לא יודע איך עשה את זה. לטענתו הקופסא כנראה התקלקלה או הוריד אותה בנסיון לתקן, אולי יצליח לתקן או שיצטרכו להתחליף אותה. לא היה לי זמן לחזור אליו ביום שישי אז אני לא יודע איפה זה עומד.

נראה לי שהוא קצת לא מקצוען, בכל אופן זה הרושם שהוא עשה עלי

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...