Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים!

יש לנו פיז'ו 5008 שנת 2011. נדלקה מנורה של תקלה במנוע. לקחנו אותו למוסך מרכזי והבדיקה מראה שהתקלה היא בטורבו.

הרכב נקנה מחברת ליסינג ועדיין תחת אחריות שלהם למנוע.

אנחנו לא מבינים במכניקה של רכב בכלל, אבל על פניו נשמע לנו שטורבו זה חלק אינטגרלי מהמנוע. במוסך נטען שזהו חלק נפרד לגמרי ולא קשור למנוע.

מה דעתכם על הנושא? האם לדעתכם ניתן לתבוע את התיקון של התקלה מחברת הליסינג במסגרת האחריות על המנוע, כי מדובר בתיקון מאוד מאוד יקר.

תודה רבה לכל העונים!!!

פורסם

שמעתי על יותר ממקרה אחד עם בדיוק אותו סיפור, וכולם נגמרו באותה הדרך.

לנושא, טורבו אינו חלק מהמנוע, בדיוק כמו אלטרנטורים סטארטר או רדיאטור, למרות שהמנוע לא יעבוד בלי אף אחד מהם.

עכשיו זה עניין של פרשנות משפטית ולא טכנית.

תשלח מכתב לחברת הליסינג בשמך שאומר שמגיע לך אחריות בגין הקניה, אתה ממילא חייב לתקן את הרכב, ואז אם צריך תלך לתביעות קטנות.

במקרה שאורכו הולך ברכב כזה צעיר אני מציע גם לבדוק קארטר שמן לבוצה ואם הוא טופל כיאות בשמנים טובים.

אם החליפו שמן כל 30, אז אין כאן שום הפתעה.

פורסם

באיזו מדינה מחורבנת אנחנו חיים.

תוכל לשתף אותנו מי היא אותה חברת ליסינג יקרה כך שנדע לא להתקרב אליה (אם בא לך תערוך גם את הכותרת ותכניס את שמה)?

פורסם

אחריות של מגרשי הליסינג עשירה בכוכביות ובחוסר בהירות. למשל : גם שרשרת התזמון, שהיא כשל ידוע במנוע זה , אינה מכוסה באחריות למרות שהיא עמוק בתוך המנוע וכשל שלה גומר את המנוע סופית . כאילו האחריות היא שהמנוע לא יימס. גם כן אחריות .

פורסם

שים לב, שעליך לפנות לחברת הליסינג לצורך מימוש האחריות לפני ביצוע התיקון. שכן האחריות שלהן היא לא בצורת שיפוי על התיקון אלא הם מתחייבים לתקן.

אם עלות התיקון עליך הייתי שוקל שיפוץ הטורבו במקום המתמחה בכך במקום דרך המוסך. המחיר עשוי להיות נמוך בחצי ויותר ממחיר המוסך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• ספונסר פורום
פורסם

מניסיוני,חברת הליסינג לא תשלם על החלפת הטורבו.

יש עכשיו אצלנו באורן שרותי רכב מחיר מבצע על החלפת טורבו למנוע thp.

תוכל לקבל אצלנו החלפת טורבו למקורי חדש ב-4290 כולל אחריות לשנה.

בהצלחה

אורן

פורסם

רק רציתי לעדכן ואני מקווה שהמידע הזה יהיה שימושי לכל מי שיתקל באותה בעיה.

כמובן, חברת הליסינג שממנה נקנה הרכב, לא לקחה על עצמה אחריות על התקלה בטענה שזה לא חלק מהמנוע, אבל...!!!

הכנסנו את הרכב למוסך מרכזי של פיג'ו סיטרואן ונאמר לנו שיש סיכוי טוב שהיצרן יאשר את התיקון על חשבונו. ככל הנראה שהבעיה היא ידועה אבל משום מה היצרן לא עושה ריקול כללי. אז אתמול התבשרנו בהודעה משמחת שהתיקון מאושר על חשבון היצרן!!!

אז כל בעלי פיג'ו, תדעו שהאפשרות הזאת קיימת.

בהצלחה ותודה לכל העונים!!!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רק עכשיו נתקלתי בשרשור הזה. שאפו ללובינסקי על לקיחת אחריות גם כשהיא לא חייבת. לאור הסיפורים שאני שומע מדי פעם על איך חברות מתנערות מכתבי אחריות, המקרה הזה הוא מיוצאי הדופן. ישר כוח.

