Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוטומט זאת הגדרה כללית.

נכנסים בה כמה סוגי גירים, שהעקרון המנחה הוא שהנהג שם הילוך נסיעה קדימה, והרכב מעביר הילוכים לבד ללא מעורבות הנהג.

ספציפית לבראבו - יש לה גיר ״רובוטי״ חד מצמדי. הפעולה שלו פחות נעימה. מנסים למזער את זה ולהגיד שזה לא נורא. יש כאלו שטוענים שזה אפילו טוב. אבל הדעה הרווחת היא שגירים רובוטים מסוג אלו הם פחות נעימים לשימוש מכפולי מצמדים לדוגמא או גיר אוטומטי ״רגיל״ (פלנטרי) או גיר שנקרא רציף.

פורסם

אם אני קונה בראבו אוטומט זה לא כמו הרובוטי נכון ?

חבר אמר לי בכללי לקנות ידני אבל אני עובד על ידני ואין לי כוח לזה כבר

אז כדאי להביא אוטומט? הוא יעשה לי בעיות כמו ברובוטי עם ההילוכים?

מצטער על החפירה

פורסם

אני לא חושב שיש בראבו אוטומטית (פלנטרית), אלא רק את הדואלוג'יק החד מצמדי של פיאט. פעולתו מזכירה בערך גיר ידני ללא קלאץ', ז"א יש קלאץ', אבל מישהו אחר דואג לתפעל אותו, עם כל המשתמע מהדבר- זינוק בעלייה, הורדת רגל מהגז בהחלפת הילוך וכל זה..

תעשה סיבוב ותבדוק אם אתה מתחבר או לא, עניין של העדפה

פורסם

בכל מה שקשור לבראבו, צריך ללכת כאן בפורום על קליפות ביצים.

אני חושב שהגיר הרובוטי הוא סיבה לפסול את הרכב הזה לחלוטין. כמו שנאמר, תנהג ותחליט.

פורסם

לדעתי הגיר לא וואו בלשון המעטה. בעלי בראבו אומרים שהיא התיבה הרובוטית חד מצמדית הטובה בהיצע הקיים - מה שלא מצביע על כך שמדובר בתיבה טובה. אני לא אהבתי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לגבי הבראבו עם הגיר הרובוטי, כדאי גם לקחת בחשבון החלפה יקרה של מצמד ("קלאצ') כל 100-150 אלף קילומטר כתלות באופי הנהיגה של הנהג, במזל, ובבלאי של שאר רכיבי התמסורת. ההחלפה הינה מאד יקרה (יכולה לנוע בדרך כלל בין 3 ל 7 אלף שקל במורשה של פיאט, כתלות במצב גלגל התנופה שפעמים רבות דורש גם הוא החלפה/שיפוץ).

לכן, למי שבכל זאת מחליט לפנק את עצמו בבראבו רובוטית, כדאי מאד לחפש רכב שמור שכבר עבר את ההחלפה במוסך של פיאט, ואז יש סיכוי טוב לשקט להרבה זמן בגזרה הזו.

לרכב יש לא מעט יתרונות. העיקריים הם: התנהגות כביש מאד מהנה יחסית למשפחטומטיות, מנוע טורבו מודרני עם מומנט בשרני מאד בסל"ד נמוך, אמינות טובה למעט נושא הגיר הרובוטי, חסכוני בדלק בנסיעה מנהלתית רגועה, וכמובן מחיר בקאנטים תודות ללוי יצחק היקר שלנו.

גילוי נאות: אני בעלים של בראבו ידנית.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם
אם אני קונה בראבו אוטומט זה לא כמו הרובוטי נכון ?

חבר אמר לי בכללי לקנות ידני אבל אני עובד על ידני ואין לי כוח לזה כבר

אז כדאי להביא אוטומט? הוא יעשה לי בעיות כמו ברובוטי עם ההילוכים?

מצטער על החפירה

הבראבו הגיעה עם גיר ידני או רובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי את הרכב.

זה מרגיש כמו רכב ידני, נקודה. בל קשר אם אתה זה שמעביר את ההילוך או לא.

זה רכב לאנשים שאוהבים ידני.

אם אתה לא רוצה ידני, אל תקנה אותו.

הרכב חזק ומאובזר במחיר נמוך מאוד לקטגוריה / שנתון.

אבל כמו שאמרתי, ידני.

רובוטי זה לא אוטומט איך שלא מסובבים את זה.

לדעתי זה פתרון טוב לבעל שרוצה ידני והאשה מתעקשת על אוטומט ובקושי נוסעת ברכב.

אפשר למכור לה שזה אוטומט. :)

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

אמרת יפה,אישה שבקושי נוסעת.

מי שאוהב ידני קונה ידני ולא גיר שמנסה להיות אוטומט וידני ביחד וזה לא ממש מצליח לו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• אחראי פורום
פורסם

ביד2 יש המון אנשים שאין להם מושג. אין תיבה אוטומטית בבראבו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אני דווקא ראיתי ביד 2 שיש לא מעט אוטומטים ולא רובוטים

ויש רק ידני 1...

אנשים לא מקפידים על ההגדרה במודעות. אין אוטומטי בבראבו.

שים לב שאם תסנן לפי רובוטי ביד2, תקבל גם אוטומטי.

באפליקציית יד2 שלהם זה דווקא מחלק את התוצאות לפי הסינון בדיוק, קטע מעצבן.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

• תוכן חדש...