Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ביום רביעי האחרון התקנתי חיישני רוורס באוטו דיפו.

לאחר ההתקנה, במספר הזדמנויות, שמתי לב שהאורות לא נכבים בצד אחד של הרכב (גם ימין וגם שמאל לחילופין) - אור קדמי חלקי ואור אחורי.

בדיעבד (אתמול) הסתבר לי שכשוינקר עובד לאחד הצדדים ואני מכבה את הרכב (ואת האורות כמובן), הצד שאליו הוינקר מכוון נשאר דלוק.

הלכתי היום לאוטו דיפו והמתקין שהתקין לי לא היה נוכח. עובד אחר אמר לי שגם לו יש גולף, וזו תופעה ידועה ברכבים האלה. העניין הוא שאני לא מאמין שעד היום לא כיביתי את הרכב כשהווינקר לחוץ (במשך כמעט שנה), ככה שאולי גם אצלו יש את הבעיה עקב התקנה לא תקנית.

יש כאן מישהו עם גולף MK5 שיכול לאשש את הטענה שלי? לא נשמע לי הגיוני שככה הרכב עובד.

יש לציין שבסוף ההתקנה המתקין התקשה למצוא חשמל, אז הוא חשף איזשהו חוט ודרכו חיבר את הקונטרולר של החיישנים.

תודה.

פורסם

תקין לחלוטיין. אם אתה שוכח לסגור את הוינקר ומוציא מפתח מהסוויץ' ופותח את דלת צד הנהג באופן אוטומטי נשמעת התראה קולית ששכחת לכבות אורות.

איזה כייף לי :)

פורסם

כן שמתי לב שנשמעת התראה, רק שחשבתי שזה לא תקין.

מוזר לי שזה קרה לי בכמה פעמים ברצף בסמיכות להתקנה, אבל טוב לדעת וטוב שאין תקלה.

תודה רבה לכם.

פורסם

גולף דור 5 הינו רכב יחסית מאוד אמין ולא סובל ממחלות ילדות חוץ מאשר תקלות ב...:-(.

גם לי גולף דור 5 לכן הרווחת.

פורסם

לא הבנתי איך הבעלות שלך על גולף מניבה איזשהו רווח לבחור [emoji848]

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

במידה ולבחור יש שאלות בנושא אחזקת הרכב אוכל לעזור לו בקלות רבה מכיוון שאני מכיר כמעט את רוב הבעיות שצצות במהלך השנים.

הבנת את זה ארז :arrow:

פורסם
במידה ולבחור יש שאלות בנושא אחזקת הרכב אוכל לעזור לו בקלות רבה מכיוון שאני מכיר כמעט את רוב הבעיות שצצות במהלך השנים.

הבנת את זה ארז :arrow:

חבר אמת !

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

הקפצה קלה, פשוט נתקלתי עכשיו במקרה בהתייחסות רלוונטית מתקנות התעבורה:

100.

(א) לא יעמיד אדם בזמן התאורה רכב בחלק הדרך המיועד לתנועת כלי רכב ולא ישאיר שם רכב עומד, ומי שהשליטה על הרכב בידו לא יניח שהרכב יעמוד או יישאר כאמור אלא אם –

(1) ברכב מנועי שרחבו עולה על מטר אחד ובאופנוע עם רכב צדי - מאירים פנסי החניה ופנס אחורי או מאירים בו פנסי הרוחב או פנס צידי המותקן על דופן הרכב שלצד הכביש, המראה אור לבן מלפנים ואור אדום מאחור;

(2) ברכב שרחבו הכולל הוא 210 ס"מ או יותר - מאירים בו פנסי הרוחב וכן הפנס האחורי;

(3) ברכב אחר - פנס המפיץ אור לבן או צהוב דולק בו מלפנים ומחזירור אדום קבוע בו מאחור.

(ב) הוראות תקנת משנה (א) לא יחולו על רכב –

(1) העומד בדרך שמצב התאורה בה מאפשר הבחנה ברכב ממרחק סביר על-ידי עוברי דרך;

(2) שמערכת אורותיו אינה במצב תקין, ובלבד שיתקיימו לגביו הוראות תקנה 70(א) [משולש אזהרה].

פורסם

זו הסיבה שיש אפשרות להשאיר אור חניה דולק כשמפתחות מחוץ לסוויץ'.

אם יש את הפיצ'ר המדובר בשירשור שמדליק אור חניה רק בצד אחד - מצבר יוכל לספק חשמל במשך זמן ארוך יותר לפני שיגמר.

• תוכן חדש...