פורסם
רק עכשיו נתקלתי בשרשור הזה. שאפו ללובינסקי על לקיחת אחריות גם כשהיא לא חייבת. לאור הסיפורים שאני שומע מדי פעם על איך חברות מתנערות מכתבי אחריות, המקרה הזה הוא מיוצאי הדופן. ישר כוח.

שום שאפו ושום כלום אני יכול להביא לך רשימה של אנשים שלא קיבלו כלום על אותה תקלה ושילמו ללובינסקי בסביבות 10K על החלפת טורבו וניקוי המנוע מבוצה . אם היו מטפלים בתיזמון המנוע ועוד כמה תקלות הנגררות מאי החלפת שרשרתהתזמון לא היו מגיעים לרמות בוצה גבוהות במנוע והרס הטורבו . שרות לקוחות נוראי ומקצועיות המוסכים שואפת לאפס וההתנערות מכשל שמופיע ברוב מנועי THP העיקר זה להעביר את הטלפון של הפונה לשרות הלקוחות ישירות למחלקת הטריידאין וכבר למחרת לקבל מהם שיחה זה ממש מגעיל .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

בהחלט לא שאפו. אני הלכתי למוסך מורשה (צמרת בחיפה) ושילמתי הכל. וזה היה במהלך השנה הרביעית (רכב בן שלוש וחצי) במסגרת אחריות מורחבת ששילמתי עליה כסף מלא. בעטו אותי מכל המדרגות. אשמח לקבל פרטים בפרטי שיוכלו לסייע לי להיכנס בלובינסקי ו/או צמרת בדיעבד.

פורסם
בהחלט לא שאפו. אני הלכתי למוסך מורשה (צמרת בחיפה) ושילמתי הכל. וזה היה במהלך השנה הרביעית (רכב בן שלוש וחצי) במסגרת אחריות מורחבת ששילמתי עליה כסף מלא. בעטו אותי מכל המדרגות. אשמח לקבל פרטים בפרטי שיוכלו לסייע לי להיכנס בלובינסקי ו/או צמרת בדיעבד.

אני קיבלתי את השנה הרביעית ללא תשלום כלומר רצון טוב של מחלקת השרות אבל כעיקרון זה לא נתן כלום (בעצם החליפו משאבת מים ללא חיוב -זה לא רצון טוב אלא ריקול של משאבת המים שעשויה מפלסטיק )את הבעיות המרכזיות והרציניות הם לא מטפלים ורק יודעים להתנער מאחריות

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם
רק רציתי לעדכן ואני מקווה שהמידע הזה יהיה שימושי לכל מי שיתקל באותה בעיה.

כמובן, חברת הליסינג שממנה נקנה הרכב, לא לקחה על עצמה אחריות על התקלה בטענה שזה לא חלק מהמנוע, אבל...!!!

הכנסנו את הרכב למוסך מרכזי של פיג'ו סיטרואן ונאמר לנו שיש סיכוי טוב שהיצרן יאשר את התיקון על חשבונו. ככל הנראה שהבעיה היא ידועה אבל משום מה היצרן לא עושה ריקול כללי. אז אתמול התבשרנו בהודעה משמחת שהתיקון מאושר על חשבון היצרן!!!

אז כל בעלי פיג'ו, תדעו שהאפשרות הזאת קיימת.

בהצלחה ותודה לכל העונים!!!

יש ברשותך מסמך או תיעוד של התקלה ברכב ?

באיזה מוסך ספציפי של ייבואן הרכב התקלה טופלה חינם אין כסף ?

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

גם לי נראה מוזר העניין הזה, אני אשמח לראות איזשהו תעוד של ביצוע ההחלפה ללא תשלום.

פורסם

חברים לא להתעצבן עלי. אני יודע שזה עניין רגיש וגם אני הייתי כועס אם הרכב שלי היה נדפק בגלל כשל תכנוני. אבל לא כל יום רואים חברה שמוכנה לתקן משהו שהיא לא חייבת לעשות זאת ועוד על חשבונה. אני מצטרף לקריאה על תיעוד שיוכל לשפוך אור על המקרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...